Vairs neražo - B-Grip TK Travel Kit mount for Backpack Strap

Stiprinājums pie mugursomas siksnas

B-Grip TK Travel Kit mount for Backpack Strap

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
2159
BG-1001
8034105200111
B-Grip

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

B-Grip TK ļauj piestiprināt B-Grip sistēmu nevis pie jostas, bet pie mugursomas plecu siksnas pareizā virzienā – ar kameras objektīvu uz leju. Tas ir visērtākais veids, kā pārnēsāt kameru, ja ceļojat ar mugursomu, jo kamera ir droši piestiprināta un ātri pieejama. Atšķirībā no jostas stiprinājuma, kas ļauj kameru piestiprināt perpendikulāri siksnai, šis stiprinājums ļauj iegūt paralēlu pozīciju pie jebkādas siksnas, ne tikai mugursomas.


 

Komplektā ietilpst arī drošības siksna, kas aizsargā kameru no nejaušas krišanas, kā arī speciāls apvalks, lai aizsargātu kameru no nokrišņiem un netīrumiem. Šis apvalks ir izmantojams arī tad, ja kamera tiek stiprināta pie jostas.


 

Komplektā neietilpst B-Grip sistēma, kas jāiegādājas atsevišķi. Visi B-Grip sistēmas elementi ir savstarpēji saderīgi.


 

Tehniskie parametri:

  • Materiāls: augstas klases tehniskā plastmasa ar stikla šķiedru;

  • Izmērs: 19,5x8,5x3,5cm;

  • Svars: 135 grami;

  • Maksimālā noslodze – virs 32kg.

  •  
Siksnas un turētājiUz auguma

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.