-€28

Teleprompteri - FeelWorld TP2A portatīvais teleprompters viedtālrunim vai DSLR kameram - perc šodien veikalā un ar piegādi

TP2A - ideāls telerompteris video un programmu veidotājam
Pārliecinošs un burvīgs! Nekā vairāk NG!
Mūsdienās tiešraide, jo īpaši īsais video, ir populāra. Lai tiešraidi padarītu profesionālāku un efektīvāku, teleprompters ir kļuvis par neaizstājamu palīgierīci. Tas var palīdzēt lietotājiem netraucēti izteikt valodu un vēl vairāk saīsināt attālumu starp raidījuma vadītāju un auditoriju. FEELWORLD TP2A ir viegls un pārnēsājams teleprompters, kura funkcija ar standarta staru sadalītāju ļauj skaidri nolasīt ritošo tekstu, skatoties tieši kamerā, un tas ir ideāli piemērots vlogiem, tiešraidēm, tiešsaistes nodarbībām, video ierakstiem, intervijām, video studijām, ziņām un prezentācijām. Nav nepieciešams deklamēt scenāriju! To var uzdot, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru, kamēr tiek uzņemts ar DSLR kameru vai tālruni. Atbalsta platleņķa objektīvu, Android/iOS lietotni, Bluetooth tālvadības pulti, darbība ir vienkārša un ērta, video uzņemšana ir ātrāka un vienkāršāka. Tas ir ideāls teleprompters video, programmu veidotājam.

FeelWorld TP2A portatīvais teleprompters viedtālrunim vai DSLR kameram

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

8171 ar PVN

€ 109.44

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

3785
TP2A
6971863813837
Feelworld

Jauns

iespējams pēc 20.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Viedtālruņa/tableta uzvedināšana, uzņemšana ar DSLR kameru.
  • Viedtālruņa/tableta pamudinājums, fotografēšana ar viedtālruni.
  • Atbalsta platleņķa objektīvu, lielāku redzamību.
  • Izmanto 70/30 staru sadalītāja telepromptera stiklu.
  • Ar 49/52/55/58/62/67/72/77 mm astoņu objektīvu adaptera gredzeniem.
  • Trīs 1/4-20″ vītnes telepromptera apakšā.
  • Magnētiskā viedtālruņa skava atbalsta viedtālruņa ierakstīšanu ar horizontālu ekrānu un vertikālu ekrānu
  • Atbalsta android/iOS APP, bluetooth tālvadības pulti

Vairākas izvietošanas metodes
TP2A ir saderīgs ar vairākām izvietošanas metodēm pēc izvēles. Ideāli piemērots vlogam, tiešraidei, tiešsaistes nodarbībām, video ierakstīšanai, intervijām, video studijai, ziņām, prezentācijām utt.

Kompakts un pārnēsājams dizains
TP2A teleprompterī izmantots videi nekaitīgs ABS rūpnieciskās plastmasas materiāls, kas ir izturīgs un izturīgs. Kompakts un pārnēsājams dizains, viegli pārnēsājams, piemērots ātrai lietošanai dažādos gadījumos.

Atbalsta platleņķa objektīvu
TP2A atbalsta uzņemšanu ar platleņķa objektīvu, nodrošinot plašāku redzamību. Ja kamera uzrāda ar horizontālu ekrānu, viedtālruņa pamudinājumam atbalsta vairāk nekā 28 mm fokusa attālumu, bet planšetdatora pamudinājumam atbalsta vairāk nekā 35 mm fokusa attālumu; ja kamera uzrāda ar vertikālu ekrānu, viedtālruņa pamudinājumam atbalsta vairāk nekā 40 mm fokusa attālumu, bet planšetdatora pamudinājumam fokusa attālumam jābūt lielākam par 50 mm.

Viedtālruņa/tableta skava, viegli uzstādāma un demontējama
Atbalsta līdz 8" viedtālruni/tableti
TP2A ir aprīkots ar viedtālruņa/planšetdatora skavu, jums tikai jāuzstāda tā puse, kas piemērota viedtālrunim vai planšetdatoram uz telepromptera. Pēc tam nospiediet slēdzeni "PUSH" uz kreiso pusi, lai fiksētu skavu. Ja tas nav nepieciešams, varat nospiest "PUSH" slēdzeni pa labi, lai noņemtu skavu. Tā ir vienkārša un ātra darbība.

Magnētiskā viedtālruņa skava
Ērti fotografēt un uzraudzīt
Kad izmantojat viedtālruņa uzņemšanu, TP2A komplektā iekļautā magnētiskā viedtālruņa skava var ne tikai noturēt viedtālruni uz telepromptera, lai uzņemtu ar horizontālu vai vertikālu ekrānu, bet arī ļauj viegli izņemt viedtālruni, lai uzraudzītu uzņemšanas efektu.

Objektīva adaptera gredzens
TP2A ir aprīkots ar standarta 49/52/55/58/62/67/72/77 mm astoņu objektīvu adaptera gredzeniem. Varat izvēlēties tādu, kas piemērots jūsu kameras objektīvam: adaptera gredzena uzstādīšanas laikā no objektīva jānoņem UV spogulis, pretējā gadījumā adaptera gredzens var tikt bloķēts kopā ar UV spoguli un to nevar noņemt.

Telepromptera APP + Bluetooth tālvadības pults
TP2A ir aprīkots ar viedtālrunim/tabletam paredzētu lietotni, kas piemērota Android un IOS sistēmai. Izmantojot Bluetooth tālvadības pulti, varat viegli atskaņot un apturēt, paātrināt un palēnināt, mainīt teksta un fona krāsu utt: IOS lietotājs var meklēt "FEELWORLD" APP STORE, lai lejupielādētu APPAndroid viedtālruņa APP (nosaukums: FEELWORLD) var lejupielādēt TP2A informācijas lapas sadaļā "Lejupielāde" vai skenēt QR kodu, lai lejupielādētu.

1/4 standarta montāžas caurums
Telepromptera apakšdaļā ir trīs 1/4 standarta izmēra montāžas caurumi, kurus var savienot ar statīvu, gaismas statīvu utt.

Kompakts un viegls, viegli pārnēsājams
TP2A ir kompakta izmēra un sver tikai 300 gramus, ko ir viegli ievietot pievienotajā aukliņas maisiņā, lai aizsargātu teleprompteri, vienlaikus nodrošinot ātru pārvietošanu. Turklāt pievienotā mikrošķiedras drāniņa var vienmēr uzturēt teleprompteri tīru.

Iepakojumā:

  • Komplektā: 1× planšetdatora/smartfona skava
  • 1× Magnētiskā viedtālruņa skava
  • 8× objektīva adapteris
  • 3× putu gredzeni
  • 1× Tālvadības pults
  • 1× Aukliņu soma
  • 1× Mikrošķiedras audums
  • 1× Rokasgrāmata
Preces ar atlaidi (%)Vidēja atlaide (10-30%)
Atlaides apjoms (€)20 - 50 €

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība