Atmiņas kartes - Lexar memory card microSDHC 32GB Pro 1000x V60 + memory card reader LSDMI32GCB1000A - ātri pasūtīt no ražotāja
  • microSDHC tipa atmiņas karte
  • Liela ietilpība - 32 GB
  • 150 MB/s lasīšanas ātrums
  • 75 MB/s rakstīšanas ātrums
  • Augstas kvalitātes fotogrāfijas & FullHD, 3D, 4K video

LEXAR 32GB SDMHC UHS-II 1000X W/RDR C10 U3

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews
20514
LSDMI32GCB1000A
0843367110636
Lexar

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Profesionāla līmeņa veiktspēja mobilo ierīču lietotājiem
Lexar® Professional 1000x microSDHC™/microSDXC™ UHS-II kartes, kas paredzētas jūsu sports videokamerai, planšetdatoram vai viedtālrunim, ļauj ātri uzņemt, atskaņot un pārsūtīt multivides failus, tostarp 1080p Full-HD, 3D un 4K video, ar lasīšanas ātrumu līdz 1000x (150 MB/s).* Kartēs izmantota UHS-II tehnoloģija (UHS Speed Class 3 (U3)) ātrdarbībai, un tām ir iekļauts microSD™ UHS-II USB 3.0 lasītājs ātrdarbīgai failu pārsūtīšanai.

Ātrgaitas veiktspēja, kurai varat uzticēties
Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls fotogrāfs, videogrāfs vai mobilo ierīču lietotājs, Lexar® Professional 1000x microSDHC™/microSDXC™ UHS-II kartes nodrošina veiktspēju, kurai varat uzticēties. Šīs ātrgaitas kartes izmanto UHS-II (U3) tehnoloģiju un nodrošina datu nolasīšanas ātrumu līdz 150 MB/s (1000x).* Šie augstākās klases atmiņas risinājumi nodrošina ātrumu un ietilpību, kas nepieciešama, lai uzņemtu, pārsūtītu un kopīgotu vairāk piedzīvojumu, atrodoties kustībā.

Ātri pārsūtiet failus, izmantojot komplektā iekļauto SD UHS-II lasītāju, kas ievērojami saīsina darba procesu
Izmantojot kartēm pievienoto lasītāju, jūs varēsiet izmantot ātrdarbīgu failu pārsūtīšanu ar UHS-II ātrumu jau no iepakojuma.** Tas ievērojami paātrina darba gaitu no sākuma līdz beigām, ļaujot jums ātrāk atgriezties pie darbības iemūžināšanas.

Uzņemiet piedzīvojumus HD formātā
Aicinām visus piedzīvojumu meklētājus un adrenalīna atkarīgos! Neatkarīgi no tā, vai jūs filmējat darbību ar sports videokameru vai lidaparātu, jūs varat ātri uzņemt, atskaņot un pārsūtīt pagarinātus augstākās kvalitātes 1080p Full HD, 3D un 4K videoierakstus, tādējādi ļaujot viegli saglabāt vairāk nekā 15 stundu ilgus spilgtākos mirkļus un pēc tam vēlreiz izdzīvot notikumus.

Dariet vairāk ar savu multividi
Karti var lieliski izmantot arī kopā ar planšetdatoru vai viedtālruni, jo tā ļauj ātri lejupielādēt vai saglabāt visus jūsu iecienītākos multivides failus, tostarp augstākās kvalitātes filmas, fotoattēlus un dziesmas.

Atpakaļēji saderīga ar augstāko UHS-I ātrumu
Lai nodrošinātu daudzpusību, kartes ir arī atgriezeniski savietojamas ar UHS-I ierīcēm, darbojoties līdz pat UHS-I ātruma iespēju maksimālajām robežvērtībām (SDR104). Kartes darbojas arī ar vecākām ierīcēm, kas nav UHS-I klases ierīces, un darbojas ar 10. klases ātrumu.

Ietaupiet laiku ar ievērojami paātrinātu darba plūsmu
Lexar Professional atmiņas karšu ātrgaitas veiktspēja ievērojami paātrina darba procesu no sākuma līdz beigām, lai jūs varētu ietaupīt laiku, pārsniegt termiņus un iegūt konkurences priekšrocības.

Atjaunojiet failus ar Image Rescue® programmatūru
Visās Professional līnijas atmiņas kartēs ir iekļauta bezmaksas lejupielādējamās Image Rescue programmatūras kopija uz mūžu. Image Rescue atgūst lielāko daļu fotoattēlu un atsevišķus video failus, pat ja tie ir izdzēsti vai karte ir bojāta.

Stingri pārbaudīta
Visi Lexar produktu dizaini tiek rūpīgi testēti Lexar kvalitātes laboratorijās, kurās ir vairāk nekā 1100 digitālo ierīču, lai nodrošinātu veiktspēju, kvalitāti, savietojamību un uzticamību.
Produkta veidsAtmiņas kartes
Atmiņas kartes tipsMicroSD
Atmiņas kartes klaseUHS-2
Ietilpība32 GB
WifiNav

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.