Planšetes un aksesuāri - Wacom grafiskā planšete Bamboo Slate L - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Inovatīva smartpad sistēma — pārveidojiet pierakstus digitālajās datnēs
  • A4 (21 × 29,7 cm) aktīvais apgabals
  • Pildspalva ar 1024 spiedienjutības līmeņiem
  • Piemērota gan labročiem, gan kreiļiem
  • Komplektā ietilpst piezīmju bloknots un pildspalva

Wacom grafiskā planšete Bamboo Slate L

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

16994 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

19952
CDS-810S
4949268620000
Wacom

Jauns

02.04 - 12.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 13.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.04 - 13.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 12.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Smartpad
Paceliet savu ar roku rakstītu piezīmju un ideju veidošanu jaunā līmenī ar Bamboo Slate. Rakstiet dabiski ar pildspalvu uz jebkura papīra, pēc tam uzglabājiet, rediģējiet un kopīgojiet savas piezīmes un idejas mākonī.

Rakstiet ar pildspalvu uz jebkura papīra, pēc tam uzglabājiet un kopīgojiet savas piezīmes mākonī
Ar Bamboo Slate jūsu idejām nav ierobežojumu. Rakstiet uz jebkura papīra* un ar vienu pogas piespiedienu pārvērtiet savas ar roku rakstītās piezīmes un skices digitālajos failos. Neuztraucieties, ja neatrodaties savas mobilās ierīces tuvumā, — Bamboo Slate ļauj saglabāt līdz 100 lapām un veikt sinhronizāciju vēlāk. 

*Maksimālais bloknota biezums aptuveni 80 lapas (<8 mm).

Uzlabojiet savu darbplūsmu
Izmantojot lietotni Wacom Inkspace un savu Bluetooth® iespējoto iOS vai Android ierīci, varat organizēt, rediģēt un kopīgot savas piezīmes un skices. Turklāt varat apvienot piezīmju lapas, kā arī pievienot rindas, krāsu vai izcēlumus esošajām piezīmēm, izmantojot rediģējamo digitālo tinti.

Eksportējiet datus uz mākoni
Sinhronizējiet savas piezīmes ar Inkspace mākoņpakalpojumu, lai iegūtu piekļuvi no jebkuras savas ierīces, vai eksportējiet failus uz citu mākoņkrātuvi, piemēram, Dropbox®, Evernote® vai OneNote®. Lietotne Wacom Inkspace ļauj jums arī eksportēt savu darbu JPG, PNG, PDF un WILL failu formātā.    

Inkspace Basic abonements
Iegūstiet piekļuvi svarīgākajām funkcijām ar bezmaksas Inkspace Basic* abonementu. Bamboo Slate ietver bezmaksas Inkspace Basic abonementu, kas nodrošina jums 5 GB krātuvi (6 000+ piezīmju lapas), iespēju sinhronizēt saturu starp visām jūsu viedierīcēm un piekļūt saturam Inkspace tīmekļa portālā.
*Lai piekļūtu Inkspace Basic un Inkspace Plus funkcijām, nepieciešams izveidot Wacom ID. 

Bamboo Paper
Lietotne Bamboo Paper, kas pārvērš jūsu mobilo ierīci papīra piezīmju bloknotā, ir perfekts papildinājums lietotnei Wacom Inkspace. Bamboo Paper varat ērti rediģēt un tālāk attīstīt piefiksētās idejas. Šī lietotne piedāvā dažādas krāsu paletes, rīkus un iespēju pievienot attēliem atzīmes. Bamboo Paper ir arī integrēts Inkspace mākoņpakalpojums, lai nodrošinātu ērtu satura kopīgošanu un sinhronizēšanu.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse