Discontinued - X-Rite ColorMunki Display

Ekrāna un projektora kalibrators

X-Rite ColorMunki Display

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
2594
XRIT356
7640111922452
X-Rite

New product

Goods are not available at the moment

We do not accept orders for the delivery of this product. We do not have information as to when this product will be available. Our suppliers currently do not provide information about possible delivery times of the product and the possible price when it is on sale again.

MasterFoto.lv website provides information about this product for information only, so that customers can see the product and compare it to the products available for sale now.

ColorMunki Display ļauj vienkārši un precīzi kalibrēt datora ekrānu, lai fotogrāfiju apstrādes procesā iegūtu pareizu krāsu attēlojumu. Programmatūras saskarne ērtā veidā palīdz izpildīt visu kalibrācijas procesu. Īpašās apkārtējā apgaismojuma noteikšanas kontroles un automātiskās ekrāna vadības funkcijas atvieglo pareiza profila izveidošanu.

Kalibratoram ir īpaši filtri un augstas kvalitātes optiskā sistēma, ātra gaismas mērīšana, kas uzlabo krāsu noteikšanu. Tas ir piemērots arī LEDU un LCD ekrāniem ar plašu krāsu spektru. Kalibratoram ir 3 funkcijas – apkārtējā apgaismojuma mērīšana, monitora profilēšana un projektora profilēšana. Tas viss apvienots kompakta izmēra un eleganta izskata ierīcē.
 

Ar kalibratoru iespējams kalibrēt arī Apple un Android planšetdatora ekrānu. Aplikāciju ColorTRUE var iegūt GooglePlay vai AppStore


 

Produkta īpašības:

  • intuitīva lietošana;

  • ātra mērīšana;

  • kompakts izmērs;

  • īpašs RGB filtrs precīzai krāsu noteikšanai;

  • ātra un vienkārša atkārtotā kalibrēšana un citu monitoru kalibrēšana;

  • speciāls atbalsts kalibratora novietošanai uz virsmas, lai kalibrētu projektoru vai noteiktu apkārtējo apgaismojumu;

  • statīva stiprinājums;

  • komplektā – kalibrators, programmatūra un lietošanas pamācība.

Color CalibrationColor Calibration

send a message

Quick order


This product is currently not available for order, please check later.