Kompaktkameras - Sony Cyber-shot DSC-RX100 II Digital Camera DSCRX100M2/B - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 20,2 MP 1" Exmor R BSI CMOS sensors
  • BIONZ attēla procesors
  • Carl Zeiss Vario-Sonnar T* f/1,8 objektīvs
  • 35 mm ekvivalents fokusa attālums: 28-100 mm
  • 3,0" 1 229 000 punktu slīpējošs Xtra Fine LCD displejs
  • Full HD 1080i/p video ar ātrumu 60 un 24 kadri sekundē
  • Iebūvēts bezvadu un NFC savienojums
  • Jutība vājā apgaismojumā līdz ISO 12800
  • Daudzfunkciju interfeisa kurpītis un vadības gredzens
  • Ātrdarbīgs autofokuss & manuāla ekspozīcijas kontrole

Sony Cyber-shot DSC-RX100 II Digital Camera DSCRX100M2/B

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews
12523
4905524948684
Sony

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

539.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sony Cyber-shot DSC-RX100 II digitālā kamera ir kompakta point-and-shoot kamera ar lielu 20,2 megapikseļu 1" Exmor R CMOS sensoru, kas nodrošina augstas izšķirtspējas fotoattēlus un Full HD 1080i/p video. Šī sensora konstrukcijā izmantota aizmugures apgaismojuma tehnoloģija, lai uzlabotu skaidrību un attēla kvalitāti, strādājot vājā apgaismojumā, kā arī palielinātu jutību līdz paplašināmajam ISO 12800. Šā sensora veiktspēju uzlabo BIONZ attēlu procesors, kas palīdz radīt attēlus ar vienmērīgu kvalitāti un gradāciju, kā arī nodrošina paātrinātu darbību visos kameras aspektos. Ir iespējama līdz 10 kadru/s nepārtraukta uzņemšana pilnā izšķirtspējā, kā arī ātrs autofokusa ātrums - tikai 0,13 sekundes.

Iebūvētais Carl Zeiss Vario-Sonnar T* 10,4-37,1 mm f/1,8-4,9 objektīvs nodrošina 35 mm ekvivalenta fokusa attāluma diapazonu no 28-100 mm, kas aptver platleņķa līdz portreta garuma perspektīvu, kas piemērota darbam dažādās vidēs. Objektīva platleņķa pusē spilgtā maksimālā f/1,8 apertūra ir noderīga, strādājot vājā apgaismojumā, kā arī palīdz kontrolēt fokusu. Pieejama arī optiskā SteadyShot attēla stabilizācija, kas palīdz samazināt kameras drebēšanu, strādājot vājā apgaismojumā un ar lielāku tālummaiņas palielinājumu. Objektīvam ir arī Carl Zeiss T* antirefleksais pārklājums, kas palīdz samazināt virsmas atstarošanos, objektīva atspīdumus un spoku veidošanos, lai iegūtu kontrastainus un skaidrus attēlus.

Lai gan RX100 II ir neliela izmēra, tajā ir iebūvēts liels 3,0" 1 229 000 punktu Xtra Fine LCD monitors, kurā izmantota nolieces konstrukcija, lai labāk kalpotu darbam gan no augsta, gan zema skata leņķa. Ekrānā ir iestrādāta WhiteMagic tehnoloģija, kas palielina ekrāna faktisko spilgtumu, lai nodrošinātu skaidrāku un spilgtāku tiešā skata pārraudzību, attēlu atskaņošanu un izvēlnes navigāciju. Intuitīvā izvēlnes struktūra nodrošina piekļuvi daudzu kameras funkciju piemērošanai, tostarp Picture Effects, automātiskajam HDR režīmam, automātiskajam objektu kadrēšanai un savienošanai ar mobilajām ierīcēm, izmantojot iebūvēto bezvadu un NFC savienojamību. Kameras konstrukcijā ir iestrādāts arī daudzfunkciju interfeisa kurpītis, lai atvieglotu ārējās zibspuldzes, papildu skatu meklētāju un ārējo mikrofonu izmantošanu. Lai kontrolētu diafragmas iestatījumus, kameras tālummaiņu un attēla efektus, ap objektīvu ir iebūvēts vadības gredzens, kas nodrošina intuitīvu šo iestatījumu vadību līdzīgi darbam ar kameru ar maināmu objektīvu.

20,2 MP 1" Exmor R BSI CMOS sensors un BIONZ attēlu procesors

Lielajā 20,2 megapikseļu 1" Exmor R CMOS sensorā izmantota aizmugures izgaismojuma tehnoloģija, kas uzlabo tā iespējas vājā apgaismojumā līdz paplašinātajam ISO 12800, vienlaikus saglabājot spilgtu skaidrību. Izmantojot Sony kolonnu A/D konvertēšanu, attēli tiek atveidoti ar iespaidīgu attēla kvalitāti un vienmērīgu toņu un krāsu gradāciju, jo ir ievērojami samazināts redzamais troksnis.

Attēlu kvalitāti, kā arī kopējo kameras veiktspēju labvēlīgi ietekmē arī BIONZ attēlu procesors, kas nodrošina pilnas izšķirtspējas nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē, ātrdarbīgu automātisko fokusēšanu jau 0,13 sekundēs un pilnas HD 1080i/p video ierakstīšanu. Fotoattēlus var ierakstīt JPEG vai RAW failu formātā vai abos formātos vienlaicīgi.

Carl Zeiss Vario-Sonnar T* 3,6x optiskās tālummaiņas objektīvs

Iebūvētais objektīvs Carl Zeiss Vario-Sonnar T* 10,4-37,1 mm f/1,8-4,9 nodrošina 35 mm ekvivalenta fokusa attāluma diapazonu no 28-100 mm, kas aptver platleņķa līdz portreta garuma perspektīvu, kas piemērota darbam dažādās situācijās. Spilgts f/1,8 maksimālais atvērums platajā galā nodrošina uzlabotas iespējas vājā apgaismojumā, kā arī labāku kontroli pār fokusa izvietojumu selektīvā fokusa attēlu uzņemšanai. Objektīvs ir aprīkots arī ar Carl Zeiss T* pretatstarojošu pārklājumu, kas palīdz samazināt objektīva atspīdumus un spoku veidošanos, lai iegūtu attēlus ar bagātīgu kontrastu un skaidrību.

Iebūvēts bezvadu un NFC savienojums

Iebūvēta bezvadu savienojamība ļauj RX100 II uzreiz kopīgot attēlus mobilajās ierīcēs, lai tos varētu tieši kopīgot tiešsaistē sociālajos tīklos, pa e-pastu un mākoņglabāšanas vietnēs. Tiek atbalstīta arī NFC (Near Field Communication), kas ļauj ar vienu pieskārienu izveidot savienojumu starp kameru un saderīgām mobilajām ierīcēm; nav nepieciešama sarežģīta iestatīšana. Šī tehnoloģija nodrošina arī iespēju izmantot viedo tālvadības pulti, kas nodrošina attālinātu slēdža atbrīvošanu, ko kontrolē viedierīce.

Ātrdarbīgs autofokuss

BIONZ attēla procesora ātrā caurlaidspēja nodrošina iespēju veikt ātrdarbīgu automātisko fokusēšanu, kas ir tikpat precīza, cik ātra. Izmantojot inteliģentas reakcijas datus un pilnveidotu ātrgaitas piedziņas motoru, RX100 II var iegūt fokusu līdzīgā veidā un ar tādu pašu ātrumu kā visaugstākās veiktspējas DSLR fokusēšanas sistēmas dažādos apgaismojuma apstākļos.

Kameras konstrukcija

Efektīvi veidots vadības gredzens ap objektīvu ļauj intuitīvi regulēt dažas no svarīgākajām kameras vadības ierīcēm. Šim gredzenam var iestatīt virkni funkciju, tostarp tālummaiņas un diafragmas iestatījumus, kā arī radošākas funkcijas, piemēram, Picture Effect režīmus. Tā konstrukcija bez klikšķa ļauj ātri un klusi mainīt iestatījumus, kas atvieglo tā lietošanu arī HD videoierakstu ierakstīšanas laikā. Turklāt, lai paātrinātu kameras iestatījumu maiņu, pielāgojamā funkciju poga ļauj iestatīt vienu no septiņām dažādām funkcijām, lai ātri veiktu izmaiņas, strādājot jebkurā fotografēšanas režīmā.

Lielāku efektivitāti uzņemšanas laikā veicina arī daudzfunkciju interfeisa kurpja iekļaušana, kas ļauj izmantot ārējās zibspuldzes, papildu skatu meklētājus un ārējos mikrofonus. Izmantojot šo papildaprīkojuma kurpi, var pieslēgt arī tālvadības kameras vadības ierīces.

Konstrukcijā ir iebūvēta arī uznirstošā zibspuldze, un tai ir unikāla konstrukcija, kas ļauj noliekt zibspuldzes galviņu, lai to varētu atstarot no sienām, griestiem vai atstarotājiem.

Augstas izšķirtspējas LCD monitors

Tiešā skata pārraudzībai, attēlu atskaņošanai un pārskatīšanai, kā arī izvēlnes navigācijai kameras korpusā ir iebūvēts 3,0" 1 229 000 punktu Xtra Fine LCD monitors, kas ir aprīkots ar noliektu konstrukciju, lai atvieglotu lietošanu no augsta un zema leņķa. Ekrānu var noliekt aptuveni 84° uz augšu un 45° uz leju, nodrošinot plašu skata leņķu diapazonu. LCD displejā izmantota arī WhiteMagic tehnoloģija, kas uzlabo displeja spilgtumu, lai atvieglotu lietošanu spilgtos apstākļos.

Full HD 1080p video ierakstīšana

Tiek atbalstīta Full HD 1920 x 1080 video ierakstīšana ar vairākiem kadru ātrumiem, tostarp 60p, 60i un 24p. Ierakstot pilnā HD izšķirtspējā, tiek izmantots AVCHD Ver. 2.0 kodeks, kas nodrošina ļoti detalizētu attēla kvalitāti, kas labi piemērota rediģēšanai un koplietošanai HD televizoros. Tiek atbalstīta arī ierakstīšana internetam draudzīgā MP4 formātā 1440 x 1080 un 640 x 480 formātā ar ātrumu 30 kadri sekundē. Filmēšanas laikā skaņa tiek ierakstīta, izmantojot iebūvēto stereo mikrofonu, vai arī papildus var izmantot ārējo mikrofonu kopā ar daudzfunkciju interfeisa kurpi.

Optiskā SteadyShot attēla stabilizācija

Optical SteadyShot attēla stabilizācija darbojas, lai mazinātu kameras drebēšanu, strādājot vājā apgaismojumā vai izmantojot lielāku tālummaiņas palielinājumu. Sistēma spēj novērst gan vertikālo, gan horizontālo kustību ietekmi, turklāt aktīvā 3 virzienu stabilizācija papildina digitālo slīdēšanas kontroli, kas līdzsvaro kustības pulksteņrādītāja kustības virzienā un pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam, ierakstot videoklipus.

Citas kameras funkcijas

  • Automātiska objektu kadrēšana ir inteliģents uzņemšanas režīms, kas spēj automātiski analizēt ainu un tajā esošos objektus un noteikt estētiski pievilcīgu kompozīciju. Pēc tam attēli tiks apgriezti atbilstoši objektam, un rezultātā tiks izveidota labi sabalansēta kompozīcija, kurā tiek izmantota sejas noteikšana un izsekošanas fokuss, lai nodrošinātu augstu attēla kvalitāti un asumu.
  • Automātiskais HDR režīms automātiski ierakstīs vienas un tās pašas ainas breketēto ekspozīciju virkni, lai iemūžinātu lielāku izgaismojumu un ēnu detalizāciju, nekā to var ierakstīt ar vienu ekspozīciju. Pēc tam šīs vairākas ekspozīcijas tiks saliktas vienā failā, kurā būs redzams paplašināts dinamiskais diapazons.
  • Sejas noteikšanas/reģistrācijas tehnoloģija spēj noteikt un reģistrēt līdz pat astoņām individuālām sejām un pielāgot fokusa, ekspozīcijas, baltā balansa un zibspuldzes iestatījumus, lai nodrošinātu optimālus attēlu iestatījumus cilvēku attēliem. Šajā režīmā var piešķirt prioritāti bērniem vai pieaugušajiem.
  • Ir pieejami 1:1, 3:2, 4:3 un 16:9 formāta attēla formāti, kurus var izvēlēties atkarībā no konkrētiem fotografēšanas mērķiem.
  • Lai paplašinātu 3,6x optiskās tālummaiņas objektīva efektīvo tvērumu, var izmantot 2x Clear Image digitālo tālummaiņu, lai inteliģenti palielinātu ainas līdz 7,2x. Šī digitālās tālummaiņas tehnoloģija izmanto inteliģentu interpolācijas procesu, lai līdz minimumam samazinātu attēla kvalitātes pasliktināšanos un iegūtu reālistiskus, augstas kvalitātes attēlus.
  • Attēla efekta režīmi ļauj piemērot radošus iestatījumus un izcelt atsevišķus atsevišķu attēlu aspektus, lai iegūtu bagātāku un estētiskāku attēla kvalitāti. Ir pieejami režīmi Soft Focus, Posterization, Retro Photo, High Contrast Monochrome, Rich-Tone Monochrome, Miniature, Soft High-Key, Toy Camera, Pop Color, Partial Color, Watercolor Painting, HDR Painting un Illustration.
  • Radošo stilu iestatījumi nodrošina kontroli pār to, kā kamera apstrādā attēlus, pamatojoties uz sešiem dažādiem iepriekš noteiktiem stiliem: Standard, Vivid, B&W, Sunset, Portrait un Landscape. Šajos iestatījumos atkarībā no personiskajām vēlmēm var pielāgot arī kontrastu, piesātinājumu un asumu.
Produkta veidsKompaktkamera
Kameras veidsKompaktkamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony Cyber-shot...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony Cyber-shot...
Šo nomas Sony Cyber-shot... vari iegādāties ar atlaidi par: € 615.78 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.