Bezspoguļa kameras - Sony Alpha a7S II Mirrorless Digital Camera ILCE7SM2/B - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 12MP pilna kadra Exmor R BSI CMOS sensors
  • UHD 4K 120p video, 10 bitu 4:2:2 iekšējais
  • 16 bitu neapstrādāta izvade, HLG un S-Cinetone
  • 759 punktu ātra hibrīda AF
  • 9,44 m punktu QXGA OLED EVF
  • 3,0 collu 1,44 m punktu mainīga leņķa skārienekrāns
  • 5 ass SteadyShot attēla stabilizācija
  • Pagarināts ISO 40-409600, 10 kadri/s uzņemšana
  • Divi CFexpress tipa A/SD karšu sloti

Sony Alpha a7S II Mirrorless Digital Camera

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
19226
ILCE7SM2/B
4548736018839
Sony

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

3145.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Vizuālajiem celmlaužiem

Optimizēts video, optimizēta jutība, optimizēts ātrums — Sony a7S III paaugstina latiņu tam, ko spēj pilna kadra bezspoguļa kamera. Pārskatītais 12,1 MP Exmor R BSI CMOS sensors un atjauninātais BIONZ XR attēla procesors piedāvā ātrāku veiktspēju, uzlabotu trokšņu samazināšanu un plašāku dinamisko diapazonu, kā arī UHD 4K 120p video ierakstīšanu un iekšējo 10 bitu 4:2:2 iztveršanu.

12,1 MP Exmor RS BSI CMOS sensors un BIONZ XR procesors

Pārveidotajam 12,1 MP pilna kadra CMOS sensoram tagad ir aizmugurē apgaismots Exmor RS dizains, lai panāktu uzlabotu skaidrību un samazinātu troksni, kā arī sagaidāmo iespaidīgo jutību no ISO 80-102400 ar paplašinātu ISO 40-409600 diapazonu. . Atjauninātais sensora dizains nodrošina arī 2x ātrāku nolasīšanas ātrumu nekā iepriekšējās paaudzes, un, apvienojumā ar pārskatīto BIONZ XR attēlu procesoru, tas ievērojami samazina slēdža aizvaru par 3x un līdz pat 8x ātrāku apstrādi un kopējo kameras vadāmību. Sensora un procesora kombinācija palīdz arī sasniegt plašu dinamisko diapazonu — līdz aptuveni 14 stopiem nekustīgiem fotoattēliem un 15 pieturām video, kā arī 10 kadri/s nepārtrauktai uzņemšanai līdz pat 1000 nesaspiestiem neapstrādātiem fotoattēliem.

Video ierakstīšana

UHD 4K 120p video, 10 bitu 4:2:2 iekšējais ieraksts

  • UHD 4K ierakstīšana ir iespējama ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 120p, izmantojot pilnu 1:1 pikseļu nolasījumu bez sadalīšanas. Visos ierakstīšanas režīmos ir iespējama arī iekšējā 10 bitu 4:2:2 iztveršana, un, ierakstot ārēji, izmantojot pilna izmēra HDMI A portu, ir iespējama arī 16 bitu neapstrādāta izvade, lai nodrošinātu vēl lielāku toņu reproducēšanu un pēcapstrādes elastību.
  • Ir izstrādāti arī divi kodeki: XAVC HS, kas izmanto HEVC/H.265 kodējumu, lai saglabātu sīkāku informāciju pie mazākiem bitu pārraides ātrumiem, un XAVC S-I, kas ir kadra iekšējais kodekis konsekventai veiktspējai un kvalitātei ar bitu pārraides ātrumu līdz 600 Mb/ s.

Ierakstīšanas elastība

  • Ātrdarbīgs, 120 kadri/s ieraksts ļauj ierakstīt 4x un 5x palēninātas kustības ar kadru ātruma atskaņošanu, kas iestatīta uz 30p vai 24p, vai, pārejot uz Full HD izšķirtspēju, efektīvais 240p kadru nomaiņas ātrums ir pieejams arī vēl lielāka kustības kontrole.
  • Atbilstoši ilgstošas ​​​​formas ierakstīšanai, a7S III nav nekādu ierakstīšanas laika ierobežojumu, lai nodrošinātu neierobežotu klipu garumu. Kameras fiziskajā dizainā ir arī uzlabota siltumu izkliedējoša struktūra, lai veicinātu ilgāku iespējamo ierakstīšanas laiku līdz aptuveni 60 minūšu ierakstīšanas laikam 4K60p izšķirtspējā.

Papildu krāsu kontrole

  • S-Cinetone var izmantot, lai nodrošinātu atšķirīgas krāsas un veselīga izskata ādas toņa atveidi, kas atbilst FX9 un FX6 kamerām un ir balstīta uz tehnoloģiju no profesionālajām Cinema Line kamerām, piemēram, VENICE. Šis krāsu profils piedāvā dabiskus vidējos toņus, maigas krāsas un īpaši labi kontrolētus izcēlumus.
  • Nodrošinot plašas pielāgojamas krāsu un gamma vadības ierīces, varat pielāgot gamma, melnās krāsas līmeni, ceļa, krāsu līmeni un daudz ko citu. Turklāt lietotāji var izmantot to pašu S-Log2 Gamma līkni, kas ir atrodama augstākās klases Sony Cinema kamerās, kas video signālā iespiež līdz pat 1300% lielāku dinamisko diapazonu nekā tradicionālais REC709, lai palielinātu pēcapstrādes elastību.

Autofokuss un attēla stabilizācija

Ātra hibrīda AF sistēma

Ātrā hibrīda AF sistēma, kas aptver 92% no attēla laukuma, ietver 759 fāzes noteikšanas punktus un 425 kontrasta noteikšanas apgabalus ātrai un precīzai fokusēšanai dažādos apgaismojuma apstākļos ar jutību līdz -6 EV. Šī fokusēšanas sistēma ir pieejama lietošanai visos ierakstīšanas režīmos, lai gūtu labumu gan video, gan fotogrāfiju lietojumos. Turklāt tas spēj ātri fiksēt objektus un var izmantot reāllaika izsekošanu kustīgu objektu izsekošanai uz mākslīgā intelekta bāzes vai pieskāriena izsekošanu, lai manuāli atlasītu objektu. Reāllaika Eye AF, kas piemērots gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem, nodrošina arī kritisko asumu, uzņemot portretus. Palīdzot precīzi noregulēt fokusēšanas sistēmas darbību, septiņu pakāpju AF pārejas ātrums un piecu pakāpju AF objekta maiņas jutības vadīklas ļauj precizēt, cik ātri fokuss mainās no punkta uz punktu un cik vienmērīgi notiek fokusa maiņas.

5 ass SteadyShot INSIDE attēla stabilizācija

A7S III ietver uzlabotu 5,5 pakāpju efektīvo 5 asu SteadyShot INSIDE attēla stabilizācijas sistēmu, kas kompensē piecus dažādus kameras vibrācijas veidus, kas rodas, uzņemot fotoattēlus un video, turot rokās. Tādējādi lietotāji var pārliecinoši izmantot jebkuru objektīvu, pat pielāgotus objektīvus, kritiskai attēlveidošanai, nesaskaroties ar kameras vibrācijas radītu izplūšanu.

Ja ir liels fokusa attālums, sistēma koriģēs slīpuma un leņķa korekcijas. No otras puses, makro un liela palielinājuma attēli gūs labumu no horizontālās un vertikālās nobīdes kompensācijas iekļaušanas. Visiem fotografēšanas stiliem tiks izmantota metiena kompensācija. Visas 5 stabilizācijas asis darbosies vienmēr, pat lietošanas laikā ar trešās puses objektīviem un adapteriem vai objektīviem ar iebūvētu optisko stabilizāciju.

Turklāt īpaši video ir pieejams arī Active IS režīms, kas pievieno vēl precīzākas stabilizācijas metodes, lai iegūtu vēl vienmērīgāku kadru tieši no kameras.

Korpusa dizains un savienojamība

Tru-Finder EVF un maināma leņķa skārienekrāna LCD

  • Iespaidīgais QXGA OLED Tru-Finder EVF ir aprīkots ar augstu 9,44 m punktu izšķirtspēju un 0,9 reizes palielinājumu, kas nodrošina īpaši spilgtu, skaidru un detalizētu skatīšanos acu līmenī. Šim skatu meklētājam ir īpašs 120 kadri/s augstas kvalitātes iestatījums, kas nodrošina vienmērīgu kustību atveidošanu, un meklētāja fiziskajam dizainam ir garš 25 mm acu punkts, 41 ° skata lauks, kā arī fluora pārklājums uz attālākā skatu meklētāja elementa, kas atvieglo tīrīšanu.
  • Pirmais a7 sērijas kamerām, sāniski atverams 3,0 collu 1,44 m punktu maināma leņķa šarnīrsavienojuma ekrāns nodrošina labu darbu no augsta un zema leņķa, kā arī priekšpuses pozīcija video emuāru veidošanai vai citām pašierakstīšanas vajadzībām. Šis LCD ir arī skārienekrāns, kas nodrošina intuitīvu fotografēšanas vadību un navigāciju izvēlnē.
  • Pārveidotā izvēlnes struktūra ir intuitīvāka un papildina dažādas darbplūsmas un iestatījumu atlases filmu ierakstīšanai un fotoattēlu uzņemšanai. Izvēlņu sistēma darbojas arī kopā ar aizmugures LCD skārienekrāna dizainu.

Daudzpusīgs un izturīgs dizains

  • Abos divos atmiņas karšu slotos var izmantot CFexpress A tipa vai SD tipa atmiņas kartes. Divu slotu dizains nodrošina elastīgu failu saglabāšanu un apstrādi, un to var konfigurēt, lai sadalītu failu tipus, vai arī to var izmantot pārpildes ierakstīšanai. Turklāt abi karšu sloti ir paredzēti, lai atbalstītu UHS-II atmiņas kartes, lai nodrošinātu ātrāku pārsūtīšanas ātrumu.
  • Magnija sakausējuma šasija nodrošina stingrību, izturību un stabilitāti, vienlaikus saglabājot vieglumu. Ir uzlabots arī objektīva stiprinājums, lai labāk atbalstītu smagas lēcas, un ir uzlabota roktura stingrība ērtākai turēšanai rokās.
  • Ir izmantots plašs blīvējums pret laikapstākļiem, tostarp uzlabots blīvējums ap akumulatora vāciņu, spaiļu vāku un šasijas savienojumiem, lai izturētu putekļus un mitrumu un nodrošinātu drošu darbību skarbos laikapstākļos.
  • Pieņem lielas ietilpības uzlādējamo litija jonu akumulatoru NP-FZ100, kas nodrošina aptuveni 510 kadrus/80 minūtes ieraksta vienā uzlādes reizē, izmantojot skatu meklētāju, vai 600 kadrus/95 minūtes ieraksta vienā uzlādē, izmantojot aizmugurējo LCD.< /li>

Porti un savienojamība

  • Pilna izmēra HDMI A ports nodrošina uzticamāku savienojumu, strādājot ar ārējiem ierakstītājiem.
  • Papildus mikro-USB portam ir pievienots USB 3.2 Gen 1 Type-C ports, lai nodrošinātu ātrāku un uzticamāku piesaistes atbalstu. USB Type-C savienojums ļauj kameru uzlādēt vai darbināt no resursdatora barošanas avota, kamēr tā ir pievienota.
  • Gan 3,5 mm austiņu, gan ārējā mikrofona pieslēgvietas nodrošina lielāku audio ierakstīšanas kontroli.
  • Multi Interface Shoe atbalsta darbu ar papildu ECM-B1M bises mikrofonu vai XLR-K3M XLR adaptera komplektu, kas nodrošina uzlabotu, skaidru audio ierakstīšanas skaņu, nosūtot uz kameru digitālo audio signālu, nevis analogo signālu.
  • Iebūvētais Wi-Fi nodrošina tālvadības kameras vadību un tūlītēju attēlu kopīgošanu ar mobilajām ierīcēm tiešai kopīgošanai tiešsaistē, un atbalsts gan 2,4, gan 5 GHz joslām nodrošina arī bezvadu piesietas fotografēšanas atbalstu. Šis savienojums nodrošina arī tālvadības kameras vadību
  • C tipa USB portu var savienot pārī ar papildu Ethernet vadu LAN adapteri, lai nodrošinātu 1000BASE-T savienojumu, vadu attālo fotografēšanu vai FTP pārsūtīšanu.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony A7 S
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.