Foto statīvi - Manfrotto statīva komplekts Befree Advanced QPL MKBFRLA4BK-BH - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Manfrotto Befree Advanced sērijas statīvs ar 494 lodveida galvu
  • 4 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 8 kg
  • Maksimālais augstums: 150 cm
  • Jauna stabila un viegla QPL fiksācijas sistēma

Manfrotto statīva komplekts Befree Advanced QPL MKBFRLA4BK-BH

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

17545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

12230
MKBFRLA4BK-BH
8024221668254
Manfrotto

Jauns

02.04 - 12.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 13.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.04 - 13.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 12.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Manfrotto Befree uzlabotā svira alumīnija ceļojumu statīva un lodīšu galvas komplekts ir ideāls risinājums pieredzējušiem fotogrāfiem, kuri vēlas maksimālu veiktspēju un stabilitāti jebkurā laikā – arī ceļojuma laikā.
Tā ergonomiskais dizains padara Manfrotto Befree uzlaboto darbību intuitīvu un ātru, ļaujot pat visprasīgākajiem fotogrāfiem ātri un vienkārši iestatīt savu aprīkojumu, lai viņu fokuss paliktu uz vēlamā kadra tveršanu.
Befree uzlabotajam modelim ir jauns pider. izstrādāta, lai nodrošinātu perfektu stabilitāti uz visa veida reljefa, tostarp visnelīdzenākajā, vienmēr noturot kameru pilnīgi stabilu un gatavu uzņemt asus attēlus.

Šis modelis nodrošina arī jaunu bloķēšanas mehānismu, ko sauc par QPL Travel sviru, pilnīgi jaunu sistēmu, ko izstrādājis Manfrotto, kas nodrošina pilnu profesionālās QPL sviras bloķēšanas jaudu profesionāliem Manfrotto statīviem, piemēram, 190 un 055 kolekcijām ( aggiungere saiti ipertestuale alle landing), uz vieglāku versiju, kas ir ideāli piemērota ceļojumiem. Jaunais ieslēgšanas un izslēgšanas mehānisms padara iestatīšanu un regulēšanu vienkāršu un drošu, nodrošinot pilnīgu stabilitāti visās tā konfigurācijās, kad statīvs ir atvērts.

Ergonomiskais kājas leņķa selektors ir paredzēts lietošanai gan labā, gan kreiļu fotogrāfi, ļaujot ikvienam intuitīvi mainīt fotografēšanas perspektīvas un atrast pareizo statīva augstumu, nezaudējot fokusu uz vēlamo kadru.
Befree uzlaboto var viegli iestatīt trīs neatkarīgās kāju leņķa pozīcijās, kas garantē pilnīgu fotografēšanas daudzpusību visām radošajām idejām, kas var rasties ārpus telpām.

Šajā novatoriskajā modelī esošais zirneklis nodrošina arī Easy Link, tāpat kā Manfrotto profesionālie 190 un 055 statīvi, ļaujot fotogrāfiem uzlabot savu radošumu, pievienojot piederumus, kas padara viņu attēlu unikālu un neaizmirstamu. Fotogrāfi, kuriem patīk pievienot gaismas vai atstarotājus, tagad var uzņemt pārsteidzošus āra attēlus, kas iepriekš bija iespējams tikai ar smagiem statīviem.

Statīva komplektācijā ir Manfrotto Advanced 494 alumīnija centrālā lodveida galva, maza, bet jaudīga un intuitīva galva, kas ļauj ātri un precīzi pārvietot kameru. 494 Center lodveida galvai ir trīs neatkarīgas vadības ierīces: galvenā poga sfēras bloķēšanas vadībai, integrēta berzes kontroles poga, kas regulē lodītes spriegojumu tā, lai aprīkojuma svars vienmēr būtu ideāli līdzsvarots un kadri kadrētu bez piepūles; neatkarīga panorāmas poga, kas notur horizontu plakanu un pārvieto kameru horizontāli, nodrošinot pārsteidzošus ainavas attēlus.

Uz galvas ir piestiprināta unikāla plāksne, kas padara to pilnībā saderīgu ar pasaulē visizplatītākajiem standarta galvas stiprinājumiem: Manfrotto RC2 un Arca - Šveices stilā. Ar šo alumīnija plāksni, kas piestiprināta pie kameras, visas Manfrotto galvas un gandrīz visas tirgū pieejamās statīvu galviņas ar Arca stila stiprinājumiem var uzstādīt ātri un bez piepūles, bez nepieciešamības izjaukt komponentus.

Befree Advanced ir Labākais ceļojumu statīvs kaislīgiem fotogrāfiem, kuri vēlas maksimālu veiktspēju, pat ceļojot. Šis vieglais ceļojuma statīvs ir optimāla pārnesamības, stingrības, vienkāršas uzstādīšanas un darbības kombinācija. Tā ir veidota ar unikālo mērķi ļaut cilvēkiem izpaust savu dabu, izmantojot savu kameru, ar pārliecību, ka viņus atbalsta profesionāls risinājums. Befree uzlabotais alumīnija ceļojumu statīva svira, lodīšu galvas komplekts ir pieejams melnā krāsā.

ModelisManfrotto Befree
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse