Discontinued - Manfrotto backpack Advanced 2 Fast M (MB MA2-BP-FM) MB MA2-BP-FM

  • Versatile Manfrotto Advanced 2 backpack
  • Fits a DSLR or full-frame mirrorless camera with 4–5 extra lenses
  • Compartment for 15" laptop
  • Multiple accesses & external tripod connections
  • Water repellent exterior with rain protector

Manfrotto backpack Advanced 2 Fast M (MB MA2-BP-FM) MB MA2-BP-FM

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
33348
MB MA2-BP-FM
8024221693119
Manfrotto

New product

Goods are not available at the moment

We do not accept orders for the delivery of this product. We do not have information as to when this product will be available. Our suppliers currently do not provide information about possible delivery times of the product and the possible price when it is on sale again.

MasterFoto.lv website provides information about this product for information only, so that customers can see the product and compare it to the products available for sale now.

Daudzfunkcionāla kameras un klēpjdatora mugursoma, kad nepieciešams būt kustībā.
Manfrotto Advanced 2 Fast M mugursoma ir radīta, lai būtu ārkārtīgi universāla un apmierinātu dažādās lietošanas vajadzības: divas piekļuves galvenajam nodalījumam no sāniem, piekļuve no augšas personīgajām mantām vai otram kameras korpusam, pilns atvērums priekšpusē ērtai kameras izkārtošanai galvenajā nodalījumā. Šī soma ietilpina DSLR vai pilnkadra bezspoguļu kameru ar piestiprinātu 70‑200/4 kopā ar vēl trim objektīviem un zibspuldzi. 


Mugursoma ir sadalīta divās daļās: apakšējā daļa ir paredzēta foto aprīkojumam un ietver papildu polsterējumu labākai aizsardzībai, savukārt augšējo daļu izmanto personīgo mantu vai otra kameras korpusa uzglabāšanai. Somai ir speciāla kabata atmiņas kartēm, kā arī nodalījums 15 collu klēpjdatoram.

Divas papildu ārējās rāvējslēdzēja kabatas ļauj paņemt līdzi dažādas personīgās lietas, bet pārdomātās siksnas somas priekšpusē sniedz iespēju piestiprināt ceļojuma izmēra statīvu.
Somas ārējais audums ir pilnībā apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu, kā arī komplektā ietilpst lietus pārsegs izmantošanai īpaši nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā.

ColorBlack

send a message

Quick order


This product is currently not available for order, please check later.