Panasonic LUMIX DC-S5M2XC (S5M2X + S50) DC-S5M2XCE

Panasonic LUMIX S5 jaunās paaudzes bezspoguļa kamera - glītā matēti melnā LUMIX S5IIX un klasiskā stila LUMIX S5II - ar hibrīdās fāzes noteikšanas AF sistēmu, uzlabotu aktīvo I.S. un nesen izstrādātu 24 megapikseļu pilnkadra CMOS sensoru. Sensors atbalsta hibrīda fāzes noteikšanas automātisko fokusēšanu, kas ir pirmais LUMIX kamerās, savukārt jaunais dzinējs nodrošina izcilu attēla kvalitāti un augstas bitu pārraides ātruma video veiktspēju, kas ir līdzvērtīga LUMIX S1H.

Panasonic LUMIX DC-S5M2XC (S5M2X + S50) DC-S5M2XCE

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

257545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

24563
DC-S5M2XCE
5025232951888
Panasonic

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 18.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 18.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2575.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jaunais dzinējs nodrošina LUMIX S5IIX un S5II video ierakstīšanas iespējas, tostarp iekšējās 4:2:0 10 bitu 6K (3:2) un 5,9K (16:9) ar ātrumu 30 kadri sekundē un 4:2:2 C4K un 4K ar ātrumu līdz 60 kadriem sekundē, savukārt jaunā zema profila siltuma pārvaldības sistēma ļauj neierobežot ierakstīšanas laiku, nepalielinot kameras korpusa izmēru. Kameras atbalsta arī HFR (High Frame Rate) ierakstīšanu ar ātrumu līdz 120 kadriem sekundē un lēnu & ātru uzņemšanu ar ātrumu līdz 180 kadriem sekundē.

LUMIX S5IIX modelis spēj ierakstīt 5,8K Apple ProRes uz SSD, izmantojot HDMI vai USB, un ALL-Intra ierakstīšanu. Turklāt S5IIX var atbalstīt Apple Pro Res RAW video izvadi uz Atomos. Tā atbalsta arī vadu un bezvadu IP straumēšanu un USB piesaisti. Abos modeļos ir pieejami vairāki attēla profili, tostarp 14 pieturvietu V-Log/V-Gamut, kā arī jaunā reāllaika LUT funkcija, kas ļauj krāsu gradācijas LUT augšupielādēt SD kartē un piemērot tieši kamerā, nevis pēcapstrādes laikā.

Pateicoties daudzām jaunām un uzlabotām funkcijām, LUMIX S5IIX un S5II spēj nodrošināt patiesi pārsteidzošu foto un video veiktspēju, tostarp ātrdarbīgu sērijveida uzņemšanu ar ātrumu līdz 9 kadriem sekundē ar mehānisko slēdzi un 30 kadriem sekundē ar elektronisko slēdzi (spēj uzņemt līdz 300 attēliem), 96 megapikseļu augstas izšķirtspējas režīmu (JPEG/RAW) un Dual Native ISO jutību, kas samazina troksni un ļauj sasniegt maksimālo ISO 51200 (204800, kad ir paplašināta).

LUMIX S5IIX un S5II var lepoties arī ar uzlabotu attēla stabilizācijas sistēmu, kas ievērojami uzlabo fotografēšanu no rokas dažādos apstākļos un situācijās. Jaunā aktīvā I.S. nodrošina ļoti stabilu video ierakstīšanu, optimizējot horizontālo, vertikālo un rotācijas korekciju. Active I.S., kas kompensē līdz pat 200% salīdzinājumā ar parasto stabilizāciju, ir īpaši efektīva tradicionāli sarežģītos filmēšanas no rokas apstākļos, piemēram, izmantojot telefoto objektīvus vai filmējot, ejot.

Savienojamība ir uzlabota salīdzinājumā ar LUMIX S5 - LUMIX S5IIX un S5II ir aprīkotas ar pilna izmēra A tipa HDMI termināli un ātrgaitas USB 3.2 Gen 2, kā arī kabeļa bloķēšanas turētāju, lai novērstu nevēlamu atvienošanu. Ir uzlabota arī bezvadu savienojamība - Wi-Fi 5 GHz ir pievienojies 2,4 GHz, lai nodrošinātu ātru un stabilu saziņu ar viedtālruņiem un planšetdatoriem.
Divi karšu slosti (abi UHS-II) atbalsta relejveida ierakstīšanu, dublējuma ierakstīšanu un piešķiršanas ierakstīšanu, un 2200 mAh ietilpīgo akumulatoru var uzlādēt, izmantojot maiņstrāvu vai USB.

Lietotāji varēs vēl vairāk uzlabot LUMIX S5IIX un S5II veiktspēju, izmantojot turpmāko programmaparatūras atjauninājumu, kas papildinās vairākas funkcijas, tostarp RAW datu izvadi un Live View Composite.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock