Mini Statīvs Traveler Noir Decor Gitzo GKTBC - Mini foto statīvi

  • Gitzo Mini Traveler statīvs ar lodveida galvu
  • Carbon eXact oglekļa šķiedras kājas
  • Kravnesība līdz 3 kg
  • Maksimālais augstums: 17,5 cm
  • Izturīga alumīnija statīva galva

Mini Statīvs Traveler Noir Decor Gitzo GKTBC

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

19995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

1447
GKTBC
8024221687477
Gitzo

Jauns

03.04 - 13.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.04 - 14.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.04 - 14.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.04 - 13.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
Gitzo Mini Traveler statīvs ir īpaši paredzēts profesionāliem fotogrāfiem un fotografēšanas entuziastiem, kuri izmanto bezspoguļu vai DSLR kameras kopā ar maziem objektīviem. Šis mini statīvs nodrošina izcilu stabilitāti kā uz galda, tā arī uz zemes un daudzām citām virsmām, paverot fotogrāfiem jaunas radošās iespējas bez aprīkojuma radītiem šķēršļiem. Šis statīvs ir ideāls ceļojuma sabiedrotais visiem tiem, kuri vēlas ceļot ar minimālu bagāžu, tai pat laikā aprīkoti ar uzticamiem aksesuāriem, — Mini Traveler ietilpinās jebkurā fotosomā, neaizņemot galvenajai fototehnikai vajadzīgo vietu. 

Mini Traveler garantē ērtu un funkcionālu lietošanas pieredzi katrā āra fotosesijā. Pateicoties modernām oglekļa šķiedras eXact caurulītēm un alumīnija galvai, tas sver tikai 265 g (tikai kājas 117 g), ļaujot fotogrāfiem vienmēr ņemt sev līdzi labāko darbības veiktspēju, lai kurp dotos. Mini Traveler ir pilnībā izgatavots no Premium kvalitātes materiāliem, sākot no plāksnītes līdz kājiņām, un uz to var vienmēr paļauties. Alumīnija “zirneklis” un galva garantē uzticamību un stabilitāti — iztur slodzi līdz 3 kg pilnībā izvērstā konfigurācijā. Piedevām, kad vien nepieciešams vieglāks risinājums, galvu ir iespējams noņemt, un statīva kājas kļūst par atsevišķu balstu fototehnikai svarā līdz 25 kg. Mini Traveler ir ārkārtīgi augsta veiktspēja attiecībā uz minimālu aizņemamo platību, zema skata leņķa kadriem, aizskatuves fotogrāfiju un sekundāro kameru novietošanu.
Aprīkots ar jauno (patentu gaidošo) Pull & Fix kāju leņķa regulēšanas sistēmu, Mini Traveler ir divi kāju leņķi daudzpusīgām uzstādīšanas iespējam un ilgnoturīgas gumijas kājiņas labākai saķerei ar vairumu virsmu. Ergonomisks gumijots mehānisms viegli fiksē un vada alumīnija galvas nerūsējošā tērauda lodi, kas turklāt ir ideāli saderīga ar Gitzo Traveler statīvu, savukārt Mini Traveler kājas var izmantot kopā ar vismazāko Gitzo Traveler lodveida galvu.


Mini Traveler ir pieejams divos pievilcīgos krāsu variantos: pilnībā melns un klasiskais Gitzo noir décor; apgādāts ar unikālu, nevainojamu apdari un dizainu, kas atgādina veiksmīgo Gitzo lodveida galvu izsmalcināto formu. Precīzā mehāniskā apstrāde akcentē formas un garantē stiprāko alumīnija konstrukciju un kopā ar anodoksidēšanas procesu, kas aizsargā statīva virsmu, padara Mini Traveler par izturīgu un uzticamu balstu jebkuram gadījumam.

Līdzīgi kā visos Gitzo izstrādājumos katra Mini Traveler detaļa ir izgatavota no viegliem un augstvērtīgiem materiāliem ar precīzu montāžu un rūpīgu manuālo kontroli. Gitzo meistaru bezkompromisa attieksme ir vienmēr harmonijā ar Gitzo fanu bezkompromisa prasībām.
Statīva komplektācijaMini statīvs
Materiālskarbona

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse