Video statīvi - Manfrotto video statīvs MVT502AM - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Profesionāls Manfrotto video statīvs
  • Divu caurulīšu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 15 kg
  • Maksimālais augstums: 143 cm
  • Izturīga un stabila konstrukcija

Manfrotto video statīvs MVT502AM

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

29545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

14753
MVT502AM
0719821338734
Manfrotto

Jauns

25.04 - 05.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.04 - 07.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
26.04 - 07.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
25.04 - 05.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
295.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Manfrotto MVT502AM ir kompakts un viegls video statīvs, kas paredzēts digitālajām spoguļkamerām ar HD video funkciju un vieglām videokamerām, kas aprīkotas ar papildu piederumiem, gaismām, monitoriem un mikrofoniem. Stingrs, stabils un drošs, pateicoties teleskopiskai dubulto kāju struktūrai, elipses profila alumīnija caurulītēm, jauniem kāju fiksatoriem, pirmā līmeņa spraislim un augstas saķeres gumijas kājiņām. Turklāt MVT502AM ir intuitīvi un vienkārši lietojams, kas ļauj to ātri uzstādīt un pievērsties filmēšanai. Divu līmeņu (jeb trīs posmu) statīvs MVT502AM ietilpst Manfrotto Pro Twin Leg video statīvu sērijā un tam ir 75 mm bļodiņa (ar 60 mm adapteri) savietojamībai ar profesionālajām video galvām.    
   
Svarīgākās īpašības:

  • Ideāls augstas veiktspējas statīvs lietošanai ar HDSLR kamerām un videokamerām ar papildu piederumiem
  • Stingrs un stabils teleskopisku dubulto kāju dizains ar vidējā līmeņa spraisli
  • Kompakts saliktā veidā, vienkārši transportējams, pateicoties iebūvētam pārnēsāšanas rokturim
  • Saderīgs ar visām profesionālajām 75 mm/60 mm puslodes video galvām
  • Ātra, vienkārša un raita uzstādīšana, izmantojot ergonomiskos ātrās atbrīvošanas kāju fiksatorus; jaunie gumijas kāju uzgaļi nodrošina saķeri ar visām virsmām un aizsargā delikātus grīdas segumus

MVK500AM ir kompakta video sistēma, kurā ietilpst fluīdā video galva MVH500A (60 mm puslode)  un dubultu kāju video statīvs MVT502AM (alumīnija, ar vidējo spraisli). MVH500A ir viegla statīva galva ar platāku platformu priekš HDSLR kameru korpusiem, savukārt slīdošā plate pārvietojas, lai līdzsvarotu šīs jaunākās maināmu objektīvu kameras. Sākuma līmeņa statīva galva 500 nodrošina vienmērīgus kadrus un precīzu kontroli līdz pat 5 kg smagam aprīkojumam. Šī ir viskompaktākā statīva galva veiksmīgās tehnoloģijas Bridging Technology™ klāstā.
 
MVH500A ir apgādāta ar 60 mm puslodes video statīva stiprinājumu, turklāt tā aizvieto Manfrotto 701HDV video galvu.
Patīkami vienmērīgi kadri: statīva galvai 500 ir profesionālas kvalitātes fluīdās kasetnes gan panoramēšanas, gan noliekuma asīs, kas nodrošina, ka katra kameras kustība ir plūdena, kontrolēta un precīza. 

Ātrāka, vienkāršāka un drošāka lietošana: sānu fiksācijas sistēma ļauj kameru un slīdošo ātrās noņemšanas plati ievietot statīva galvā no augšas, nevis izlīdzināt un iebīdīt no aizmugures kā parasti. Nav nepieciešams jebkāds papildu drošības fiksators. Turklāt sānu fiksācijas sistēma ļauj arī ātrāk un vienkāršāk izcelt kameru no augšas.

Statīva galvai 500 ir priekšiestatīts atsvars 2,4 kg, taču tā spēj balstīt līdz 5 kg smagu aprīkojumu. Tā ir apgādāta ar vienu Easy Link 3/8” savienotāju, kas ļauj pievienot ārējo monitoru vai citu papildu piederumu.

MVT502AM ir tradicionāls divu līmeņu, alumīnija dubultu caurulīšu video statīvs, kas apgādāts ar profesionālām funkcijām, taču vienlaikus ir arī intuitīvs lietošanā, praktisks un kompakts. MVT502AM ir teleskopiskas alumīnija kājas, kas nodrošina lielāku kompaktumu un mazāku svaru, savukārt inovatīvās elipses profila caurulītes ar pārveidotiem kāju fiksatoriem piešķir statīvam izcilu stingrību un stabilitāti.

Pirmā līmeņa spraislim ir uzlabots ergonomisks dizains un lietošanas ērtums, savukārt statīva gumijas kājiņas uzlabo saķeri ar visām grīdas un zemes virsmām. Gumijas siksna nodrošina vienkāršāku un drošāku statīva transportēšanu.  
 
Komplektā iekļauta polsterēta soma pārnēsāšanai.

ModelisManfrotto 502
Statīva komplektācijabez galvas
Materiālsalumīnija
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse