Sony FDR-AX53 4K Ultra HD Handycam Camcorder FDRAX53/B

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

92945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

19232
FDRAX53B.CEE
4548736021310
Sony

Jauns

05.04 - 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
06.04 - 20.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
06.04 - 20.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
05.04 - 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
929.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sony FDR-AX53

Sony FDR-AX53 ir plaukstas izmēra Handycam videokamera, kas apvieno Zeiss 20x optiskās tālummaiņas objektīvu un augstas jutības attēla sensoru, lai radītu izteiksmīgu un augstas kvalitātes UHD 4K video. Exmor R CMOS attēla sensors atbalsta UHD 4K video uzņemšanu ar ātrumu 24 vai 30 kadri sekundē, izmantojot Sony XAVC S kodeku, un tam ir aptuveni 1,6 reizes lielāki pikseļi nekā iepriekšējam modelim, lai uzlabotu veiktspēju jebkuros apstākļos, īpaši vājā apgaismojumā. Videokamerai ir arī Sony Balance Optical SteadyShot attēla stabilizācijas tehnoloģija, kas palīdz uzņemt vienmērīgus un stabilus kadrus visā tālummaiņas diapazonā. Papildu uzlabojumi ietver uzlabotu autofokusa ātrumu un precizitāti, iebūvētu mikrofonu ar zemāku trokšņa līmeni un ātrdarbīgu 1080p 120 kadri/s ierakstīšanas režīmu, lai izveidotu augstas izšķirtspējas palēninātas kustības saturu.

Varat pārraudzīt savus uzņēmumus, izmantojot videokameras 3,0 collu Xtra Fine LCD skārienekrānu ar 921 000 punktu izšķirtspēju vai augstas izšķirtspējas 0,24 collu 1555 000 punktu OLED EVF. Lielekrāna atskaņošanai ir pieejams arī HDMI izvades ports, lai HDTV savienotu ar liela ekrāna televizoru. Varat pat “apgriezt” atlasīto 4K video vai attēla kadra daļu, lai ekrāns aizpildītu Full HD kvalitāti. Uzlabotai savienojamībai un tālvadības pultij FDR-AX53 ir iespējots Wi-Fi un NFC. Tas ļauj izmantot viedtālruni vai planšetdatoru, lai vadītu videokameru, kā arī bezvadu režīmā pārsūtītu failus uz mobilo ierīci un pat straumētu tiešraidē pakalpojumā Ustream.

Paredzēta plašam lietotāju lokam, videokamera piedāvā virkni automātisku attēla un audio opciju, kas nodrošina vienkāršu darbību, kā arī uzlabotas manuālās vadības ierīces, kas sniedz lielāku radošo brīvību. Piešķiramu gredzenu videokameras priekšpusē var piešķirt tālummaiņas, fokusa, ekspozīcijas, varavīksnenes, aizvara ātruma, ekspozīcijas vai baltā balansa kontrolei. Komplektācijā ir iekļauts uzlādējams litija jonu akumulators videokameras barošanai, kā arī maiņstrāvas adapteris, mikro-HDMI kabelis un mikro-USB kabelis.

Exmor R CMOS sensors

Jaunizstrādātais attēla sensors, kura pikseļi ir aptuveni 1,6 reizes lielāki nekā iepriekšējie modeļi, piedāvā uzlabotu jutību, lai uzņemtu augstas kvalitātes attēlus ar mazāku troksni gan tumšos, gan gaišos fotografēšanas apstākļos.

Carl Zeiss Vario-Sonnar T* objektīvs ar 20x optisko tālummaiņu

FDR-AX53 ir aprīkots ar Carl Zeiss Vario-Sonnar T* objektīvu. Tam ir plašs, 35 mm ekvivalents fokusa attālums 26,8 mm (filmas režīmā), lai vairāk iekļautos jūsu kadros, un 20x optiskās tālummaiņas diapazons. Daudzslāņu Zeiss T* pārklājums vēl vairāk uzlabo attēla kvalitāti, samazinot nevēlamo atspīdumu, piemēram, spokus un uzplaiksnījumus. Lai jūs tuvinātu darbībai, tālummaiņas diapazonu var paplašināt, izmantojot Clear Image Zoom 30x/40x (4K/HD), izmantojot Clear Image tālummaiņu.

Līdzsvarota optiskā SteadyShot attēla stabilizācija

Uzlabotā attēla stabilizācija nomāc kameras vibrāciju, lai stabilizētu kadrus uzņemšanas laikā, un darbojas visā tālummaiņas diapazonā. HD uzņemšanas režīmā tas vēl vairāk samazina kameras vibrācijas efektus pat nestabilos apstākļos, izmantojot 5 asu inteliģento aktīvo režīmu, kas kompensē vibrāciju piecos dažādos virzienos, lai jūs varētu uzņemt stabilas augstas kvalitātes video pat skriešanas laikā.

Ātrs inteliģentais AF

Ātrais inteliģentais AF nodrošina ļoti ātru, precīzu kontrasta noteikšanas autofokusu, samazinot objektīva kustību, paredzot AF diapazonu un paātrinot objektīva darbību, tādējādi uzlabojot reakciju, lai jūs varētu iemūžināt vairāk īslaicīgu mirkļu.

5.1 kanāla iebūvēta audio tveršana

AVCHD ierakstīšanas laikā 5.1 kanāla iebūvētais mikrofons uztver aktīvās skaņas, kas nāk no pieciem virzieniem, lai jūs varētu izbaudīt mājas filmas tā, kā tās piedzīvojāt ierakstīšanas laikā. LCD paneļa līmeņa mērītāji nodrošina katra kanāla līmeņu vizuālu uzraudzību.

Piezīme. 5.1 kanāla audio ir pieejams tikai ierakstot AVCHD, tāpēc tas nav pieejams 4K UHD ierakstīšanai, kas izmanto XAVC S kodeku.

Zemāka trokšņa līmeņa audio veiktspēja

Jauns konstrukcijas dizains ļauj mikrofonam uztvert skaidrāku skaņu no pieciem virzieniem nekā iepriekšējās paaudzes videokamera ar apm. 40% mazāk trokšņu un divreiz efektīvāka 2 kanālu stereo (uzņemšanai XAVC S) un trīs reizes efektīvāka Dolby Digital 5.1 kanālu telpiskā skaņa (AVCHD uzņemšanai). Tas ļauj patiesi reproducēt audio ar skaidri noteiktu atdalīšanu.

Ātrdarbīgs Full HD ieraksts

Uzņemiet 1080p ar ātrumu 120 kadri/s un iekļaujiet to savā rediģēšanas programmatūrā, lai izveidotu augstas izšķirtspējas palēninātas kustības kadrus. Tas ir noderīgi, lai detalizētāk skatītu palēninātas kustības sporta un ikdienas darbības, kas var notikt pārāk ātri reāllaikā, lai jūs varētu skaidri redzēt.

XAVC S, AVCHD un MP4 kodeki

FDR-AX53 ieraksta 4K un HD filmas XAVC S formātā, kas izmanto MPEG-4 AVC/H.264 video saspiešanai un lineāro PCM audio saspiešanai, vienlaikus saglabājot failus MP4 iesaiņojumā, kas ļauj veikt plašu ierakstu. laiki un vienkārša rediģēšana. Turklāt varat izvēlēties ierakstīt HD formātā AVCHD (ideāli piemērots HDTV un Blu-ray disku ierakstīšanai) vai MP4 (ideāli piemērots kopīgošanai internetā).

Divējā video ierakstīšana

Ierakstiet divas filmas vienlaikus — vienu maksimālās kvalitātes XAVC S vai AVCHD formātā un otru MP4 formātā. Tas nodrošina nelielu failu tūlītējai kopīgošanai, kā arī profesionāla līmeņa failu turpmākai rediģēšanai.

4K laika nobīde

Nepārtraukti tveriet 4K nekustīgus attēlus ilgstošā laika periodā ar atlasītu nemainīgu intervālu no katra kadra līdz nākamajam, pēcapstrādes laikā rediģējiet visu nekustīgo attēlu secību un izbaudiet šīs attēlu sērijas atskaņošanu. nogaidoša filma.

Super-iztverta Full HD atskaņošana

Uzlabojiet savu skatīšanās pieredzi pat bez 4K televizora. Izmantojot superiztveršanu, kamera automātiski pārvērš 4K videoierakstu par īpaši detalizētu Full HD.

Laika kods/lietotāja bits

Laika kodu un lietotāja bitu var pievienot filmām kā datu elementus. Funkcija Laika kods ieraksta stundas/minūtes/sekundes/kadri attēla datos precīzai uzlabotai video rediģēšanai. Funkcija User Bit ieraksta informāciju, piemēram, datumu, laiku un ainas numuru astoņu ciparu patvaļīgos skaitļos, un ir noderīga, lai rediģētu filmas, izmantojot divas vai vairākas kameras.

0,24 collu OLED EVF

Augsta kontrasta 0,24 collu OLED Tru-Finder EVF ir 1555 000 punktu izšķirtspēja, un tas atveido bagātīgas krāsas un dziļus melnos toņus. Optiskajā dizainā ir izmantoti četri divu virsmu sfēriskie objektīvi, kas nodrošina plašu 33 grādu skata leņķi skaidram attēlam. attēlus no centra līdz skatu meklētāja malai.

3,0 collu īpaši smalks LCD skārienekrāna displejs

3,0 collu Clear Photo LCD ir 921 K punktu izšķirtspēja asiem, spilgtiem un spilgtiem attēliem, kas ļauj mainīt iestatījumus, lai vislabāk attēlotu ainu. Ērti ritiniet izvēlnes un skatiet kadrus, pateicoties WhiteMagic tehnoloģijai, kas ievērojami uzlabo redzamību spilgtā dienasgaismā. .

Vienkārša savienojamība ar viedtālruņiem, izmantojot Wi-Fi/NFC

Iebūvēts Wi-Fi/NFC atbalsts nodrošina vieglu savienojamību ar viedtālruņiem koplietošanai ar vienu pieskārienu un viena pieskāriena tālvadības pulti. NFC (near field communication) nodrošina "pieskāriena savienojuma" ērtības, pārsūtot attēlus uz Android viedtālruņiem un planšetdatoriem. Lai izveidotu savienojumu, vienkārši pieskarieties savai ar NFC saderīgai ierīcei videokamerai.

Tiešraides straumēšana

Kopīgojiet piedzīvojumu, kā tas notiek, izmantojot Ustream tiešraides straumēšanu. Tagad jūsu draugu un ģimenes loks var dalīties sajūsmā reāllaikā, vienkārši piesakoties pakalpojumā UStream no jebkuras vietas. Varat arī saistīt savus iecienītākos sociālo tīklu kontus, lai paziņotu draugiem, kad sākat straumēt video.

Vairāku kameru vadība

Pievienojiet citu skatu punktu, iekļaujot filmās citus kameras leņķus. Izveidojiet savienojumu ar līdz piecām saderīgām Sony kamerām, izmantojot Wi-Fi, un izmantojiet videokameras LCD, lai priekšskatītu, ko redz citas kameras, un vienlaikus sāktu ierakstīšanu visās sinhronizētajās kamerās. Pēc ierakstīšanas varat izmantot programmatūru PlayMemories Home (pieejama kā bezmaksas lejupielāde Sony vietnē), lai ērti rediģētu un izveidotu vairāku skatījumu filmas.

Izceliet Movie Maker

Highlight Movie Maker izveido īsu filmas klipu, ko kopīgot un skatīties uzreiz. Izmantojot uzlabotu algoritmu, kura pamatā ir kustības žiroskops, Highlight Movie Maker automātiski atlasa labākās ainas no jūsu videoklipiem un izveido MP4 izcelto ierakstu no jūsu ierakstītās darbības.

Piezīme. Highlight Move Maker ir pieejams tikai AVCHD.

Inteliģentais AUTO režīms

Inteliģentais AUTO režīms pārsniedz tradicionālos automātiskos režīmus, analizējot jūsu uzņēmumu un pēc tam automātiski atlasot atbilstošos iestatījumus no desmit atšķirīgiem sižeta režīmiem un vēja trokšņu samazināšanas. Ir iespējamas 60 dažādas kombinācijas: portrets, mazulis, statīvs, fona apgaismojums, ainava, prožektors, krēsla, makro un vājš apgaismojums.

Vairāku interfeisu piederumu pieslēgvieta

Paplašiniet fotografēšanas un filmu uzņemšanas iespējas, pievienojot papildu piederumus, izmantojot Multi Interface Shoe. Pievienojiet elektronisku skatu meklētāju, ārējo zibspuldzi, stereo mikrofonu vai pat saderīgu tālvadības pulti, izmantojot vairāku termināli.

Atskaņošanas apgriešana

Izveidojiet savienojumu ar 1080p HDTV, izmantojot videokameras HDMI izeju, un atlasiet atskaņošanai noteiktu 4K attēla daļu; varat pārvietot sadaļu, izmantojot videokameras izvēlnes slēdzi, un mērogot, izmantojot tālummaiņas sviru.

Manuālais vadības gredzens

Manuālās vadības gredzenu ap objektīva atveri var piešķirt, lai kontrolētu tālummaiņu, fokusu, ekspozīciju, varavīksnenes, aizvara ātrumu, ekspozīciju vai baltā balansu.

Papildfunkcijas

  • Dual Record (video un nekustīgu attēlu ierakstīšana)
  • Fotoattēlu uzņemšana no filmas
  • NightShot infrasarkanais ieraksts
  • Sejas noteikšanas un smaida aizvars
  • Kustība/golfa sitiens
  • BRAVIA Sync (CEC)
  • Ieslēgts AF
  • Mana balss atcelšana

Kamera

Sensors: 1/2,5 collas CMOS

Aizmugures apgaismojums: jā

Efektīvie pikseļi:

  • 8 290 000 @ video 16:9
  • 8 290 000 @ fotoattēls 16:9
  • 6 220 000 @ fotoattēls 4:3

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse