Mikrofoni - Saramonic UwMic9 Kit 1 (RX9 + TX9) UHF - ātri pasūtīt no ražotāja

UwMic9 nodrošina līdz pat 100 metru lielu diapazonu atklātā teritorijā. Iespēju bezvadu režīmā pārraidīt skaņu starp plašu ierīču klāstu novērtēs operatori, reportieri un vlogeri.

Sistēma ļauj darboties divās raidītāju grupās (A un B), lai izvēlētos vienu no 96 radiofrekvenču kanāliem. Sistēmas galvenā priekšrocība ir iespēja sadalīt signālu divos mono signāla ceļos. Intuitīvās izvēlnes un sinhronizācijas funkcijas "Auto Scan" vai infrasarkano staru (RF) ievērojami atvieglo un paātrina darbu ar sistēmu. Visus Kit 2 pārraides komponentus darbina divu AA bateriju komplekti.

Saramonic UwMic9 Kit 1 (RX9 + TX9) UHF

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

23545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

28101
6971008024081
Saramonic

Jauns

26.04 - 13.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
27.04 - 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
27.04 - 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
26.04 - 13.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
235.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Saramonic UwMic9 Kit 1 (RX9 TX9) ir uztvērējs un viens raidītājs ar sasiešanas mikrofonu, kas ir daļa no UHF bezvadu pārraides sistēmas analogajā frekvenču diapazonā no 514 MHz līdz 596 MHz. UwMic9 sistēmas galvenās funkcijas . UwMic9 nodrošina lielu diapazonu - līdz 100 metriem atklātā teritorijā. Iespēju bezvadu režīmā pārraidīt skaņu starp dažādām ierīcēm novērtēs kameru operatori, reportieri un vlogeri.

Sistēma ļauj darboties divās raidītāju grupās (A un B), lai izvēlētos vienu no 96 radiofrekvenču kanāliem. Galvenā sistēmas priekšrocība ir iespēja sadalīt signālu divos monoceļos. Intuitīvās izvēlnes un sinhronizācijas funkcijas "Auto Scan" vai infrasarkano staru (RF) ievērojami atvieglo un paātrina darbu ar sistēmu. Visus Kit 2 pārraides komponentus darbina divu AA bateriju komplekti. Ieejas tipi . UwMic9 ļauj pieslēgties dažādām kamerām, VDSLR, videokamerām, viedtālruņiem, magnetofoniem vai mobilajām ierīcēm, izmantojot kabeļus ar īpašiem ieejas tipiem: - kameras, videokameras, magnetofoni: mini Jack 3,5 mm TRS (iekļauts komplektā), - kameras, audio mikseri: XLR (mini Jack 3,5 mm / XLR iekļauts komplektā) - iOS ierīces: Lightning (LC-C35 kabelis (pēc izvēles)) - Android ierīces: USB-C (UTC-C35 kabelis pēc izvēles) - mobilās ierīces: mini Jack 3,5 mm TRRS (pēc izvēles adapteris SR-UC201 vai kabeļi SR-PMC2 vai SR-PMC1) - PC | MAC: (pēc izvēles USB-CP30 kabelis) RX9 uztvērējs .

Sistēmas centrālais elements ir Saramonic RX9 uztvērējs, kas ļauj vienlaikus uztvert signālus no diviem mikrofoniem. Uztvērējs ir aprīkots ar divām mini Jack (3,5 mm) izejām ar drošības bloķēšanu un austiņu izeju pārraidīto signālu uzraudzībai. TX9 raidītājs . Jaunajai raidītāja versijai ir mikrofona jutības iestatījums no 0 līdz 12 decibeliem. Katram raidītājam ir viena ieeja ar standarta mini jack 3,5 mm TRS, kas ļauj pievienot mikrofonu vai citu audio avotu.

Ievadei ir slēdzene, lai novērstu nejaušu kabeļa atvienošanu. Kopā ar raidītāju var izmantot arī Saramonic DK6A galvas mikrofonus, kas atradīs praktisku pielietojumu konferencēs, televīzijā, teātros vai kultūras namos. Izturīgs un metāla korpuss . Uztvērēja un raidītāja korpusi ir izgatavoti no augstas kvalitātes izturīga alumīnija.

Viegli nolasāms LCD displejs un vadības pogas ļauj ērti lietot ierīces pat tad, ja valkā cimdus. Oranžas krāsas displeji atvieglo ierīču lietošanu skarbos laika apstākļos, piemēram, spēcīgā saules gaismā vai nakts aurā. Komplektā ietilpst piederumi . Papildus raidītājam un uztvērējam komplektā ietilpst: - divi stiprinājumi, kas ļauj piekarināt raidītāju un uztvērēju pie jostas - 1/4" statīva stiprinājums un aukstās kurpes adapteris, kas ļauj uzstādīt raidītāju vai uztvērēju uz statīva vai kameras zibspuldzes ligzdās - mini Jack / XLR kabelis uztvērēja savienošanai ar profesionālu standarta ierakstīšanas ierīci - mini Jack / mini Jack savienojuma kabelis kamerai vai videokamerai - daudzvirzienu kaklasaites mikrofons ar 3,5 mm mini Jack savienotāju.

Specifikācija . - pārraides kanālu skaits: kanālu skaits: 96 - grupu skaits: 2 - darbības frekvence: 514 MHz - 596 MHz - darbības jutība: - 95 dBm - signāla un trokšņa attiecība: 70 dB - atskaites novirze: ±5 kHz (-60 dBV, 1 kHz) - frekvenču diapazons: 40 Hz - 18 kHz (± 3 dB) - diapazons: līdz 100 m atklātā laukā - barošanas avots: o raidītājs: AA tipa baterijas o uztvērējs: 2 x AA tipa baterijas - svars: o raidītājs: o raidītājs: 260 g o uztvērējs: 275 g - izmēri: o raidītājs: O uztvērējs: 6,4 x 8,7 ( antena 10,5 cm) x 2,5 cm o uztvērējs: 6,4 x 8,7 ( antena 10,5 cm) x 2,5 cm Komplekta saturs - RX9 uztvērējs - 1x TX9 raidītājs - 1x SR-UM10-M1 kaklasaites mikrofons - 2x jostas skava - statīva / kameras stiprinājuma adapteris - mini Jack 3,5 mm TRS kabelis / mini Jack 3,5 mm TRS kabelis - mini Jack / XLR kabelis

Produkta veidsBezvadu mikrofonu sistēmas
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse