FEELWORLD MONITOR LUT7S 7 WITH SDI LUT7S

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

36544 tax incl.

Delivery in 4 - 5 business days

19957
LUT7S
6971863812595
Feelworld

New product

01.05 - 08.05.2024
Pickup in store
Free
02.05 - 09.05.2024
Postbox (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 09.05.2024
Courier (Omniva, DPD)
from 10 €
01.05 - 08.05.2024
Bike delivery (in Riga only)
from 7 €
365.44
Leasing calculator
Payment period
3
6
12
24
36
Downpayment,
Monthly,
no 

LUT7 sniedz režisoriem liela displeja kameras priekšrocības, nepadarot kameras iestatīšanu apgrūtinošu. ** FEELWORLD LUT7S** sistēma ir aprīkota ar augstākās klases novērošanas funkcijām nelielā, vieglā iepakojumā, kuru var pievienot praktiski jebkurai kamerai.

Kameras priekšpusē ir liels augstas izšķirtspējas dienasgaismā labi saskatāms šķidro kristālu (LCD) skārienekrāns. Apakšā ir video savienojumi un SD kartes slots sānā, un aizmugurē ir vieta divām NP-F baterijām. Ārējai konstrukcijai ir standarta ¼” stiprinājuma punkti apakšējā, kreisajā un labajā pusē, lai piestiprinātu kamerām un atbalstiem. Šī dizaina detaļa ļauj LUT7S viegli piestiprināt kamerai un ērti koplietot ar komandas locekli vai klientu uzņemšanas laukumā.

LUT7S ļauj veikt skaidru un precīzu lauka novērošanu un attēlu analīzi, veicot dienas uzņēmumus. Tas parāda fotoattēlus un novērošanas saturu septiņu collu displejā ar izcilu krāsu precizitāti un 1920 x 1200 maksimālo izšķirtspēju. Panelis ir izgatavots no optiski saistīta stikla ar pretatstarojošu pārklājumu, kas ļauj ērti veikt lauka novērošanu dienas laikā. Bet tas, kas kameru atšķir no pārējām, ir tās gaismas diožu (LED) fona apgaismojums, kas izstaro 2200 nitu spilgtumu un panāk 1200:1 kontrasta attiecību un standarta sarkanas - zaļas - zilas (sRGB)/Rec.709 krāsu gammu, kā rezultātā monitors ir izcili skaidrs pat intensīva apgaismojuma apstākļos.

Izmantojot monitoru, kurā jūsu saturs tiek parādīts ar ātrumu 323 pikseļi collā (PPI), varat droši uzņemt gaišā dienas laikā un uzlabot saturu uz vietas. Plašais 160° skata leņķis ļauj ekrānu vienlaikus skatīties vairākiem komandas locekļiem.

Skatāms uztvertā redzes leņķa monitors
7” 1920 x 1200 monitoram ir ne tikai izšķirtspēja un pikseļu blīvums, lai katrs uzņēmums izskatītos lielisks, bet lielā spilgtuma 2200 nitru ekrāns, kas gandrīz četras reizes pārsniedz parasto lauka monitoru spilgtumu, ļauj uzņemt ārpus telpām bez attēlu izplūšanas atspīdumu dēļ. Tas ļauj ērti redzēt brīvā dabā bez blendes, ļaujot ērti uzņemt ārpus telpām spilgtā dienasgaismā.

Skārienjūtīga vadība
Inovatīvā skārienekrāna LCD lietotāja saskarne nodrošina neticami lielisku vadību. Svarīgām novērošanas funkcijām varat izmantot vienkāršus pieskārienu un pavilkšanas žestus. Tvērumus var iespējot, izmantojot skārienekrānu, kā arī ar fokusēšanas un ekspozīcijas palīdzību. Pieejams ir arī plašs iestatījumu klāsts, ko visu var kontrolēt no lielā LCD. Turklāt jūs varat ielādēt 3D uzmeklēšanas tabulas (3D LUT).

Pielāgotas 3D LUT kinematogrāfiskiem efektiem
Dažas kameras var nodrošināt logaritmisko krāsu zonu, lai saglabātu dinamisko diapazonu, kas ir lieliski piemērots vēlākai pēcapstrādei, tomēr, kad šos failus skatās monitorā, tie var izskatīties plakani un izplūduši. 3D LUT atrisina šo problēmu, jo tās ļauj jums pielāgot monitora attēlojumu, lai jūs iegūtu priekšstatu par to, kā rediģējot izskatīsies gatavie attēli. Varat izmantot iebūvēto LOG to Rec.709 (no LOG uz Rec.709 krāsu standartu) funkciju video vai augšupielādēt.cube failus. Izmantojot SD kartes slotu LUT7S varat ielādēt pielāgojamus LUT failus, izskatu vai profilus un uzreiz izvēlēties starp tiem, vienmēr saglabājot radošo pieeju.

Krāsu korekcija 
LUT7 izmanto profesionālo Rec.709 HD krāsu standartu un krāsu kalibrēšanas tehnoloģiju, rūpnīcā veicot profesionālu instrumentu kalibrēšanu, lai efektīvi kalibrētu monitoru un viegli iegūtu precīzu krāsu reproducēšanu, neizkropļojot krāsu, parādītu reālu attēlu, kad uzņemat video.

“FEELWORLD” monitors atbalsta ITU standartus un HD video Rec.709 standarta konsekventu krāstelpu, modernu attēlu apstrādes tehnoloģiju, lai attēls būtu skaidri attēlots. Krāsa ir ārkārtīgi dabiska, lai nodrošinātu precīzu krāsu reproducēšanu, reproducētu uzņemšanas fiziskās īpašības, ļaujot lietotājiem precīzi novērtēt dažādu ieejas video signālu kvalitāti.

 

Kastē ietilpst:

  • Monitors
  • Mini/mikro HDMI-HDMI kabelis
  • Noliecams kronšteins
  • Pārnēsāšanas soma
  • Lietošanas rokasgrāmata
How to buy goods on lease?

  • 1. Evaluate your options.
  • 2a. If you want to buy only one product with Aizdevums.lv leasing, then fill out the application here
  • 2b. If you want to buy several items or use another leasing company, then put the items in the basket and choose the leasing service when ordering.
    We offer leasing from Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Manager will check the availability of the items in the cart and send the loan application link.
  • 3. If you receive a positive response, contact us to purchase the product. Consultants will check the availability of the product.
  • 4. If the product is available in the store or to be ordered from the warehouse, and you have received an affirmative answer from our consultants, please visit the store to proceed with purchase and leasing documents.
  • 4a. You can also ask us to issue an invoice for this product and visit one of the leasing company branches to sign up leasing documents *..
  • 5. Once the leasing documents have been signed up, you can receive the product in the store, if it is on site or inform our consultants and they will order it for you from the warehouse.
  • *It is possible to arrange delivery for leased goods, so you can also perform the entire purchase process remotely.
    **The sequence of leasing steps is the same for leases offered by InCredit Group.
    ***In case of doubt, contact our consultants!

    When using leasing services, carefully evaluate your options to repay the loan!
  • Lease

send a message

Quick order


Available from warehouse