Vairs neražo - Manfrotto pleca soma NX, pelēka (NX-SB-IGY-2)

  • Ērta Manfrotto NX sērijas pleca soma
  • Ideāli piemērota bezspoguļa kamerai kopā ar 2 objektīviem
  • Polsterēts dizains papildu aizsardzībai
  • Atsevišķa kabatiņa nelieliem aksesuāriem
  • Regulējama plecu siksna

Manfrotto pleca soma NX, pelēka (NX-SB-IGY-2)

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews
17791
MB NX-SB-IGY-2
8024221669565
Manfrotto

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Manfrotto NX sērijas pleca soma ir ideāli piemērota, lai ietilpinātu jūsu bezspoguļa kameru (kompaktās sistēmas kameru) kopā ar vairākiem objektīviem, kā arī atsevišķām personīgajām mantām.

Nodalījums ar Manfrotto aizsardzības sistēmas polsterējumu ir piemērots tādām kamerām kā Olympus Pen un Sony α5000/6000 sērija kopā ar 2‑3 objektīviem atkarībā no to izmēriem. Starpsienu pozīcija ir pilnībā pielāgojama atbilstoši jūsu vajadzībām. Somas iekšpusē ir pieejama tīklveida kabatiņa atmiņas karšu, filtru un citu nelielu aksesuāru uzglabāšanai. Augšējais rāvējslēdzēja atloks atveras virzienā prom no jums, līdz ar to tas netraucēs mainot objektīvus. Somas ārpusē — aizmugurē atradīsit kabatu, kurā droši varat uzglabāt un paturēt sev tuvu klāt savu mobilo telefonu vai citu vērtīgu aksesuāru. Regulējamas plecu siksnas nodrošina komfortablu lietošanu un ērtu transportēšanas funkciju.   
 
No ārpuses somas audums ir pilnībā apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu virsmas apdari izmantošanai sliktu laika apstākļu gadījumā.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.