HDMIfemale-DisplayPortmaleadapterVentionHFMH08K(blue)

Vention AGFB0 ir daudzpusīgs adapteris, ar kuru satura attēlošana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša. Adapterim ir divi spraudņi - mini HDM un micro HDMI -, kā arī standarta HDMI ports. Pateicoties šādai konstrukcijai, šo ērto piederumu var pievienot planšetdatoram vai kamerām, kā arī televizoram, projektoram. Pateicoties apzeltītajiem spraudņiem, pārraide ir stabilāka un ātrāka.

HDMI sievišķais - Display Port vīrišķais adapteris Vention HFMH0 8K (zils) HFMH0

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

4345 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

4229
HFMH0
6922794774780
Vention

Jauns

iespējams pēc 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 10.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 10.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Vention HFMH0 HDMI sieviešu - Display Port vīriešu adapteris 8K (zils)

Parādiet pasauli ar izcilu attēla kvalitāti, izmantojot Vention HFMH0 HDMI Female - Display Port Male adapteri, kas atbalsta izšķirtspējas līdz 8K@60Hz un 4K@144Hz. Tas padara adapteri par ideālu izvēli spēļu entuziastiem, fotogrāfiem, dizaineriem un video redaktoriem, kuri sagaida aizraujošu un uzticamu vizuālo pieredzi.

Integrētā shēma

Adapteris ir aprīkots ar iebūvētu integrētu shēmu, kas garantē augstu veiktspēju un stabilu signāla pārraidi. Apzeltītie spraudņi ir nodilumizturīgi, nodrošinot ilgu izstrādājumu kalpošanas laiku, un alumīnija pārklājums efektīvi izkliedē siltumu, pasargājot ierīci no pārkaršanas.

Darbības režīmi

Adapteru funkcionalitāti papildina iespēja izmantot vairākus darbības režīmus, piemēram, spoguļattēla atstarošanas, paplašinātā režīma vai MST. Šīs opcijas ļauj elastīgi izmantot adapteri neatkarīgi no tā, vai plānojat izveidot vienu lielu displeju vai strādāt uz vairākiem monitoriem ar atšķirīgu saturu.

Rūpējieties par savu grafisko karti

Vention HFMH0 piedāvā arī 12 bitu krāsu dziļumu un HDR, kas ir īpaši svarīgi radošo industriju profesionāļiem, kuriem ir svarīga precīza krāsu atveidošana. Pateicoties iespējai pastāvīgi pievienot adapteri grafiskās kartes sievišķajā pieslēgvietā, jums nav jāuztraucas par atvienošanos daudzkārtējas pieslēgšanas un atvienošanas dēļ. Izvēloties Vention HFMH0 adapteri, jūs iegūstat ne tikai augstu attēla kvalitāti, bet arī daudzpusību, uzticamību un stilīgu dizainu.

Izturība

Turklāt adapteris ir ārkārtīgi kompakts - tā izmēri ir 39,5 x 24,3 x 10 mm, tāpēc to ir viegli uzglabāt un transportēt. Oranžā dekoratīvā apdruka piešķir izstrādājumam unikālu raksturu, bet izturīga alumīnija konstrukcija garantē izturību un uzticamību.

Produkta veidsVideo Mikseris

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock