Kameras pultis - Remote control with laser pointer for multimedia presentations Norwii N96s - ātri pasūtīt no ražotāja

Norwii N96s multimediju prezentāciju tālvadības pults ar lāzera rādītāju ir eleganta un stilīga ierīce, kas uzlabos jebkuru lekciju, prezentāciju, uzstāšanos konferencē vai sarunu.

50 metru diapazons ļaus brīvi pārvietoties pa telpu, mainīt slaidus un ērti atzīmēt svarīgus elementus uz ekrāna. Tomēr lāzera rādītājs nav viss. Ierīce var kalpot arī kā pele.

Remote control with laser pointer for multimedia presentations Norwii N96s

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

5445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

2392
6949415906016
Norwii

Jauns

03.05 - 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05 - 21.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.05 - 21.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05 - 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Norwii N96s multimediju prezentāciju tālvadības pults ar lāzera rādītāju ir eleganta un stilīga ierīce, kas uzlabos jebkuru lekciju, prezentāciju, uzstāšanos konferencē vai sarunu. 50 metru diapazons ļaus brīvi pārvietoties pa telpu, mainīt slaidus un ērti atzīmēt svarīgus elementus uz ekrāna. Tomēr lāzera rādītājs nav viss.

Ierīce var kalpot arī kā pele. Kontrolieri var viegli savienot ar tādām sistēmām kā Windows, macOS, Android un Linux. Tas atbalsta desmitiem dažādu programmu (tostarp PowerPoint, Keynote, Prezi un Google Slides). Komplektā iekļautais USB-A uztvērējs piedāvā 32 GB vietas jūsu datiem. Iebūvētais akumulators un USB-C ports ļaus jums uzlādēt ierīci ar parastu viedtālruņa lādētāju.

Galvenās produkta iezīmes universāla tālvadības pults multimediju prezentācijām moderns dizains un īpaši viegls svars 50 metru sakaru diapazons lāzera rādītājs ar 200 metru diapazonu var darboties kā pele (kontrolēt kursoru uz datora ekrāna) USB uztvērējam ir 32 GB iekšējās atmiņas (var darboties kā zibatmiņas diskam) saderība ar sistēmām: Windows, macOS, Android, Linux atbalsts daudzām datorprogrammām, tostarp PowerPoint, Keynote, Prezi, Google Slides, Pages, Word, Excel, OneNote, Numbers, ACD Skatīt "Plug and Play" - nav nepieciešams lejupielādēt un instalēt papildu draiverus iespēja personalizēt pogas ar bezmaksas lietotni Norwii Presenter (Windows / macOS) uztvērēja atmiņā 2 Norwii Presenter instalācijas faili (.dmg un .exe) iebūvēta uzlādējama baterija un ērta uzlāde, izmantojot USB-C pieslēgvietu Pilna tālvadības pults uzlāde aizņem līdz 2 h Ideāla izvēle, ja prezentējat saturu LED vai LCD ekrānā (uz ekrāna tiek parādīts virtuālais indikators) Atbalsts satura izcelšanai uz ekrāna, tālummaiņai, dzēšanai vai zīmēšanas funkcijām Skaļuma regulēšanas poga Ērta multimediju prezentāciju vadība, bez nepieciešamības doties pie datora trīs slaidu maiņas režīmi, kas pielāgoti dažādām programmām fizisks "ON / OFF" slēdzis, lai samazinātu nejaušu ierīces izslēgšanu USB-A saderīgs uztvērējs īpaša magnētiska uztvērēja kārba, kas atrodas uz tālvadības pults korpusa 2 nedēļas regulāras lietošanas pēc pilnas uzlādes gaidīšanas režīms maksimālai enerģijas taupīšanai LED indikatora gaisma darbībai un zema akumulatora uzlādes indikācijai vienkārša un intuitīva darbība iekļauts USB-C / USB-A kabelis un no pieskārieniem patīkama materiāla izgatavots futrālis (maisiņš) Rūpes par jūsu uzstāšanās kvalitāti Norwii N96s tālvadības pults ar lāzera rādītāju multimediju prezentācijām ir rīks, kas padarīs jūsu uzstāšanos vēl labāku. Pateicoties tam, jums nebūs jāiet pie datora katru reizi, kad vēlēsieties mainīt kādu slaidu.

Jūs varat uzstāties ar multimediju prezentācijām, priecējot klausītājus un koncentrējoties uz svarīgāko - zināšanu nodošanu, iedvesmošanu un pozitīvu emociju raisīšanu. Neatkarīgi no tā, vai esat konferencē, skolā vai biznesa sanāksmē, Norwii N96 palīdzēs jums piesaistīt auditorijas uzmanību, izcelt svarīgāko informāciju un efektīvi dalīties ar savām zināšanām. Aizmirstiet peli Norwii N96s multimediju prezentāciju tālvadības pults ļauj pārvietot kursoru uz ekrāna tikpat viegli un precīzi kā ar peli. Ierīce darbojas kā burvju nūjiņa - aktivizējot kustību sensoru, jūs vienkārši pārvietojat to gaisā, un bultiņa maina savu pozīciju.

Tādējādi Norwii N96s ļauj ne tikai vienmērīgi pārvietoties starp slaidiem, bet arī brīvi pārvietoties pa datora darba telpu. Tālvadības pults atbalsta arī dzēšanas vai zīmēšanas funkcijas uz ekrāna. Jums vairs nebūs nepieciešama tradicionālā pele uzstāšanās laikā! 50 metru darbības rādiuss Norwii N96s bezvadu tālvadības pults darbības rādiuss ir iespaidīgie 50 metri. Kopā ar to jūs varat brīvi pārvietoties pa telpu vai auditoriju, pilnībā kontrolējot savu prezentāciju. Neatkarīgi no tā, vai vadāt sanāksmi nelielā telpā vai uz lielākas skatuves, ar šo tālvadības pulti varēsiet ērti mainīt slaidus. Izvēlieties Norwii N96s un izbaudiet vēl nebijušu brīvību, demonstrējot multimediju prezentācijas. Iebūvēts lāzera rādītājs Norwii N96s tālvadības pults nav paredzēta tikai slaidu vadīšanai. Iebūvētais lāzera rādītājs ļauj precīzi izcelt svarīgus elementus uz ekrāna. Neatkarīgi no tā, vai lasāt motivējošu lekciju, mācību stundu vai apmācības sesiju, šis rīks noteikti atvieglos jūsu darbu. Izmantojiet to, lai izceltu galvenos prezentācijas punktus no attāluma līdz pat 200 metriem.

Vairāku desmitu programmu atbalsts Meklējat ierīci, kas jūs nepievils, ja trāpīsiet uz citu diapozitīvu demonstrēšanas programmatūru, nevis to, kuru izmantojat ikdienā? Norwii N96s tālvadības pults ir saderīga ar lielāko daļu datoru, kas aprīkoti ar tradicionālo A tipa USB portu. To var izmantot gan ar Windows, gan macOS, Android un Linux operētājsistēmām. Tā atbalsta tādas datorprogrammas kā PowerPoint, Keynote, Prezi, Google Slides, Pages, Word, Excel, OneNote, Numbers, ACD See un dažādas virtuālās galerijas (piemēram, Apple Photos). Pateicoties "Plug and Play" tehnoloģijai, ierīcei nav nepieciešams lejupielādēt papildu draiverus. Piemērots LCD vai LED ekrāniem Ja vēlaties kaut ko parādīt uz LCD vai LED ekrāna, lāzera rādītājs var nebūt pietiekami redzams. Palīgā nāk digitālie rādītāji, kas kursoru pārvērš par izteiksmīgu sarkanu punktu. Norwii N96s multimediju prezentāciju tālvadības pults ir saderīga ar tādiem virtuāliem risinājumiem, kādus piedāvā slaidšovu programmatūra. Tas padarīs jūsu satura prezentāciju tikpat iespaidīgu neatkarīgi no tā, vai izmantojat projektoru vai lielu ekrānu.

Viss savā vietā Uztvērējs, kas jāpievieno ierīcei, no kuras tiks rādīta jūsu prezentācija, ar saviem izmēriem atgādina nelielu zibatmiņas disku, tāpēc to ir viegli pazaudēt. Par laimi, ražotājs ir piedāvājis risinājumus, kas samazina šo risku. Norwii N96s tālvadības pults ir aprīkota ar nelielu uztvērēja kešatmiņu. Spēcīgs magnēts nodrošinās, ka līdz brīdim, kad nolemsiet to noņemt, tā noteikti paliks savā vietā. Ērta uzlāde Īpaši vieglās Norwii N96s tālvadības pults iekšpusē ir paslēpta 300 mAh litija polimēra baterija. To var viegli uzlādēt, izmantojot populāro USB-C pieslēgvietu. Kad ierīce jau ir uz izlādes robežas, īpašs LED indikators mirgos sarkanā krāsā. Šī papildu ērtība palīdzēs izvairīties no situācijām, kad dažas minūtes pirms prezentācijas uzzināsiet, ka tālvadības pults nav gatava lietošanai. Portatīvais 32 GB diskdzinis Norwii N96s tālvadības pults komplektā iekļautais USB-A uztvērējs piedāvā 32 GB iebūvēto atmiņu.

Šajā unikālajā pendrīkā varat glabāt un vienmēr turēt pa rokai visas savas prezentācijas un svarīgus dokumentus. Uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma tajā atradīsiet Norwii Presenter instalācijas failus gan operētājsistēmām Windows, gan macOS. 3 režīmi slaidu maiņai Nav svarīgi, kādas datorprogrammas izmantojat prezentācijām. Norwii N96s tālvadības pults piedāvā līdz pat trīs dažādiem slaidu maiņas režīmiem, kas ir pielāgoti dažādiem populāriem rīkiem. Pēc noklusējuma "⋀" un "⋁" taustiņu funkcijas ir ritināšana uz augšu un uz leju, kas ir ideāli piemērotas PowerPoint un Keynote. Šie taustiņi var atbilst arī labās un kreisās puses bultām, kas Prezi programmā maina slaidus. Trešajā režīmā "⋀" un "⋁" taustiņi kļūst par "Page Up" un "Page Down," kas labi darbojas tīmekļa pārlūkprogrammās, PDF lasītājos un attēlu galerijās, kā arī citās lietotnēs. Tālvadības pults atcerēsies izvēlētos iestatījumus un ļaus tos izmantot no paša sākuma, kad to izmantosiet nākamreiz. Skaļuma regulēšana Skaļuma regulēšana Neatņemama jūsu prezentācijas sastāvdaļa ir skaņas un mūzikas iestatījumi?

Norwii N96s tālvadības pults būs nenovērtējams palīgs arī šajā jomā. Ierīce ir aprīkota ar īpašu skaļuma regulēšanas pogu. Vienkārši turiet to nospiestu un pārvietojiet pulti uz augšu vai uz leju, lai skaļāk vai klusāk atskaņotu. Tas ļauj dažu sekunžu laikā pielāgot skaņu savām vajadzībām un apstākļiem telpā. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izcelt svarīgus prezentācijas momentus, demonstrēt audio efektus vai vienkārši nodrošināt auditorijai skaidrību, tagad to varat izdarīt ar vienu vienkāršu kustību. Fiziskais slēdzis "ON / OFF" Publiskā uzstāšanās var paaugstināt spiedienu. Mēģinot kontrolēt skatuves bailes, mēs bieži vien veicam nervozus žestus. Tad ir viegli nejauši nospiest kaut ko uz tālvadības pults un nejauši izslēgt prezentāciju. Par laimi, ne ar Norvia N96s modeli. Pateicoties fiziskajam "ieslēgšanas/izslēgšanas" slēdzim, jums būs grūtāk nejauši izslēgt ierīci. Tas arī samazina risku ieslēgt tālvadības pulti, kad to nēsājat somā vai mugursomā. Vienmēr gaidīšanas režīmā Pateicoties gaidīšanas režīmam, Norwii N96s multimediju prezentācijas lāzera rādītāja tālvadības pults garantē maksimālu enerģijas ietaupījumu.

Pēc katras izvēlētās pogas izmantošanas tālvadības pults automātiski pāriet miega režīmā. Reakcijas laiks atkārtotai nospiešanai ir mazāks par 1 milisekundi! Ko tas nozīmē? To, ka jūs nekad nebūtu sapratuši, ka ierīce piedāvā gaidīšanas režīmu, ja ne šis apraksts! Tālvadības pults reakcija ir tūlītēja, un jūs varat ilgāk baudīt uzlādētu akumulatoru. Norwii Presenter lietotne Neskatoties uz piekļuvi 3 bultiņu vadības režīmiem, ir lietojumprogrammas, kurām ir nepieciešamas īpašas tastatūras īsceļu kombinācijas, piemēram, atskaņošana, pauze vai nākamā vai iepriekšējā dziesma. Izmantojot personalizētos iestatījumus, varat jebkuru darbību piešķirt jebkurai tālvadības pults pogai. Lai pielāgotu pulti, vienkārši izmantojiet bezmaksas lietotni Norwii Presenter, kas ir pieejama operētājsistēmām Windows, iOS un Android.

Savietojamība: ierīces: aprīkotas ar sieviešu USB-A portu operētājsistēmas: Windows (7, 8, 10, 11), Android (4.3 un jaunāka versija), macOS, Linux programmatūra: Programmatūra: Powerpoint, Keynote, Prezi, Word, Excel, Acrobat Reader DC, ACD See, foto galerijas un citas Specifikācija modelis: Norwii N96s komunikācija: 2,4 Ghz radio uztvērējs komunikācijas diapazons: 50 m barošanas avots: iebūvēta uzlādējama baterija (300 mAh) rādītāja tips: lāzera lāzera staru krāsa: sarkana lāzera diapazons: Rādītāja uzlāde: lāzera lāzera krāsa: lāzera krāsa: lāzera lāzera tonis: 200 m: USB-C pieslēgvieta izmēri: USB-A uztvērējs USB-A / USB-C kabeļa korpuss: 130 x 28 x 12 mm svars: 35 g Komplekta saturs pilots ar lāzera rādītāju Norwii N96s multimediju prezentācijām USB-A uztvērējs USB-A / USB-C kabeļa korpuss.

Produkta veidsTālvadības ierīces

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse