Sporta kameru aksesuāri - Manfrotto monopod-pole MPCOMPACT-BK, black - ātri pasūtīt no ražotāja


  • 2 vienā monopods un kāts
  • Maksimālais augstums: 131 cm
  • 1/4" stiprinājumi abos galos
  • Komplektā iekļauts GoPro adapteris
  • Ērts apaļš rokturis un rokas siksniņa

Manfrotto monopod-pole MPCOMPACT-BK, black

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

5245 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

22898
MPCOMPACT-BK
8024221646016
Manfrotto

Jauns

03.04 - 13.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.04 - 14.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.04 - 14.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.04 - 13.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
The Compact Extreme 2-in-1 Monopod & Pole from Manfrotto is a versatile support designed for your point and shoot or action camera. With a dual configuration design the compact extreme can be used as a handheld pole for getting high or low action shots as well as self recordings. It can also be converted to a monopod in order to stabilize your camera in low light or for effect. In order to utilize these functions the monopod includes two 1/4"-20 threads, one on top and a removable rubber foot covers the threads on the bottom. The monopod features an aluminum and technopolymer 4-section design, allowing it to maintain its strength and light weight. It can support up to 2.2 lb, folds down to a compact 15.8", extends to 51.5" and weighs only 0.7 lb. Included with the monopod are a single action ball head and proprietary GoPro mount.


Manfrotto Compact Xtreme ir pirmais rokas statīvs, kas transformējas par monopodu. Tas ir teicams risinājums sporta un kompaktās sistēmas kameru īpašniekiem, kuri meklē izturīgu, vienkāršu un lietošanai gatavu rīku, kas palīdzētu tiem iemūžināt ārtelpu pasākumus un dalīties savos piedzīvojumos līdz šim nepieredzētā veidā.

Compact Xtreme var lepoties ar četru posmu caurulītēm, kas izgatavotas no Adapto un alumīnija materiāla kombinācijas un spēj izturēt līdz 1 kg lielu slodzi.
Tas ir apgādāts ar 1/4" vītni abos galos, kas ļauj ātri mainīt produkta konfigurāciju tikai pāris vienkāršos soļos. Monopoda komplektācijā ietilpst gumijas kājas pēda, kas nodrošina īpašu stabilitāti uz jebkura veida virsmas. Šī pēda, tieši tāpat kā pārējie aksesuāri, ir vienkārši noņemama, lai veiktu vēlamos uzstādījumus.   
  
Vienkārši pārvietojot lodveida galvu no roktura augšpuses pie caurulīšu pamatnes, monopods pārvēršas par rokas statīvu. Tas nozīmē, ka kaislīgi fotogrāfi var rēķināties ar ārkārtīgi vieglu balstu (280 g), ko var izmantot divos dažādos veidos.
Piedevām šis jaunizveidotais rokas statīvs ietver GoPro® adapteri, līdz ar to tas var tikt izmantots kopā ar situācijai vislabāk piemēroto kameru. Noapaļots rokturis nodrošina ļoti ērtu turēšanu, savukārt rokas siksna garantē īpaši augstu lietošanas drošību.   

Produkta veidsPiedzīvojumu kameru stiprinājumi
Stiprinājuma veidsRokas monopods

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse