TAMRON 150-500 F/5-6.7 DI III VC VXD NIKON Z A057Z

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

115945 tax incl.

Delivery in 4 - 5 business days

22738
A057Z
4960371006895
TAMRON
Tamron 5 year warranty

New product

24.04 - 01.05.2024
Pickup in store
Free
25.04 - 02.05.2024
Postbox (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
25.04 - 02.05.2024
Courier (Omniva, DPD)
from 10 €
24.04 - 01.05.2024
Bike delivery (in Riga only)
from 7 €
1159.45
Leasing calculator
Payment period
3
6
12
24
36
Downpayment,
Monthly,
no 

Tamron 150-500 F/5-6,7 Di III VC VXD ir universāls superteleobjektīvs, kas ir konstruēts un pielāgots Nikons pilnkadra kamerām. Objektīvam ir labs tuvplāna diapazons, un tas ir lieliski piemērots savvaļas dzīvnieku un sporta fotogrāfijai, jo tam ir ātrs autofokuss un aizsardzība pret laikapstākļiem.

Objektīvā atradīsiet daudzas aizraujošas funkcijas, kas atvieglo fotografēšanu tur, kur notiek daudz darbības, piemēram, Flex tālummaiņas bloķēšanu, iebūvētu Arca-swiss ātro atbrīvošanu un Tamron ātro VXD AF lineāro fokusēšanas motoru.

Objektīvs ir aprīkots ar Tamron atzīto VXD lineāro autofokusa motoru, kas nodrošina ātru un precīzu autofokusu jebkurā situācijā. Apvienojumā ar Nikons Z jaudīgo autofokusa sistēmu fokusa izsekošana ir ātra, un ir viegli iemūžināt ātri kustīgus notikumus, piemēram, sporta pasākumus, putnus un fotografēšanu no gaisa. Lineārais fokusēšanas motors ir arī ļoti kluss, tāpēc Tamron 150-500 mm f/5-6,7 DI III VC VXD ir lieliska izvēle video uzņemšanai. Objektīvs ir aprīkots arī ar Tamron VC (attēla stabilizatoru), kas nodrošina stabilu uzņemšanu no rokas.

  • Kompakts ultralielkameru tālummaiņas objektīvs
  • Satriecoša attēla kvalitāte
  • Ātrs autofokuss
  • Uzlabots VC stabilai uzņemšanai no rokas
  • Mitrumizturīga konstrukcija
  • Tālummaiņas pagrieziena leņķis no 150 līdz 500 mm ir tikai 75º
  • Objektīva pārsegs ar elastīgu, aizsargājošu priekšējo daļu

Optiskā konstrukcija sastāv no 25 elementiem 16 grupās, tostarp viena XLD (eXtra Low Dispersion), pieciem LD (Low Dispersion) un diviem hibrīdiem asfēriskiem objektīva elementiem, kas rūpīgi kontrolē aberācijas, tostarp aksiālās hromatiskās aberācijas. Objektīvā ir Tamrons slavenais BBAR-G2 pārklājums, kas līdz minimumam samazina spoku un atspīdumu veidošanos un palīdz palielināt attēla detaļas.

Objektīva MOD (minimālais attālums līdz objektam) ir 0,6 m 150 mm platleņķa leņķī un 1,8 m 500 mm telefoto leņķī.

Objektīvam ir mitrumizturīga konstrukcija un fluora pārklājums, kas nodrošina lietošanu pat skarbos laika apstākļos. Flex tālummaiņas bloķēšanas mehānisms ļauj fotogrāfam uzreiz bloķēt objektīvu jebkurā tālummaiņas pozīcijā, bīdot tālummaiņas gredzenu uz priekšu un atpakaļ. Tas novērš nejaušu objektīva cilindra kustību objektīva svara dēļ. Ir uzstādīts arī parastais tālummaiņas bloķēšanas slēdzis, lai novērstu objektīva cilindra slīdēšanu uz leju tā paša svara dēļ, kad objektīvs tiek pārnēsāts. Ātrās atbrīvošanas mehānisms ir saderīgs ar Arca Swiss, un roktura forma ir veidota tā, lai to būtu ērti turēt rokās. Tas ir izgatavots no magnija, lai samazinātu svaru, kas savukārt samazina slogu, kad objektīvu jātur rokās, un tam ir caurums siksnas stiprināšanai. Objektīva svars ir 1720 g bez statīva stiprinājuma un 1875 g ar to.

Type of ProductLenses
CompatibleNikon
Camera mountNikon Z
Lens focus length, mm150-500
Lens zoom typezoom
Lens typetele
How to buy goods on lease?

  • 1. Evaluate your options.
  • 2a. If you want to buy only one product with Aizdevums.lv leasing, then fill out the application here
  • 2b. If you want to buy several items or use another leasing company, then put the items in the basket and choose the leasing service when ordering.
    We offer leasing from Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Manager will check the availability of the items in the cart and send the loan application link.
  • 3. If you receive a positive response, contact us to purchase the product. Consultants will check the availability of the product.
  • 4. If the product is available in the store or to be ordered from the warehouse, and you have received an affirmative answer from our consultants, please visit the store to proceed with purchase and leasing documents.
  • 4a. You can also ask us to issue an invoice for this product and visit one of the leasing company branches to sign up leasing documents *..
  • 5. Once the leasing documents have been signed up, you can receive the product in the store, if it is on site or inform our consultants and they will order it for you from the warehouse.
  • *It is possible to arrange delivery for leased goods, so you can also perform the entire purchase process remotely.
    **The sequence of leasing steps is the same for leases offered by InCredit Group.
    ***In case of doubt, contact our consultants!

    When using leasing services, carefully evaluate your options to repay the loan!
  • Lease

send a message

Quick order


Available from warehouse