Vairs neražo - X-Rite ColorMunki Display

Ekrāna un projektora kalibrators

X-Rite ColorMunki Display

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
2594
XRIT356
7640111922452
X-Rite

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

ColorMunki Display ļauj vienkārši un precīzi kalibrēt datora ekrānu, lai fotogrāfiju apstrādes procesā iegūtu pareizu krāsu attēlojumu. Programmatūras saskarne ērtā veidā palīdz izpildīt visu kalibrācijas procesu. Īpašās apkārtējā apgaismojuma noteikšanas kontroles un automātiskās ekrāna vadības funkcijas atvieglo pareiza profila izveidošanu.

Kalibratoram ir īpaši filtri un augstas kvalitātes optiskā sistēma, ātra gaismas mērīšana, kas uzlabo krāsu noteikšanu. Tas ir piemērots arī LEDU un LCD ekrāniem ar plašu krāsu spektru. Kalibratoram ir 3 funkcijas – apkārtējā apgaismojuma mērīšana, monitora profilēšana un projektora profilēšana. Tas viss apvienots kompakta izmēra un eleganta izskata ierīcē.
 

Ar kalibratoru iespējams kalibrēt arī Apple un Android planšetdatora ekrānu. Aplikāciju ColorTRUE var iegūt GooglePlay vai AppStore


 

Produkta īpašības:

  • intuitīva lietošana;

  • ātra mērīšana;

  • kompakts izmērs;

  • īpašs RGB filtrs precīzai krāsu noteikšanai;

  • ātra un vienkārša atkārtotā kalibrēšana un citu monitoru kalibrēšana;

  • speciāls atbalsts kalibratora novietošanai uz virsmas, lai kalibrētu projektoru vai noteiktu apkārtējo apgaismojumu;

  • statīva stiprinājums;

  • komplektā – kalibrators, programmatūra un lietošanas pamācība.

Kalibrācijas iekārtasKalibratori

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.