Objektīvi - Sigma 20mm F1.4 DG HSM Sony E-mount [ART] - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 20 mm īpaši platleņķa objektīvs
  • Ātrs - f/1,4 maksimālā apertūra
  • Lieliski piemērots ainavu fotografēšanai
  • Ātrs un kluss HSM fokusēšanas motors
  • Paredzēts Sony α & NEX bezspoguļa kamerām

Sigma 20mm F1.4 DG HSM Sony E-mount [ART]

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

94545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

12356
412965
0085126412654
Sigma

Jauns

23.04 - 30.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.04 - 01.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
24.04 - 01.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.04 - 30.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
945.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sigma 20/1,4 DG HSM SONY E-Mount

Neticama atveidošanas veiktspēja nodrošina vēl nebijušu vizuālo pieredzi. Izbaudiet uzlabotu gaismas un kompozīcijas kontroli. SIGMA ir plaša pieredze, izmantojot savas progresīvās dizaina iespējas un vadošās tehnoloģijas, lai radītu lielas atvēruma pakāpes galvenos objektīvus, kas ļauj pilnībā izmantot īpaši augstas izšķirtspējas digitālo spoguļkameru potenciālu. Kā savu jaunāko sasniegumu šajā kategorijā SIGMA ir radījusi īpaši platleņķa objektīvu ar F1,4 spilgtumu. Ar 20 mm fokusa attālumu un F1,4 apertūru šis objektīvs nodrošina izcilu liela atvēruma spilgtumu un bokeh efektu, sniedzot vēl nebijušu vizuālo pieredzi. Ļaujot fotogrāfam izmantot perspektīvu, ko nodrošina platleņķis, un nelielo lauka dziļumu, ko nodrošina lielā diafragma, šis objektīvs ir ideāli piemērots ne tikai tādiem īpaši platleņķa objektiem kā ainavas un zvaigžņotas debesis, bet arī momentuzņēmumiem vājā apgaismojumā, fotografēšanai telpās, portretiem ar dabisku bokeh efektu un daudz kam citam.

Uzlabotas tehnoloģijas
Lai nodrošinātu īpaši platleņķa 20 mm fokusa attālumu un F1,4 spilgtumu pie plaši atvērtas diafragmas, šajā objektīvā ir iebūvēta liela 59 mm diametra dubultā asfēriskā lēca. Šāda veida objektīvus uzskatīja par ārkārtīgi sarežģīti izgatavojamiem, taču SIGMA uzņēmās izaicinājumu realizēt F1,4 īpaši platleņķa objektīvu, kas atbilst SIGMA Art līnijas stingrajām veiktspējas prasībām. Šo izrāvienu padarīja iespējamu SIGMA’progresīvās ražošanas tehnoloģijas, ko uzņēmums laika gaitā ir attīstījis, ražojot plašu īpaši platleņķa un lielas diafragmas objektīvu klāstu. Piemēram, tādi nozīmīgi objektīvi kā SIGMA 12-24mm F4.5-5.6 EX DG ASPHERICAL HSM, SIGMA 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM un SIGMA 18-35mm F1.8 DC HSM | Art bija pilnīgi oriģināli produkti, kas palīdzēja SIGMA attīstīt izcilu dizaina un ražošanas zinātību un pašreizējo augstas precizitātes un augstas efektivitātes ražošanas sistēmu. Savukārt šie sasniegumi ļāva radīt jauno SIGMA 20mm F1.4 DG HSM | Art. Turklāt SIGMA’uzlabotā optiskā konstrukcija samazina izkropļojumus, šķērsenisko hromatisko aberāciju, sagitālās komas uzliesmojumus un spilgtuma samazināšanos attēla malu virzienā. Šis objektīvs nodrošina vislabāko veiktspēju pat pie plaši atvērta diafragmas atvēruma, un to var uzskatīt par SIGMA’Art līnijas kulmināciju.

Minimizētas hromatiskās aberācijas
Šis objektīvs samazina hromatiskās aberācijas, kas ir bieži sastopama problēma liela atvēruma īpaši platleņķa objektīviem. Tajā ir divi FLD (“F”Low Dispersion)* stikla un pieci SLD (Special Low Dispersion) stikla elementi, lai samazinātu šķērsvirziena hromatisko aberāciju, kas galvenokārt ir redzama attēla malās. Optimizēts objektīva jaudas sadalījums palīdz samazināt aksiālo hromatisko aberāciju. Rezultātā šis objektīvs nodrošina augstu attēla kvalitāti jebkurā situācijā bez krāsu izplūšanas, un tā attēla atveidošanas veiktspēja ir vienmēr asa un kontrastaina.

*FLD stikls ir īpaši zemas dispersijas stikls, kas nodrošina visaugstākā līmeņa veiktspēju. Tas ir ļoti caurspīdīgs, un tā refrakcijas koeficients un dispersija ir ārkārtīgi maza salīdzinājumā ar parastajiem stikla veidiem. Tā īpašības ir ļoti līdzīgas fluorīta īpašībām, kas tiek vērtēts par tā augsto anomālo dispersiju. Šīs īpašības samazina atlikušo hromatisko aberāciju (sekundāro spektru), ko nevar koriģēt ar parasto optisko stiklu, vienlaikus palīdzot iegūt asus, kontrastainus attēlus.

Minimizēta izkropļošana
Plaša leņķa objektīviem izkropļojumi ir izplatīta problēma, un tos nav iespējams labot, vienkārši mainot diafragmas vērtību. Šā iemesla dēļ objektīvs jau no paša sākuma jāprojektē tā, lai šo problēmu samazinātu līdz minimumam. SIGMA 20mm F1.4 DG HSM | Art objektīvs 20mm F1.4 DG HSM | Art, pielāgojot gaismas krišanas leņķi, sākot no pirmā objektīva elementa, un iekļaujot optimāli izvietotus asfēriskos stikla elementus, samazina izkropļojumus visā attēla garumā.

Izstrādāts tā, lai līdz minimumam samazinātu atspīdumu un spoku veidošanos
Jau pašā projektēšanas procesa sākumā SIGMA veica mirgošanas un spoku mērījumus, lai izveidotu optisko konstrukciju, kas ir noturīga pret spēcīgiem nejaušiem gaismas avotiem, piemēram, aizmugures apgaismojumu. Prototipu izstrādes posmā SIGMA izmantoja ne tikai simulācijas, bet arī reālus fotoeksperimentus, lai novērtētu atspīdumu un spoku rašanos pēc vairākiem kritērijiem, noteiktu šo problēmu cēloņus dažādās situācijās un veiktu pasākumus to mazināšanai. Turklāt SIGMA’s Super daudzslāņu pārklājums palīdz vēl vairāk samazināt atspīdumu un spoku veidošanos un nodrošina asus, kontrastainus attēlus pat aizmugures apgaismojuma apstākļos.

Augstākā līmeņa veiktspēja īpaši augstas izšķirtspējas megapikseļu laikmetā
Filmiņkameras pirmsākumos bija ļoti maz augstas jutības filmu, un spilgtus objektīvus, kas labi darbojās vājā apgaismojumā, sāka dēvēt par “ātrgaitas objektīviem.” Šie objektīvi ir ideāli piemēroti fotografēšanai telpās, vakarā, pie apmākušām debesīm vai jebkurā vāja apgaismojuma situācijā. Tā kā SIGMA 20mm F1.4 DG HSM | Art nodrošina īpaši platleņķa objektīva priekšrocības ar minimālu izkropļojumu, tas ir ideāli piemērots ainavu, zvaigžņotas debess un arhitektūras fotografēšanai. Papildus platleņķa kadru uzņemšanai ar visu ainu fokusā fotogrāfs var izmantot plaši atvērtu diafragmu, lai uzņemtu momentuzņēmumus, kuros objekts ir fokusā, bet fons ir izplūdis ar pievilcīgu bokeh efektu. Šis augstas izšķirtspējas objektīvs, kas paredzēts īpaši augstas izšķirtspējas megapikseļu digitālajām kamerām, nodrošina izcilu izšķirtspēju un augstas skaidrības attēla kvalitāti pat ar plaši atvērtu diafragmu.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm20
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse