LED Monobloki - NANLITE FORZA 60 II LED SPOT LIGHT 12-2040 - ātri pasūtīt no ražotāja


  • Powerful 72 W LED light
  • Color temperature: 5600 K
  • Dimming: 0–100%
  • DMX, RDM, Bluetooth & 2,4 GHz
  • Customizable effects

NANLITE FORZA 60 II LED SPOT LIGHT 12-2040

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

26545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

13476
12-2040
6949987424413
Nanlite

Jauns

23.04 - 30.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
24.04 - 01.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
24.04 - 01.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
23.04 - 30.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
265.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Spilgtāks • Klusāks • Labāks

Uzlabots un jaunināts ar daudzu gadu patiesām lietotāju atsauksmēm

Forza atgriežas ar visaptverošiem uzlabojumiem 3 gadus pēc debijas. Nanlite koncentrējas uz savu produktu atkārtošanu, izmantojot uz lietotāju vērstu pieeju. Tagad Forza 60 II un 60B II ir līderis, pilnībā izmantojot potenciālu, kas ir iespējams ar kompaktajiem LED prožektoriem.

Forza 60 II un 60B II paceļ daudzus aspektus uz nākamo līmeni, neapdraudot pirmās paaudzes stiprās puses, piemēram, mijiedarbību, vadību, trokšņu pārvaldību un citus. Nanlite ir spējis padarīt šīs gaismas pilnībā realizētas ar labāku veiktspēju un lietotāja pieredzi, nepārtraukti pievienojot klāstam vērtību.

Kompaktums un spilgtums

Palielinot viegluma robežu vēl vairāk, Forza 60 II/60B II ir iekļauts jauna dizaina atstarotājs. Atjauninātais optiskais dizains uzlabo apgaismojuma apli, nezaudējot efektivitāti. Cietais spēks slēpjas zem tā burvīgā izskata.

Forza 60 II/60B II nodrošina satriecošu jaudu īpaši kompaktā korpusā, kura apgaismojuma līmenis ir 3261 luksi/2577 luksi 1 m tikai ar gaismu.

Ne tikai piemērots izmantošanai kā galvenās gaismas mazās telpās, bet arī vairāk nekā spējīgs sadarboties ar citiem jaudīgiem Forzas, lai lidojumā pielāgotu toņus vai mainītu detaļas vidējiem un lieliem darbiem.

Vairāk fotografēšanas scenāriju

  • Forza 60 II 5600K
  • Forza 60B II 2700K-6500K

Klasiskā kombinācija ar tādu pašu jaudas patēriņu, Forza 60 II iztur dienasgaismu, un Forza 60B II nodrošina radītājiem citu risinājumu ar mainīgu CCT māksliniecisko izteiksmi dažādos noskaņās un stilos. Plašajam CCT diapazonam 2700–6500 K ir daudz vairāk iespēju.

Divi izvades režīmi
Uzlabota darbplūsmas efektivitāte

Forza 60B II ir divi izvades režīmi: parastais maksimālās izvades režīms un jaunākais konstantas izvades režīms mazām gaismas diodēm. Relatīvi stabila intensitāte ir atļauta, pārslēdzoties uz pastāvīgu izvades režīmu.

Vienmērīgs gaismas jaudas daudzums ir droša lieta, ja jums bieži jāmaina CCT fotografēšanas vidē, kurā ir jutīga pret ekspozīciju.

Maksimālais izvades režīms nodrošina maksimālu enerģijas piegādi visā CCT diapazonā, maksimāli palielinot spilgtumu zem katras konkrētās CCT vērtības.

Krāsu atveidošanas iespēja

  • Forza 60 II CRI:95, TLCI:98
  • Forza 60B II CRI: vidēji 96 TLCI: vidēji 98
  • TM-30 Rf vidējais 93
  • TM-30 Rg vidēji 100

Forza 60/60B II iegūst iespaidīgas atzīmes attiecībā uz krāsu atveidi, izturot visus stingros CRI, TLCI, piesātinājuma, precizitātes un nesen ieviestos standartus ar profesionālu veiktspēju.

Sasniedziet labus krāsu reproducēšanas rādītājus konsekventi dinamiskā fotografēšanā un palīdziet tvert katru mirkli tā patiesajās krāsās. Tādējādi RAW faila formātā ir saglabāta vairāk informācijas par krāsām, lai nodrošinātu lielāku pēcapstrādes elastību.

Pielāgojami efekti
Izveidots radošums

Forza 60/60B II piedāvā 11/12 specefektus ar regulējamu katru perimetru. Radītāju neierobežoto iztēli var atdzīvināt, izmantojot māksliniecisku gaismas un ēnas kombināciju. Tādējādi ir pieejami lētāki video veidošanas rīki ar intuitīvu darbību un iespējām, kas iedvesmos jaunas idejas.

Jauns kontroles līmenis

Forza 60/60B II integrē vairākas vadības metodes, tostarp iebūvēto, 2.4G, Bluetooth, DMX/RDM.

Lai vadītu iebūvēto vadību, izmantojot klasisko OLED displeja interfeisu un regulēšanas pogas, nav nepieciešama papildu apmācība. Ir pievienota poga MODE, lai ātri pārslēgtos starp režīmiem un paātrinātu darbplūsmu.

Iebūvēti divi 2.4G moduļi un Bluetooth, lai atbalstītu ātru un ērtu NANLINK APP tālvadību. Tas padara to lietošanu kopā ar citām NANLITE gaismām bez piepūles. Efektus var pielāgot APP ar lielāku elastību.

Bieži tiek saņemti pieprasījumi sinhronizēt šos lukturus lieliem ražojumiem, tāpēc Forza 60/60B II ir iekļauta profesionāla DMX/RDM funkcionalitāte. Kontrolējiet gaismas vienā sistēmā, izmantojot stabilu vadu savienojumu ar DMX konsoli, un izveidojiet tīklu, lai atvieglotu progresīvu apgaismojuma efektu realizāciju.

Klusa vide, kluss darba zirgs

Forza 60/60B II ir aprīkoti ar ievērojami klusākiem iebūvētiem ventilatoriem un iespēju izslēgt ventilatoru. Trokšņu līmenis pazeminās līdz 20 dBA pat tad, kad ventilators griežas, tāpēc nav nepieciešams izslēgt ventilatoru lielākajai daļai skaņas ierakstīšanas programmu un upurēt intensitāti. Uzņemiet no tuva attāluma un šaurās vietās bez trokšņa radītām problēmām.
*Maksimālā jauda samazinās līdz 30%, ja ventilators ir izslēgts.

Pilnīga FM Mount Modifiders ekosistēma

Forza 60/60B II izmanto to pašu kompakto un izturīgo FM stiprinājumu. Arvien augošā FM Mount ekosistēma piedāvā veidotājiem visaptverošue modifikatoru arsenāls. Atveriet vairāk iespēju radošā apgaismojumā un iedvesmojiet radītājus vairāk iedvesmas, izkliedējot, koncentrējot, izgriežot un projicējot gaismu.

Piekļūstiet Bowens-Mount modifikatoru pasaulei, izmantojot iekļauto adapteri, kas nodrošina saderību ar vietējiem Bowens-Mount piederumiem.

Mobilais apgaismojums, atrodoties ceļā

Forza 60 II/60B II ir aprīkots ar līdzstrāvas barošanas opciju, izmantojot akumulatora rokturi, lai atbilstu veidotāju drosmei izmēģināt. Gan 2 NPF akumulatori, gan 1 V mount akumulators ir lieliski piemēroti lietošanai, ļaujot satura veidotājiem viegli pārvietoties starp vietām.

Vienas Forza 60 II/60B II konfigurācijas standarta komplektācijā ietilpst augstākās kvalitātes soma ar izsmalcinātiem materiāliem, pastiprinātu dizainu un pietiekamu aizsardzību. Augšpusē ir pievienots ārējais fiksācijas punkts gaismas statīvam, lai atvieglotu šaušanas vingrinājumus uz vietas.

Atbalsta programmaparatūras atjauninājums
Turpmākās funkcijas ir pievienotas

Gaismas atbalsta arī programmaparatūras jaunināšanu, izmantojot USB portu lampas galviņas apakšā, tādējādi saglabājot atvērtu logu uz nākotni. Pamatojoties uz lietotāju atsauksmēm, izmantojot programmaparatūras atjauninājumus, tiks ieviests vairāk jaunu funkciju un darbību.

Krāsas temperatūra5500 K - 5600 K balta krāsa
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse