Spoguļkameras - Pentax K-1 MARK II BODY - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 36,4 MP pilna kadra CMOS sensors
  • PRIME IV attēla procesors
  • 3,2" Šķērsvirziena slīpēšanas LCD monitors
  • Full HD 1080p30 video ierakstīšana
  • SAFOX 12 33 punktu AF sensors
  • Dzimtā ISO 819200; uzņemšana ar 4,4 kadriem sekundē
  • Pixel Shift izšķirtspēja II
  • 5 asu korpusa iekšējās svārstību mazināšanas funkcija
  • Iebūvēts Wi-Fi & GPS; divi SD karšu slots
  • Magnija sakausējuma korpuss, izturīgs pret laikapstākļiem

Pentax K-1 MARK II BODY

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

196545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

34534
15993
0027075299863
Pentax

Jauns

21.04 - 27.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
23.04 - 30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
23.04 - 30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
21.04 - 27.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1965.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Pentax K-1 Mark II, ko raksturo uzlabota apstrāde un uzlabotas attēlveidošanas iespējas, ir Pentax pirmās pilnkadra vadošās pilnkadra spoguļkameras turpinājums. Izmantojot 36,4 MP CMOS sensoru un PRIME IV attēlu procesoru, kamera spēj radīt augstas izšķirtspējas fotoattēlus ar ātrumu līdz 4,4 kadriem sekundē, kā arī ierakstīt Full HD video. 14 bitu attēla procesors ir atjaunināts ar Ricoh izstrādāto paātrinātāju, kas palīdz samazināt troksni un palielināt skaidrību un krāsu precizitāti, kā arī palielina jutības diapazonu līdz ISO 819200, lai strādātu vājā apgaismojumā. Uzlaboto attēla kvalitāti veicina arī 5 asu kratīšanas samazināšanas sistēma, kas samazina kameras drebēšanu, nodrošinot asāku uzņemšanu no rokas. Šī attēla stabilizācijas sistēma nodrošina arī Pixel Shift Resolution II, kas izmanto sensora kustību, lai ierakstītu četrus secīgus kadrus un apvienotu tos kopā, tādējādi iegūstot lielāku krāsu detalizāciju un izšķirtspēju. Dinamiskā pikseļu nobīdes izšķirtspēja arī gūst labumu no šīs tehnoloģijas, tomēr ļauj sasniegt līdzīgus rezultātus, pat strādājot no rokas.

Papildus atšķirīgajām attēlveidošanas priekšrocībām K-1 Mark II raksturo arī unikāls fiziskais dizains. Nerūsējošā tērauda un magnija sakausējuma korpuss ir īpaši izturīgs, un plašais hermētiskais blīvējums padara šo kameru piemērotu lietošanai skarbos klimatiskajos apstākļos un aukstā laikā. Lielais pentaprismiskais optiskais skatu meklētājs nodrošina 100% kadra pārklājumu un lielu 0,7x palielinājumu, bet aizmugurējais 3,2" 1,04 m pikseļu LCD displejs ir aprīkots ar unikālu Cross-Tilt konstrukciju, kas atvieglo pozicionēšanu, lai varētu strādāt dažādos leņķos. Turklāt ir pieejams iebūvēts Wi-Fi bezvadu tālvadības pults un attēlu pārsūtīšanai, un iebūvētais GPS ļauj iezīmēt attēlus ar ģeogrāfiskām atzīmēm, lai interaktīvā kartē varētu izsekot uzņemtos kadrus.

36,4 MP pilna kadra CMOS sensors

K-1 Mark II nodrošina augstas kvalitātes attēlus, izmantojot uzlabotu 36,4 MP CMOS sensoru, kas ir izstrādāts, lai radītu detalizētus attēlus ar minimālu troksni. Lai garantētu maksimālu izšķirtspēju, sensoram nav izlīdzināšanas novēršanas jeb optiskā zemfrekvences filtra, lai gan tas rada lielāku izlīdzināšanas un moirē iespēju. Situācijās, kad pastāv šo artefaktu risks, lietotāji var izmantot AA filtra simulatora funkciju, kas nedaudz pārvieto sensoru, lai imitētu fiziskā filtra efektu.

PRIME IV ar paātrinātāja bloku

Kopā ar attēla sensoru darbojas atjaunināts 14 bitu PRIME IV apstrādes dzinējs, kas izmanto Ricoh izstrādāto Accelerator Unit, lai efektīvi slāpētu troksni un ar augstu precizitāti atveidotu smalkas detaļas, pat izmantojot augstas jutības vērtības. Šis attēla procesors un Accelerator Unit veicina arī ievērojamu jutības palielināšanos, jo ir pieejams ISO 819200 maksimālais iestatījums, kā arī ātra 4,4 kadru/s nepārtraukta uzņemšana, Full HD 1080p video ierakstīšana un dažādi citi procesēšanai intensīvi uzdevumi, piemēram, Pixel Shift Resolution un AstroTracer.

5 asu iekšēja ķermeņa drebēšanas samazināšana

K-1 Mark II ir Pentax digitālo spoguļkameru pamatfunkcija - K-1 Mark II ir aprīkots ar 5 asu kratīšanas samazināšanas sistēmu, kas var novērst kameras drebēšanas ietekmi līdz pat 5 pieturzīmēm. Šī sistēma ir optimizēta pilnkadra sensoram un spēj ņemt vērā kameras novirzes, slīpuma un slīpuma, kā arī vertikālo un horizontālo kustību. Tā kā stabilizācija ir iebūvēta kameras korpusā, tā darbojas arī ar visiem K-mount objektīviem.

Pentax izmanto sensora pieejamās kustības priekšrocības, lai izstrādātu papildu funkcijas, piemēram, atjaunināto Pixel Shift Resolution II iestatījumu. Šajā režīmā sensors tiek pārvietots, lai, kombinējot četrus kadrus, uzņemtu pilnus krāsu datus par katru pikseli. Tas nodrošina izcilu skaidrību, samazina troksni un palielina efektīvo izšķirtspēju līdz 42 MP. Turklāt K-1 Mark II ir arī dinamiskā pikseļu nobīdes izšķirtspēja, kas ļauj šo funkciju izmantot arī fotografējot no rokas.

Vēl viena iespēja ir attēla kompozīcijas palīgsistēmas funkcija, kas ļauj pārvietot sensoru uz augšu/uz leju un pa kreisi/pa labi, kā arī nedaudz pagriezt to. Tas ļauj lietotājiem viegli pielāgot kompozīciju, nepārvietojot kameru, un tas var būt noderīgi, strādājot ar statīvu, kas ir delikāti sabalansēts.

SAFOX 12 AF sistēma

SAFOX 12 AF sistēma ir optimizēta pilnkadra attēla sensoram, un tajā ir kopumā 33 AF punkti, no kuriem 25 ir krusteniskā tipa, un trīs f/2,8 gaismas sensori, lai maksimāli uzlabotu veiktspēju visos apgaismojuma apstākļos. Sistēma var darboties līdz pat -3 EV, izmantojot 25 centrālos sensorus, un tā būs noderīga, strādājot tumšās ainās, kā arī ekstremālos aizmugures apgaismojuma apstākļos.

Full HD 1080p video ierakstīšana

Papildus standarta fotoattēlu uzņemšanai K-1 Mark II spēj ierakstīt Full HD video ar ātrumu līdz 30p vai 60i, izmantojot H.264 kompresiju. Tas ļauj fotogrāfiem papildināt savu arsenālu ar augstas izšķirtspējas kustību uzņemšanu bez nepieciešamības nēsāt līdzi vēl vienu kameru. Turklāt, fotografējot HD 720p, lietotāji var uzņemt kadrus ar ātrumu līdz 60p. Turklāt kamera ir NTSC/PAL pārslēdzama, un tā ir aprīkota ar austiņu un mikrofona kontaktligzdām augstas kvalitātes audio atbalstam.

Pret laikapstākļiem un putekļiem izturīgs korpuss ar šķērsvirziena nolokāmu LCD displeju

Izturība vienmēr ir bijusi viena no spēcīgākajām Pentax īpašībām, un K-1 Mark II nav izņēmums ar nerūsējošā tērauda šasiju, kas pārklāta ar magnija sakausējuma apvalku, kurš ir izturīgs un viegls. Turklāt kamera ir hermētiski noslēgta 87 vietās, lai lietus vai putekļi neizslēgtu jūsu kameru no darba. Kamera ir izstrādāta tā, lai izturētu arī zemas temperatūras - tā ir piemērota līdz 14 °F.

K-1 Mark II ir aprīkota ar diviem SDXC karšu slotiem. Tās var konfigurēt dublēšanai, JPEG un raw failu uzglabāšanas sadalīšanai vai pārpildīšanai, kad 1. karte ir piepildīta. Tāpat uz korpusa lietotāji atradīs dažādas ciparnīcas un pogas, kas ļaus ātri un intuitīvi pielāgot iestatījumus. Līdztekus tam uz korpusa ir ar LED apgaismoti punkti uz objektīva stiprinājuma, karšu slots, LCD displeja aizmugurējā pusē un pie kabeļa slēdža spailes, kas palīdzēs lietot kameru vājā apgaismojumā.

Viena no K-1 Mark II dizaina unikālajām iezīmēm ir 3,2" 1,04 m pikseļu krusteniski noliektā LCD displeja izmantošana. Tas nodrošina, ka ekrāns paliek izlīdzināts ar kameras optisko centru, vienlaikus ļaujot to noliekt par 44° uz leju un 90° uz augšu, kā arī par 35° pa kreisi un pa labi. Kamerā ir arī iestatījumi ātrai displeja spilgtuma regulēšanai, lai ņemtu vērā dažādas fotografēšanas vides.

GPS, kompass un AstroTracer

Pateicoties iebūvētajam GPS, fotogrāfi var automātiski sekot līdzi savai kustībai un atrašanās vietai darba laikā, un dati tiek automātiski ierakstīti attēla failā. Tā var ierakstīt atrašanās vietu, virzienu un koordinātu universālo laiku, vienlaikus ļaujot izmantot arī digitālā kompasa funkciju. Turklāt tas var darboties kopā ar kratīšanas samazināšanas mehānismu, lai aktivizētu AstroTracer funkciju. Šī sistēma iegūst atrašanās vietas datus un kameras pozīciju, lai aprēķinātu zvaigžņu kustību debesīs. Pēc tam sensors tiek sinhronizēts ar kustību, lai samazinātu zvaigžņu pēdu uzņemšanu, izmantojot garas ekspozīcijas.

Citas kameras funkcijas

  • Reāllaika skatuves analīzes sistēma ir uzlabota, lai aplūkotu ekspozīciju, krāsu, sejas, kustību un citus aspektus, lai automātiski izvēlētos pareizus ekspozīcijas iestatījumus optimālai attēla uzņemšanai.
  • Iebūvēts Wi-Fi savienojums ļauj lietotājiem tieši pieslēgties kamerai, izmantojot mobilo ierīci, lai pārsūtītu attēlus un attālināti vadītu kameru.
  • Ierakstiet attēlus DNG raw, Pentax raw vai JPEG formātā, izvēloties kvalitāti un izšķirtspēju.
  • APS-C kadrēšanas režīms nodrošinās pilnīgu savietojamību ar esošajiem APS-C formāta objektīviem.
  • Diafragmas un slēdža ātruma prioritātes režīms (TAv) ļauj manuāli izvēlēties diafragmu un slēdža ātrumu, atstājot ISO izvēli kameras ziņā.
  • Ar papildu adapteri var uzstādīt 645 sērijas vidēja formāta objektīvus uz K-1.
  • Difrakcijas korekcijas funkcija ņem vērā difrakciju pie maziem atvērumiem un uzlabo attēla asumu.
  • Fokusa pastiprināšana video režīmā palīdzēs veikt manuālo fokusēšanu.
  • Valodu atbalsts: Atbalsta: angļu, franču, vācu, spāņu, portugāļu, itāļu, holandiešu, dāņu, zviedru, somu, poļu, čehu, ungāru, turku, grieķu, krievu, korejiešu, tradicionālā ķīniešu, vienkāršotā ķīniešu un japāņu valoda.

Komplektācijā

  • Pentax K-1 Mark II digitālā spoguļkamera (tikai korpuss)
  • Pentax D-LI90(E) litija jonu akumulators (7,2 V, 1860 mAh)
  • D-BC90 akumulatora lādētājs
  • Pentax maiņstrāvas vads K7 digitālajai spoguļkamerai
  • Pentax meklētāja vāciņš ME
  • O-ST162 siksna
  • Acu uztvērējs FT
  • Pentax Hotshoe vāciņš FK
  • Korpusa stiprinājuma vāciņš
  • Sinhronizācijas termināla 2P vāciņš
  • Trīsstūrveida gredzens
  • Aizsargvāciņš
  • S-SW162 programmatūras CD-ROM
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
ModelisPentax K-1 mkII
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse