Objektīvi - SAMYANG AF 85MM F 1.4 SONY FE II F1213006101 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 85 mm teleprime objektīvs
  • Maksimālā apertūra f/1,4
  • Ātrs, kluss un precīzs AF ar lineāro STM
  • Skaists bokeh — lieliski piemērots portretu fotografēšanai
  • Sony E-mount kamerām

SAMYANG AF 85MM F 1.4 SONY FE II F1213006101

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

55995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

31323
F1213006101
8809298888367
SAMYANG

Jauns

24.04 - 01.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
25.04 - 02.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
25.04 - 02.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.04 - 01.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
559.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jaunais objektīvs ir aprīkots ar Samyang's Linear STM (soļu motoru), ko novērtē gan fotogrāfi, gan videogrāfi ar klusāku un precīzāku lielāku un smagāku fokusēšanas objektīvu grupu vadību. Salīdzinot ar iepriekšējo AF 85 mm, jaunais AF 85 mm F1.4 FE II ir optimizēts ne tikai fotoattēlu, bet arī video uzņemšanai, samazinot vibrāciju un troksni.

Objektīva sānos ir pielāgots slēdzis, ko var iestatīt uz manuālu fokusu vai ļauj pielāgot diafragmas atvērumu, pagriežot fokusa gredzenu. Zem pielāgotā slēdža ir fokusa turēšanas poga. Nospiežot šo objektīva pogu, objektīvs tiks fiksēts šajā fokusa attālumā. Lietotājs var arī piešķirt citas vēlamās funkcijas fokusa aizturēšanas pogai, izmantojot kameras korpusa izvēlnes iestatījumu.

Obēciņam ir mikroraksta gumijas fokusa gredzens, kas ir lieliski lietojams un atvieglo to, ja valkājat cimdus, un laikapstākļi nodrošina lietošanu pat skarbos laikapstākļos.

Galvenās specifikācijas

  • Viegls, tikai 509 g
  • Lieliski lieliskiem portretiem
  • Pielāgota slēdža un fokusa turēšanas poga
  • Aprīkots ar Samyang's Linear STM (pakāpju motoru)
  • 9 diafragmas lāpstiņas, kas rada gludu, krēmīgu un dabiska izskata bokeh efektu
  • Iespaidīgs optiskais dizains

Otrā paaudze
Iepazīstieties ar AF 85 mm F1.4 FE II objektīvu — otro AF 85 mm F1.4 FE izdevumu, ko daudzi cilvēki ir iecienījuši kopš Samyang izlaiduma. pirmais autofokusa objektīvs. Pieminot Samyang Optics dibināšanas 50. gadadienu, Samyang Optics ievieš otrās paaudzes AF objektīvus ar uzlabotu veiktspēju. Sākot ar pirmo atjaunošanas produktu, AF 50mm F1.4 FE II, AF 35mm F1.4 FE II un šoreiz tiek paziņots par AF 85mm F1.4 FE II otrās paaudzes objektīvu.

  • Mazāks izmērs un vieglāks svars
  • Izcila izšķirtspēja un krēmkrāsas bokē efekts no F1.4 ātrā objektīva
  • Klusāka, ātrāka un precīzāka AF veiktspēja ar lineāro STM motoru
  • Profesionāla kontrole un uzlabota uzticamība


Nepieredzēta izšķirtspēja mazākos un vieglākos 85 mm
AF 85 mm F1.4 FE II ir vieglākais objektīvs (509 g) starp visiem lielas apertūras 85 mm fokusa attāluma objektīviem saderīgs ar Sony FE stiprinājumu, tāpēc tas ir pat lieliski piemērots kompaktajām Sony bezspoguļa kamerām ar kardānu. Uzņemot portretus, svarīga ir ne tikai lieliska izšķirtspēja, bet arī svars. Īpaši rokās turot fotografēšanas vidē vieglā objektīva priekšrocības ir milzīgas, tāpēc bija nepieciešama inovatīva tehnoloģija, lai vienlaikus apvienotu izšķirtspēju un svaru. Samyang AF 85 mm F1.4 FE II ir vieglāks nekā citi 85 mm objektīvi, kas ir saderīgi ar pilna kadra Sony FE stiprinājumu, taču tas izceļ objektu ar skaidru attēla kvalitāti.

Izcila centra izšķirtspēja un krāsas.
Šī jaunā AF 85 mm F1.4 FE II 4 HR (augstas refrakcijas) un 1 ED (īpaši zemas dispersijas) stikla elementi nodrošina satriecošu kontrastu un izšķirtspēju, un tā centra izšķirtspēja ir labāka nekā citi salīdzināmi dārgi telefoto objektīvi. Samyang uzlabotā pārklājuma tehnoloģija ne tikai saglabā izcilu attēla asumu pat slikta apgaismojuma apstākļos, bet arī AF 85mm F1.4 FE II nodrošina skaidrāku attēlu ar uzlabotu krāsu ieguldījumu indeksu (CCI).

Īpaši tīrs un skaists Bokeh
F1.4 liela diametra diafragmas atvērums maksimāli palielina ārkārtīgi šauru lauka dziļumu. Tā gludais izplūdušais fons var izcelt objektus attēlos, un dabiskais bokeh nodrošina māksliniecisku skatu. AF 85 mm F1.4 FE II ir vienīgais FE stiprinājuma objektīvs, kuram nav pat neviena asfēriska stikla. Ja tiek izmantots asfērisks stikls, lai uzlabotu tā optisko veiktspēju, bokeh efektā jābūt sīpolu gredzeniem, kas ir negatīvs faktors bokeh novērtējumā. Tā kā AF 85 mm F1.4 FE II elementos nav asfēriska stikla, tam ir skaidrs un skaists bokeh!

Ātrāka, klusāka, precīza autofokusa veiktspēja 

Samyang Linear Stepping Motor (STM) nodrošina augstu vilces efektivitāti, kas nepieciešama ātrai, precīzai, klusai AF un izsekošanas nodrošināšanai, tādējādi maksimāli izmantojot Sony E-Mount kameru priekšrocības. Salīdzinot ar iepriekšējo AF 85mm F1.4 FE, šis jaunais AF 85mm F1.4 FE II ir optimizēts ne tikai fotoattēlu, bet arī video uzņemšanai, samazinot vibrācijas un trokšņus. Precīzi un ātri izsekojot objektam, AF darbojas arī klusi un vienmērīgi, uzņemot video.

Īss minimālais fokusa attālums 0,85 m
Minimālais fokusa attālums ir tikai 85 cm, tāpēc tas rada iespaidīgus tuvplānus, pat tverot nelielas detaļas, ļoti tuvu objektam. Izmantojot īso minimālo fokusa attālumu un lielo AF 85 mm F1.4 FE II diafragmas atvērumu, varat iegūt tuvplānus, izceļot objektu ar vienmērīgi izteiktu fonu!

Pielāgotas pogas ar dažādām iespējām. Funkcijas
Svarīgi piemAF 85mm F1.4 FE II ir: Pielāgojami 1) Fokusa turēšanas poga un 2) Pielāgots slēdzis. Kopumā šis ir objektīvs, kas atbilst profesionālajām kontroles un uzticamības prasībām gan fotogrāfijām, gan video.

  • Fokusa turēšanas poga. Nospiežot šo objektīva pogu, objektīvs tiks fiksēts šajā fokusa attālumā. Kameras korpusa iestatījumos varat piešķirt tādas funkcijas kā Eye AF.
  • Pielāgots slēdzis. Ir pielāgots slēdzis, kuru var iestatīt, lai ļautu klusi regulēt diafragmas atvērumu, pagriežot fokusa gredzenu. Izmantojot papildu objektīva staciju, varat iestatīt režīmu atbilstoši savām vēlmēm.


Laika apstākļi un moderns dizains
AF 85 mm F1.4 FE II ir izstrādāts un uzlabots, ņemot vērā ne tikai dizainu, bet arī lietotāja fotografēšanu. vidi. Tam ir gumijots mikroraksta fokusa gredzens, stilīgs sudraba gredzens, paslēpts sarkans gredzens un matēta apdare, kas ir lieliski lietojama, un laikapstākļu izolācija (7 zonās) aizsargā objektīvu no neliela lietus, sniega un putekļiem.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony FE
Objektīva fokusa attālums, mm85
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsstandarta
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse