Foto statīvi - Manfrotto tripod MKCOMPACTADV-BH, black - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Manfrotto Compact statīvs ar lodveida galvu
  • 5 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 3 kg
  • Maksimālais augstums: 167 cm
  • Piemērots nelielām spoguļkamerām

Manfrotto tripod MKCOMPACTADV-BH, black

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

9244 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

1955
0719821383208
Manfrotto

Jauns

30.04 - 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
01.05 - 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
01.05 - 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
30.04 - 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Manfrotto statīvam Compact Advanced Ball Head ir lodveida galva ar atsevišķu frikcijas kontroli, kas nodrošina maksimālu precizitāti objektu kadrēšanā, turklāt galva ir viegli uzstādāma, līdz ar to nekavējoties gatava darbam. Šis statīvs ir paredzēts nopietniem foto entuziastiem, kuri lieto sākuma līmeņa digitālās spoguļkameras ar standarta objektīviem līdz 200 mm un augstas kvalitātes CSC sensoriem.

Statīva lodveida galva ir izgatavota no izturīga alumīnija un aprīkota ar atsevišķu frikcijas kontroli, kas ļauj veikt mikro kustības bez galvas fiksatora atvēršanas un aizvēršanas. Šāda funkcionalitāte garantē vienkāršu un drošu kameras pozicionēšanu. Lodveida galva ir īpaši izstrādāta maksimāli ērtai pārnēsājamībai, turklāt galvu var salocīt, kad tā netiek izmantota, tādējādi padarot statīvu vēl vienkāršāk un ērtāk transportējamu. Augstas veiktspējas lodveida galva ar frikcijas kontroli apvienojumā ar pastiprinātām, piecu posmu caurulītēm nodrošina šim statīvam optimālu stingrību, vienlaikus ļaujot tam sasniegt maksimālo augstumu 167 cm izvilktā stāvoklī. Compact Advanced Ball Head ir pieejams melnā krāsā ar pieskaņotu polsterētu somu pārnēsāšanai. Lai saglabātu un aizsargātu statīva apdari un oriģinālo krāsu, ieteicams to tīrīt ar standarta balto zīmuļa dzēšgumiju. Speciālie līdzekļi vai ūdens var bojāt apdari.

Savietojamība
Compact Advanced Ball Head ir paredzēts nevainojamam darbam ar sākuma līmeņa digitālajām spoguļkamerām, kas aprīkotas ar standarta objektīviem līdz 200 mm un augstas kvalitātes CSC sensoriem. Taču statīvs ir arī savietojams ar jebkuru citu ierīci, kas nav smagāka par 3 kg. Lūdzu, ņemiet vērā, ka daudzas pusprofesionālās un profesionālās ierīces neatbilst šīm prasībām.

Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse