Bezspoguļa kameras - Sony Alpha a7 II Body + FE 28-70mm Lens | Alpha7 II | ILCE7M - perc šodien veikalā un ar piegādi

Sony a7 II bezspoguļa kamera ar 28–70 mm objektīvu komplektā

 

Sony Alpha a7 II Body + FE 28-70mm Lens | Alpha7 II | ILCE7M

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

115945 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

19177
ILCE7M
4548736001763
Sony

Jauns

iespējams pēc 29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1159.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sony ir pacēlis savu pilna kadra kameru līniju uz nākamo līmeni ar Alpha a7 II Mirrorless Digital Camera ar FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS objektīvu, kam ir 5 asu SteadyShot INSIDE attēla stabilizācija ar 4,5 soļu kompensāciju piķis, leņķis, horizontālā nobīde, vertikālā nobīde un ripināšana. 24,3 megapikseļu sērijas darbība ir pilnveidota ar pārveidotu rokturi, aizvara atbrīvošanas pogu un pielāgojamām vadības ierīcēm. Kamerai a7 II ir arī mitruma un putekļu izturīga konstrukcija ar magnija sakausējuma korpusu un izturīgāku objektīva stiprinājumu. Un, izmantojot izsmalcinātus algoritmus un labāku BIONZ X attēlu procesora izmantošanu, a7 II ir uzlabota Fast Hybrid AF sistēma, kas ir par aptuveni 30% ātrāka nekā iepriekšējam modelim, kā arī 5 kadri/s sērijveidā ar nepārtrauktu autofokusu, kā arī 40. % ātrāks sākuma laiks.

24,3 megapikseļu sensors nodrošina augstas izšķirtspējas attēlus un vāja apgaismojuma efektivitāti ar standarta ISO jutības diapazonu no 100 līdz 25 600. BIONZ X attēlu procesors piedāvā ātrus apstrādes un darbības ātrumus, un priekšgala LSI (liela mēroga integrācija) uzlabo attēlu apstrādes sākumposmus, radot dabiskākas detaļas un bagātīgākus toņus. Un 16 bitu attēla apstrāde un 14 bitu RAW izvade saglabā sensora sniegtās detaļas.

Papildus ļoti detalizētiem nekustīgiem kadriem ar vienmērīgām gradācijām, a7 II tagad ir pieejams liela bitu pārraides ātruma XAVC S formāts ar 60p, 30p un 24p ierakstīšanas opcijām, visas ar ātrumu 50 Mb/s. Filmu izskatu var pielāgot arī ar attēlu profiliem, tostarp pievienojot S-Log2 gamma iestatījumu ar dinamisko diapazonu aptuveni 1300% no standarta sRGB spektra. Ir pieejami laika koda un lietotāja bitu iestatījumi, kā arī tīra HDMI izeja dažādām ierakstīšanas opcijām.

Uzlabotā Sony vairāku interfeisu pieslēgvieta paplašina zibspuldzes, mikrofona un citu piederumu saderības iespējas, un kā pilna kadra E-mount kameras kamera a7 II ir saderīga ar visiem esošajiem APS-C E-mount objektīviem ar APS-C apgriešanu. režīms, kā arī jauni E-mount pilna kadra Zeiss un Sony G sērijas objektīvi. Ir pieejami arī objektīva stiprinājuma adapteri ar statīva stiprinājumu, lai izmantotu A veida objektīvus E-mount kamerās, un papildu speciālais akumulatora rokturis nodrošina stabilu pagarinātu fotografēšanu un vertikālās orientācijas stabilitāti.

Papildinot a7 II attēlveidošanas iespējas, attēlu uzraudzībai un apskatei ir pieejams gan 3,0 collu 1228,8 tūkstošu punktu noliecams LCD monitors, gan 2,36 miljonu punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs. Ir pieejams iebūvēts Wi-Fi savienojums ar NFC atbalstu. , arī tūlītējai attēlu kopīgošanai no kameras, kā arī tālvadības kameras vadībai no saistītās mobilās ierīces.

Komplektā ar a7 II šajā komplektā ir FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS E-mount objektīvs. Šī tālummaiņa no platuma līdz portretam ietver trīs asfēriskus elementus un vienu īpaši zemas dispersijas elementu, lai samazinātu hromatiskās aberācijas un uzlabotu kopējo attēla skaidrību. Ir pievienota arī optiskā SteadyShot attēla stabilizācijas sistēma, lai samazinātu kameras vibrāciju, lai tā būtu piemērota darbam vājā apgaismojumā un ar zemu aizvara ātrumu. Šī stabilizācija darbosies kopā ar kamerā esošo korpusa stabilizāciju. Tā minimālais fokusa attālums ir 11,8 collas.

24,3 MP Exmor CMOS attēla sensors un BIONZ X attēlu procesors

A7II pārveidotajā korpusā ir iekļauts 24,3 megapikseļu Exmor CMOS attēla sensors un BIONZ X attēla procesors, kas darbojas kopā, lai nodrošinātu plašu dinamisko diapazonu ar minimālu troksni un bagātīgām, smalkām gradācijām. Kamerai ir ISO diapazons no 100 līdz 51 200, ko var paplašināt līdz ISO 50. Turklāt šī kombinācija ļauj a7II reproducēt detaļas ar izcilu skaidrību.

Attēla kvalitāti uzlabo detaļu reproducēšanas tehnoloģijas un difrakcijas samazināšanas tehnoloģijas izmantošana, kas nomāc difrakcijas efektu, lai reproducētu smalkas detaļas pie maziem diafragmas atvēruma iestatījumiem. Pievienojiet šim apgabalam specifisko trokšņu samazināšanu, lai selektīvi piemērotu atšķirīgu trokšņu samazināšanu katram apgabalam, lai iegūtu skaidrus attēlus. Sensoram ir arī 16 bitu attēla apstrāde ar 14 bitu RAW izvadi, lai saglabātu detaļas un nodrošinātu optimālu kvalitāti vēlākai pielāgošanai.

Šajā paaudzē ir vēl vairāk uzlabota mērīšanas veiktspēja, kas tagad ir iespējama līdz -1 EV. Turklāt a7II ieslēgsies par aptuveni 40% ātrāk nekā iepriekšējā paaudze gandrīz uzreiz.

5 ass SteadyShot IEKŠĒJĀ attēla stabilizācija

Smalkajā a7II ir iekļauta ievērojama 5 asu SteadyShot INSIDE attēla stabilizācijas sistēma. Tas kompensē piecu veidu kameras drebēšanu, kas rodas, uzņemot nekustīgus attēlus un video, turot rokās. Tas ļauj lietotājiem pārliecinoši izmantot jebkuru objektīvu, pat pielāgotus objektīvus, kritiskai attēlveidošanai, nesaskaroties ar kameras vibrācijas radītu izplūšanu. Šī sistēma kompensēs aptuveni 4,5 aizvara ātruma soļus, lai strādātu ar ļoti dažādiem objektiem.

Lieliem fokusa attālumiem sistēma koriģēs slīpuma un leņķa korekcijas. No otras puses, makro un liela palielinājuma attēli gūs labumu no horizontālās un vertikālās nobīdes kompensācijas iekļaušanas. Un visi fotografēšanas stili izmantos metiena kompensāciju. Visas 5 stabilizācijas asis darbosies vienmēr, pat ja tās izmantos ar trešo pušu objektīviem un adapteriem vai objektīviem ar iebūvētu optisko stabilizāciju.

Izmantojot objektīvus, kas nepārsūta attēlveidošanas datus uz kameru, var izmantot manuālus iestatījumus, lai ievadītu pareizo fokusa attālumu un nodrošinātu pareizu stabilizāciju. Skatu meklētāju var arī izmantot, lai priekšskatītu kompensācijas apjomu, līdz pusei nospiežot aizvara atbrīvošanas pogu vai palielinot attēlu.

Uzlabots ātrs hibrīda AF

Izmantojot 117 fāzes noteikšanas un 25 kontrasta noteikšanas autofokusa punktus ar plašu pārklājuma zonu, a7II var vienmērīgi un ātri izsekot ātri kustīgiem objektiem visā kadrā. Tas optimizē gan ātrumu, gan precizitāti, izmantojot uzlabotu algoritmu, kas uzlabo veiktspēju par aptuveni 30%, salīdzinot ar iepriekšējām paaudzēm. Šis tikko izstrādātais algoritms arī precīzāk prognozēs objekta kustību izsekošanai, kas ir 1,5 reizes precīzāka. Turklāt tas var uzņemt attēlus ar ātrumu 5 kadri sekundē, vienlaikus izmantojot nepārtrauktu autofokusu un automātisko ekspozīciju. Fotografējot JPEG Fine L formātā, to var uzņemt sērijā līdz 77 kadriem, un nepārtraukts AF displejs ļauj lietotājiem skatīt aktīvos AF punktus.

Vēl viena šai AF sistēmai pieejama funkcija ir fiksējamā AF izsekošana, kas analizēs vairāk informācijas no ainas, lai nodrošinātu ievērojami uzlabotu precizitāti un stabilitāti. Ir pieejams arī acu AF, kas par prioritāti piešķirs objekta zīlīti, lai iegūtu izcilus portretus pat ar mazu lauka dziļumu.

Full HD video ierakstīšana un XAVC S formāts

Uzņemiet pilnas HD 1920 x 1080 video ar kadru ātrumu 60p, 30p un 24p ar liela bitu pārraides ātruma 50 Mbps XAVC S formātu. Tas nodrošina izcilu attēla kvalitāti ar minimālu troksni un artefaktiem, neprasot daudz vietas diskā. Turklāt sistēma izmanto lineāro PCM skaņu augstas kvalitātes audio.

Ierakstot iekšēji, lietotāji ierakstīs video ar 4:2:0 iztveršanu 8 bitos, tomēr, lai vēl vairāk uzlabotu attēla kvalitāti, a7II ir tīra HDMI izeja lietošanai ar ārēju ierakstītāju. Tas ļauj lietotājiem uzņemt 4:2:2 nesaspiestu video un saglabāt rediģēšanai gatavā formātā.

Laika koda un lietotāja bitu iestatījumi

A7II ir vairākas laika koda ierakstīšanas iespējas, lai atbilstu dažādām darbplūsmām. Tam ir standarta “Record Run” režīms, kas ierakstīšanas laikā pavirza tikai laika kodu, kā arī “Free Run” laika kods, kas pavirza laika kodu pat tad, kad netiek ierakstīts. Tas var būt lieliski piemērots vairāku kameru sinhronizēšanai tiešraides pasākumos. Tas var arī ierakstīt. laika kods gan nolaižamā kadra, gan nenolaižamā kadra režīmos. Ierakstot iekšēji, a7II spēj arī izvadīt laika kodu, izmantojot HDMI.

Pielāgojami krāsu profili un S-Log2 Gamma Lai nodrošinātu, ka a7II spēj izmantot savu plašo dinamisko diapazonu video ierakstīšanas laikā, tajā ir iekļautas plašas pielāgojamas krāsu un gamma vadības ierīces. Lietotāji var pielāgot gamma, melnās krāsas līmeni, ceļa, krāsu līmeni un daudz ko citu.

Tāpat lietotāji var izmantot to pašu S-Log2 Gamma līkni, kas ir atrodama augstākās klases Sony Cinema kamerās, kas video signālā iespiež līdz pat 1300% lielāku dinamisko diapazonu nekā tradicionālais REC709, lai palielinātu pēcapstrādes elastību.

3,0 collu 1228,8 000 punktu noliecams LCD monitors Ar augstāku 1228,8 000 punktu izšķirtspēju LCD ekrāns nodrošinās šāvējiem lielisku ekrānu attēlu komponēšanai, iestatījumu pielāgošanai un video un fotoattēlu pārskatīšanai. Tas arī noliecas uz augšu par 107° un uz leju par 41°, lai strādātu ar vairākiem fotografēšanas leņķiem. Lietošana saules gaismā ir uzlabota, ieviešot WhiteMagic tehnoloģiju, kas dubulto displeja spilgtumu, izmantojot RGBW pikseļu struktūru.

0,5 collu 2,36 miljonu punktu XGA OLED Tru-Finder elektroniskais skatu meklētājs Ar 3 objektīvu optisko sistēmu skatu meklētājs patiesi parāda to, kas parādīsies jūsu ierakstā, tostarp kameras iestatījumu efektus. Jūs izbaudīsiet bagātīgas toņu gradācijas un uzlabotu kontrastu. Augstākās klases funkcijas, piemēram, 100% kadra pārklājums un plašs skata leņķis, nodrošina ērtu un stabilu kompozīciju acu līmenī.

Pārveidots rokturis, aizvara atbrīvošanas poga un vadības ierīces Pateicoties lielākai, izsmalcinātākai roktura formai, lietotāji atklās, ka a7II ir drošāka sajūta un satveršana pat tad, ja ir uzstādīti lieli objektīvi. Arī aizvara atbrīvošanas poga ir pārveidota un pārvietota uz priekšu, lai iegūtu dabiskāku fotografēšanas pozīciju un samazinātu kameras vibrāciju. Vadības ierīces ir arī uzlabotas ar jaunu pozīciju, lai atvieglotu vadāmību un uzlabotu darbību. Pogu pielāgošana ir pieejama ar iespēju piešķirt jebkuru no 56 funkcijām jebkurai no 10 pielāgojamām pogām, lai iegūtu personalizētāku iestatījumu.

Magnija sakausējuma konstrukcija un izturīgs objektīva stiprinājums
Kompaktā forma ir labi veidota ar magnija pieļaujamo augšējo vāku, priekšējo vāku un iekšējo struktūru. Objektīva stiprinājums ir pārveidots ar lielāku izturību un stingrību papildu drošībai, lietojot lielākus vai garākus objektīvus. Pašam korpusam ir arī lielāka putekļu un mitruma izturība, nodrošinot lielāku aizsardzību, šaujot ārā. Turklāt sensora optiskajam filtram ir antistatisks pārklājums, un tam ir pretputekļu mehānisms, kas novērš putekļu pielipšanu sensoram.

Audio ieeja un austiņu ligzda

A7II ir aprīkots ar 3,5 mm mikrofona ieejas ligzdu, kas nodrošina saderību ar ārējiem mikrofoniem. Un lietotājiem, kuriem nepieciešams vairāk, a7II ir saderīgs arī ar Sony XLR-K2M XLR adapteri, lai ierakstītu profesionālus sabalansētus XLR audio signālus ar fantoma jaudu un regulējamām mikrofona/līnijas ieejām. Audio uzraudzībai a7II ir aprīkots ar 3,5 mm austiņu ligzdu, kā arī reāllaika audio līmeņiem vizuālai atsaucei.

Iebūvēts Wi-Fi savienojums ar NFC

Iebūvētais Wi-Fi savienojums ļauj a7II nekavējoties kopīgot attēlus ar mobilajām ierīcēm, lai tiešsaitē kopīgotu tos sociālajos tīklos, pa e-pastu un mākoņa krātuves vietnēm. Tiek atbalstīts arī NFC (Near Field Communication), kas nodrošina viena pieskāriena savienojumu starp kameru un saderīgām mobilajām ierīcēm; nav nepieciešama sarežģīta iestatīšana. Kad ir izveidots savienojums, saistītā mobilā ierīce var arī parādīt ekrānā tiešā skata attēlu un attālināti vadīt kameras aizvaru.

Turklāt PlayMemories Camera Apps tiek atbalstītas arī, izmantojot iebūvēto Wi-Fi savienojumu, un tās ļauj personalizēt kameras funkcijas atkarībā no konkrētiem fotografēšanas stiliem. Ir pieejamas lietotnes, kas ir piemērotas portretu, detalizētu tuvplānu, sporta, laika nobīdes, kustības kadru un citu specifisku attēlu veidošanai.

Citas kameras funkcijas

  • Attēla efekta režīmi: plakātu ievietošana (krāsu, melnbalta), popkrāsa, retro fotoattēls, daļēja krāsa (R/G/B/Y), augsta kontrasta vienkrāsains, rotaļlietu kamera, mīksts augstais taustiņš, mīksts fokuss, HDR krāsošana, bagātīgi toņi Vienkrāsains, miniatūrs, akvarelis un ilustrācija.
  • Radošā stila iestatījumi: standarta, spilgts, neitrāls, skaidrs, dziļš, gaišs, portrets, ainava, saulriets, nakts ainava, rudens lapas, melnbalts un sēpija (visi ar +/- 3 pakāpju kontrastu, piesātinājuma un asuma regulēšanu).
  • Krāsu telpa: sRGB standarts (ar sYCC gammu) un Adobe RGB standarts, kas saderīgs ar TRILUMINOS Color.
  • Attēla profila parametri: Melnā krāsa, Gamma (filma, nekustīgs, kino 1-4, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2), Black Gamma, ceļgalis, krāsu režīms, krāsu līmenis, krāsas fāze, krāsu dziļums, detaļa, Kopēt un atiestatīt.
  • Sižeta izvēles režīmi: portrets, ainava, makro, sporta darbība, saulriets, nakts portrets, nakts aina, rokas krēsla un kustības izplūšanas novēršana.
  • Sejas noteikšana ir pieejama, lai noteiktu ekspozīciju un fokusētu līdz astoņām atpazītām sejām. Turklāt Eye AF var izmantot vēl lielākai precizitātei, saglabājot kritisko fokusu uz objekta aci.
  • 2x Clear Image Zoom var izmantot, lai efektīvi dubultotu palielinājumu, ko nodrošina jebkurš izmantots objektīvs ar minimālu attēla pasliktināšanos. Vēl lielākam palielinājumam ir pieejama 1,5x un 2x viedā tālummaiņa, kā arī 4x digitālā tālummaiņa.
  • Pieejama pirmszibspuldzes TTL vadība ar zibspuldzes dublēšanu un dažādi zibspuldzes režīmi, tostarp: zibspuldze izslēgta, automātiska, uzpildes zibspuldze, aizmugures sinhronizācija, lēna sinhronizācija, sarkano acu efekta samazināšana, liela ātruma sinhronizācija un bezvadu vadība.

 

 

Imaging
Lens MountSony E-Mount
Camera FormatFull-Frame
PixelsActual: 24.7 Megapixel
Effective: 24.3 Megapixel
Max Resolution24 MP: 6000 x 4000
Aspect Ratio3:2, 16:9
Sensor Type / SizeCMOS, 35.8 x 23.9 mm
File FormatsStill Images: JPEG, RAW
Movies: AVCHD Ver. 2.0, MPEG-4, XAVC S
Audio: AAC LC, Dolby Digital 2ch, Linear PCM (Stereo)
Bit Depth14-bit
Dust Reduction SystemYes
Memory Card TypeSDXC
SDHC
SD
Memory Stick PRO Duo (High Speed)
Memory Stick PRO HG-Duo
Memory Stick XC-HG Duo
Image StabilizationSensor-Shift, 5-Way

 

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony A7
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība