FEELWORLD MONITOR FW568 V2 5.5 FW568 V2

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

14545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

5508
FW568 v2
6971863814162
Feelworld

Jauns

iespējams pēc 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Freeworld 5,5 collu video monitors

  • Izšķirtspēja: 1920 × 1152 pikseļi
  • 1000:1 kontrasts, 500 cd/m² spilgtums
  • HDMI ieeja un izeja; 3,5 mm izeja
  • Viegls un kompakts dizains
  • 5,5 collu 1920 × 1152 Full HD IPS ekrāns
  • Īpaši viegls — ideāli piemērots kardānam
  • Vienkārša un intuitīva pogu darbība
  • Atbalsta 3D LUT žurnālu uz REC.709 un lietotāja 3D LUT augšupielādi (līdz 32)
  • Izmantojot viļņu formas, vienkrāsas u.c. funkcijas, var palīdzēt precīzi eksponēt un fokusēt katru kadru.
  • F970 un LP-E6 divējāda lietojuma akumulatora plāksne, atbilst dažādajai izvēlei
  • Stereo austiņu izeja
  • līdzstrāvas 8,4 V strāvas padeve, lai darbinātu DSLR vai bezspoguļa kameru

Mazs izmērs, liela priekšrocība

FW568 V2 ir mazs, viegls un tam ir lieliska attēla kvalitāte. Mazais izmērs ir ļoti noderīgs, filmējot šaurās vietās un kur ir svarīgs svars, piemēram, izmantojot kardānus. FW568 V2 ir ideāls monitors tiem, kam nepieciešams viegli lietojams, viegls kameras monitors, piemēram, kardāna operatori vai šāvēji, kas vienmēr ir ceļā.

Intuitīvas vadīklas un izvēlnes

Izvēlnes vadīklas ir intuitīvas un viegli lietojamas. Monitora augšpusē ir trīs pielāgotu funkciju pogas, kuras varat iestatīt kā parastās funkcijas; nospiediet "<" tieši, lai samazinātu skaļumu; nospiediet ">" tieši, lai palielinātu skaļumu. Monitors automātiski saglabās iepriekš iestatītos parametrus un saglabās sākotnējos iestatījumus, kad to ieslēdzat nākamreiz. Tas nav jāatiestata, kas ir ērti un vienkārši.

5,5 collu LCD, 1920 x 1152 izšķirtspēja

Augsta izšķirtspēja, spilgtāks, pilns ar krāsām
FW568 V2 nodrošina asu attēlu, kas ir ideāli piemērots fokusa izvilkšanai un attēla analīzei uzņemšanas laukumā un laukā. Ar vietējo 1920x1152 augstu izšķirtspēju un 16:9 displeju, 500 cd/m2 spilgtumu, 1000:1 kontrasta attiecību, tas nodrošina izcilu detalizāciju, lai jūs varētu baudīt asāku un bagātīgāku krāsu attēlu, viendabīgu pilnekrāna displeju, bez atšķirību, bez pēdām. Tā izmērs, svars un izšķirtspēja padara to par pievilcīgu iespēju DSLR šāvējiem, kuri vēlas to piestiprināt tieši pie kameras.

Lieli skata leņķi vispusīgai redzamībai

IPS monitors nodrošina lielu vizuālo skatu, ko varat baudīt, piedāvā nemainīgu attēla skaidrību un krāsas no 160 grādu skata leņķa vertikāli un horizontāli. Pateicoties plašajam skata leņķim, vairākiem komandas locekļiem ir ērti skatīties vienlaikus.

4K HDMI ieeja un cilpas izvade

FW568 V2 ir 4K HDMI ieeja un izeja, kas ļauj ne tikai parādīt tiešraides signālus, bet arī nosūtīt tos uz citiem monitoriem vienlaikus. Tā ir iespēja attēlot reāllaika attēlu vairākos displejos vienlaikus, vienlaikus saglabājot sākotnējo video kvalitāti.

HDMI izvades lietojumprogramma

Savienojuma izveide ar bezvadu raidītāju
Pārraide, lai vienlaikus uzraudzītu filmēšanas grupu. Bez kabeļa ir elastīgāks, lai bez piepūles pārietu no vienas ainas uz citu, fotografējot ārpus telpām.

Izveidojiet savienojumu ar Director Monitor

Rādīt reāllaika attēlus vairākos displejos vienlaikus.

Izveidojiet savienojumu ar projektoru

Koncertā, tiešraidē vai konferencē varat izveidot savienojumu ar projekta reāllaika attēlu rādīšanu.

Papildbarība

Kamerām reāllaika strāvas uzlāde
Līdzstrāvas izejas ports ļauj darbināt kameru tieši no NP-F L sērijas vai LP-E6 akumulatora, kas uzstādīts monitorā, palielinot darbības laiku, salīdzinot ar standarta akumulatoriem. daudzas DSLR vai bezspoguļa kameras. Turklāt varat pārraudzīt audio, izmantojot 3,5 mm stereo austiņu ligzdu.

Elastīga divējāda lietojuma akumulatora plāksne

Saderība ar Sony F970 un Canon LP-E6 litija akumulatoriem vienai akumulatora plāksnei. Ilgstošu darba apstākļu nodrošināšana operatoriem šaušanas programmās.

Patiesa krāsa · Profesionāla krāsu kalibrēšana

Izmantojiet Rec.709 krāsu standartu
FEELWORLD izmanto profesionālo Rec.709 HD krāsu standartu un krāsu kalibrēšanas tehnoloģiju, ar profesionālu instrumentu kalibrēšanu rūpnīcā, tas var efektīvi veikt monitora kalibrēšanu un iegūt precīzas krāsas. viegli reproducēt, neizkropļot krāsu, rādīt reālo attēlu, kad uzņemat video.

Precīza viļņu formas uzraudzība

Ietaupiet savu budžetu
Ja jums ir nepieciešams precīzāk analizēt attēla kvalitāti, nevis vienkārši aplūkot attēlu, izmantojiet FW568 V2 iebūvēto viļņu formas uzraudzību! Izvēlieties viļņu formu (RGB parāde, YUV parāde, Y parāde), vektorskopu, histogrammu, audio fāzes un līmeņa displejus un iegūstiet precīzu apraides viļņu formas uzraudzību, kas parāda visu, kas jums tehniski jāzina par jūsu video un audio signāliem. Funkcijas var atvērt atsevišķi, kā arī atbalsta vienu taustiņu, lai atvērtu visu tvēruma režīmu. FW568 V2 kļūst par ideālu izvēli tiešai ražošanas uzraudzībai, tāpēc jums vairs nav jāizmanto atsevišķi dārgi tvērumi!

Ērta montāža — slīpsvira

Katrs FW568 V2 monitors tiks piegādāts ar aukstuma kurpēm piestiprinātu slīpmašīnu. Šāvējiem būs drošs veids, kā novietot monitoru, vienlaikus saglabājot zemu profilu.

  • Ļauj FW568 V2 monitoram pagriezt 360 grādu skatīšanās ērtībai.
  • Drošs un viegls stiprinājums, izmantojot apavu stiprinājumu vai 1/4"-20 vītni
  • Ietver atsevišķu apavu stiprinājumu tādiem piederumiem kā mikrofons, LED gaisma, bezvadu uztvērējs utt.

Vairāki instalēšanas veidi

Lai ērti kontrolētu dažādus leņķus
FEELWORLD FW568 V2 ir standarta 1/4" stiprinājuma punkti (apakšā, pa labi), lai to piestiprinātu pie kamerām un iekārtām. Monitora izgatavošanai tiek izmantota ārējā 1/4 skrūves konstrukcija. vieglāks un plānāks.

Elastīga instalēšana gan kamerā, gan gimbal

Jūs varat to ne tikai uzstādīt uz rokas stabilizatora, bet arī droši uzstādīt un pievienot kameras augšpusē kā izcilu HD skatu meklētāju! Ja uzstādāt to ierīces apakšā, varat arī apvienot attēla apvēršanas funkciju, lai saglabātu pareizu ekrāna orientāciju! FW568 V2 ir aprīkots ar vienu 1/4 skrūvi, ja vēlaties arī ātri uzstādīt kardānu, varat iegādāties vēl vienu 1/4 skrūvi.

Jaunākais saulessargu dizains, vienkārša uzstādīšana

FW568 V2 monitors ir aprīkots ar saulessargu, kas ļauj fotogrāfam vairāk koncentrēties uz video un izvairīties no spēcīgas gaismas traucējumiem, nodrošinot labāku vizuālo pieredzi. Turklāt FW568 V2 monitors un saulessarga stiprinājuma rāmis ir integrēti, lai jūs varētu tieši piestiprināt saulessargu monitoram, izmantojot pievienoto velcro. Uzstādīšanas process ir vienkāršs un ātrs, kas ir ļoti piemērots fotografēšanai ārpus telpām.
Viss vienā, uzstādiet saulessarga rāmi
Ietaupiet laiku, uzstādot un izjaucot.

Lodziņā

  • Monitors
  • Mikro HDMI kabelis
  • Noliekt roku
  • Saulessargs
  • Manuāli

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock