Foto statīvi - Gitzo statīva komplekts Mountaineer GK3532-82QD + GH3382Q - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Gitzo Series 3 Mountaineer statīvs
  • 3 posmu Carbon eXact oglekļa šķiedras kājas
  • Maksimālais augstums: 175 cm
  • Kravnesība līdz 18 kg
  • Ideāli piemērots kamerām ar 300‑400 mm objektīviem

Gitzo statīva komplekts Mountaineer GK3532-82QD + GH3382Q

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

87545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

21002
GK3532-82QD
8024221640328
Gitzo

Jauns

19.04 - 30.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
21.04 - 02.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
21.04 - 02.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
19.04 - 30.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
875.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

GK3532-82QD ir statīva/statīva galvas komplekts, kas ietver sevī GT3532 Mountaineer statīvu un GH3382QD lodveida galvu.

Gitzo GT3532 ir Mountaineer Series 3 standarta augstuma, trīs posmu oglekļa šķiedras (karbona) statīvs, kas droši notur profesionālās kameras ar 300 mm objektīviem (līdz 400 mm), turklāt ir ļoti ērti pārnēsājams. Statīva kājām ir izmantotas lielāka diametra Carbon eXact caurulītes. Augšējā kājas posma diametrs 32,9 mm un augsta moduļa oglekļa šķiedras zemākie kājas posmi padara šo statīvu daudz izturīgāku un stiprāku nekā tā priekšgājēji.  
Šis statīvs ir teicama izvēle fotografēšanas profesionāļiem, kuri vēlas savā rīcībā iegūt ļoti izturīgu, uzticamu, bet tai pašā laikā pietiekami vieglu balstu, lai to būtu ērti pārnēsāt, dodoties garās fotoekspedīcijās.  

Statīvam ir viegli noņemama centrālā kolonna, kas ļauj to uzstādīt zemes līmenī, tādējādi sniedzot fotogrāfiem iespēju tvert visplašāko rakursu spektru. Tas ir arī aprīkots ar apvēršamas kolonnas mehānismu. Statīva Gitzo GT3532 trīs posmu kājas droši nostiprina G‑Lock Ultra pagriežami fiksatori ar iebūvētu O‑veida gredzenu, kas novērš netīrumu un putekļu iekļūšanu kājas mehānismā. Jaunizstrādāts statīva augšējais “zirneklis” garantē īpašu stingrību, bet lieli kāju leņķa selektori nodrošina ērtāku satvērienu kāju leņķa regulēšanai. Nepieciešamības gadījumā balasta āķis uz centrālās kolonnas ļauj pievienot papildu smagumu, lai paaugstinātu stabilitāti. Noņemami kāju uzgaļi ļauj šo statīvu pielāgot jebkura veida virsmai. Statīvam var pievienot dažādas statīva galvas un citus aksesuārus, izmantojot 1/4″ un 3/8″ vītnes stiprinājumu uz augšējā diska.  
     
Gitzo GH3382QD Series 3 lodveida galva ir lielāka izmēra profesionālā statīva galva. GH3382QD ir lielāka lode un lielāks ātrās atbrīvošanas adapteris, salīdzinot ar mazākajiem modeļiem. Tas garantē stingru un ērtu smaga aprīkojuma izmantošanu. Statīva galva ir bagātīgi apveltīta ar dažādām funkcijām, to skaitā frikcijas kontroles kloķi, kas ietverts lodes fiksācijas kloķī, lai nodrošinātu precīzas regulēšanas iespējas. Tai ir arī 360° panoramēšanas un lodes kustību kontroles fiksatori. Šī statīva galva ir konstruēta no augstas kvalitātes un paaugstinātas izturības alumīnija komponentēm, nodrošinot nevainojamu lodes kustību plūdenumu. Komplektā iekļautā ātrās atbrīvošanas montāžas plate tiek droši nostiprināta ar skrūves kloķi, savukārt burbuļa līmeņrādis palīdz saglabāt taisnu horizonta līniju.        

Tāpat kā visas pārējās Gitzo lodveida galvas GH3382QD ir perfekti līdzsvarota un daudzpusīga statīva galva, kas konstruēta, lai nodrošinātu maksimāli plūdenas un precīzas kustības un drošu fiksāciju.

Komplektā ir iekļauta Arca-Swiss saderīga montāžas plate (GS5370D), kas ir arī savietojama ar visām Gitzo D profila platēm un sader ar vairumu citu zīmolu Arca‑Swiss tipa platēm. 

Statīva komplektācijaar galvu
Materiālskarbona
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse