Discontinued - Lens Magic Lenspen

Kameras lēcas tīrīšanas rīks

 

Lens Magic Lenspen

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews
1427
CL-P1
JJC

New product

Goods are not available at the moment

We do not accept orders for the delivery of this product. We do not have information as to when this product will be available. Our suppliers currently do not provide information about possible delivery times of the product and the possible price when it is on sale again.

MasterFoto.lv website provides information about this product for information only, so that customers can see the product and compare it to the products available for sale now.

LENSPEN zīmulis sporta kameru lēcu tīrīšanai action camera lens cleanerLens pen tīrīšanas otiņa + grafīts
-viegli lietojams;
-nesatur šķīdumus vai citas vielas, kas var izžūt;
-maza izmēra – var ievietot kabatā;
-mīksti otiņas sari, lai saudzētu optiku;
-ar grafīta materiālu var tīrīt nospiedumus uz optikas;
-viegli iztīrīt oobjektīva stūrus.
Paredzēts visa veida optikai. Tai skaitā:
-kamerām;
-video kamerām;
-teleskopiem;
-binokļiem;
 

Netīras lēcas var būt galvenais traucēklis kvalitatīva un skaidra attēla iegūšanai. Lai lēcas nebūtu jāslauka ar krekla stūri vai citu nepiemērotu materiālu, ir izgatavots vienkšs un ērts rīks kameras optikas tīrīšanai, kas nepārsniedz pildspalvas izmēru un ir ērti paņemams līdzi jebkurā situācijā. Ar tā palīdzību var notīrīt putekļus, pirkstu nospiedumus un citus netīrumus, kas var traucēt attēla kvalitātei un dzidrumam. Rīka vienā galā ir mīksta slotiņa putekļu slaucīšanai (ievelkama korpusā, lai saglabātos tīra), otrā – šķīdinošs tīrītājs pirkstu nospiedumiem un citiem netīrumiem. Šo rīku var lietot visām kamerām, binokļiem, teleskopiem un citai optikai. Nelietot uz slapjām virsmām!

GoPro Hero 2GoPro Hero 3GoPro Hero 3 / Black EditionGoPro Hero 3 / Silver EditionGoPro Hero 3 / White EditionGoPro Hero 2 / Outdoor EditionGoPro Hero 2 / Motorsports EditionGoPro Hero 2 / Surf EditionGoPro Hero / MotorsportsGoPro Hero / Surf
Cleaning typeotiņas

send a message

Quick order


This product is currently not available for order, please check later.