CHASING-INNOVATION CHASING M2 PRO 200M M2 PRO

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

330996 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

27568
40.30.300.0054
6971636381365

Jauns

25.04 - 02.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.04 - 03.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
26.04 - 03.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
25.04 - 02.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
3309.96
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Chasing tagad ir spēris soli ceļā uz profesionālāku dronu. Šis ir nenoliedzami jaudīgāks drons, kam ir vairākas izmantošanas iespējas, sākot no fotografēšanas un uzņemšanas līdz zemūdens struktūru pārbaudei.

Ir pagājuši tikai daži gadi, kopš Chasing strauji iekaroja tirgu, iepazīstinot ar savu pirmo zemūdens dronu Gladius. Tas ir drons, kas izgatavots, lai atklātu un uzņemtu dzīvi zem ūdens virsmas. Kopš tā laika ir izlaisti vairāki interesanti modeļi ar dažādām orientācijām, tostarp populārais F1, kas paredzēts makšķerēšanai.

Jaunajam Chasing M2 Pro ir astoņu vektorizētu dzinēju izkārtojums, kas ļauj pārvietoties visos virzienos. Salīdzinot ar iepriekšējo CHASING M2, M2 Pro motors ir 50% uzlabots, un maksimālais ātrums tagad ir 4 mezgli, dziļums - 150 metri un maksimālais horizontālais rādiuss - 400 metri (ar 400 m kabeli).

Ierīce ir saderīga ne tikai ar rūpīgi izstrādātiem stiprinājumiem, piemēram, satvērējspaili (Grabber Claw), prožektoru (Floodlight) un lāzera mērogotāju utt., bet arī ar vadības konsoli ar augsta spilgtuma ekrānu, dokstaciju, USBL zemūdens pozicionēšanu, 700 Wh bateriju, vairāku staru sonoru, papildu kameru un citiem jaunajiem M2 Pro ekskluzīvi uzlabotajiem piederumiem.

Chasing M2 Pro dronam ir iebūvēts 4K video un 12 megapikseļu elektroniska attēla stabilizācijas (EIS) attēlu stabilizācijas kamera, 4000 lūmenu gaismas diodes (LED) gaismas, noņemama baterija un noņemama Micro droša digitālā (SD) atmiņas karte. Kompaktā alumīnija sakausējuma korpusa svars ir mazāks par 6 kg, to var viegli vadīt viena persona un to var ātri uzstādīt trīs minūtēs.

Galvenās specifikācijas:

  • Komplektā iekļautais kabelis ir 200 m
  • 4k video
  • Maināma baterija
  • Vairāki dažādi piederumu stiprinājumi atkarībā no misijas
  • Svars ir mazāks par 6 kg.

Chasing M2 Pro has 8 vectored thrusters layout which allows OMNI movement in all directions. Compared to the CHASING M2, the M2 Pro motor has been upgraded by 50%. The maximum speed is 4 Knots, depth is 150 meters and the maximum horizontal radius is 400 meters (with optional 400m cable).

M2 pro support AC and battery hybrid power supply to achieve unlimited battery life. Not only compatible with sophisticated attachments such as Grabber Claw, Floodlight and laser scaler etc, but also compatible with Control Console (High-brightness Screen), docking station, USBL underwater positioning, 700Wh battery, multibeam sonar, Auxiliary Camera and other M2 Pro Exclusive Enhanced Accessories.

CHASING M2 Pro offers a built in 4K/ 1080p and 12 megapixel EIS image stabilization camera, 4000 lumen LED lights, removable battery and removable Micro SD memory card. The aluminum alloy compact body (weights less than 6KG allows single person operation and quick-deployment in 3 minutes.

The CHASING M2 Pro is your portable, easy use and reliable light industrial underwater ROV.

Cable included is 200m.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse