Vairs neražo - StudioKing Teleprompter Autocue TEP01 for Smartphones


1x Teleprompter with mirror glass; 1x Black cloth for camera; 2x Black felt for smartphones; 1x Camera bracket; 1x Mini ball head for camera; 1x Smartphone adapter; 1x Bluetooth remote control; 1x User manual

StudioKing Teleprompter Autocue TEP01 for Smartphones

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews
10289
8718127097521
StudioKing

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

StudioKing TEP01 ir telepromperis, kas ļauj lasīt tekstu, skatoties kameras objektīvā. Tādā veidā šķiet, ka jūs zināt tekstu no galvas, bet patiesībā jūs redzat, kā teksts rit garām uz spoguļa plāksnes. Šo metodi visā pasaulē izmanto televīzijā un tiešsaistē. Tagad varat sākt lietot savu teleprompteri ļoti lēti, izmantojot viedtālruni. TEP01 darbojas filmēšanai ar kamerām un viedtālruņiem.

Lietojumprogramma TEP01

Kad kamerā vienlaikus vēlaties raiti stāstīt nelielu vai lielu teksta daudzumu, TEP01 ir labs un lēts rīks. Jūs padarāt savus skatītājus gudrākus ar lielu informācijas daudzumu, kuru varat sagatavot iepriekš, izrakstot tekstu. Teleprompteri tiek izmantoti arī nepazīstamu dziesmu dziedāšanai, lai neaizmirstu vārdus. Ideāli piemērots pakalpojumam YouTube, mācību video uzņēmumiem un pat stāstu stāstīšanai televizorā. TEP01 ir aprīkots ar aukstumkurpes augšpusē. Tam varat pievienot mikrofonu vai LED lampu, no kurām dažas ir ieteicamas papildu piederumu sadaļā. Dažreiz šim nolūkam var būt nepieciešams hotshoe adapteris (skatiet papildu piederumus). TEP01 apakšā un tā kameras kronšteinā ir 1/4 collas iekšējā vītne. Tas padara TEP01 piemērotu jebkuram parastam gaismas statīvam.

Ieraksts ar TEP01

Sākumā izvēlieties, vai vēlaties fotografēt ar viedtālruni vai (DSLR) kameru. Lietojot viedtālruni, novietojiet vienu no divām filca plāksnēm uz TEP01, pamatojoties uz to, kura vislabāk atbilst viedtālruņa lēcu formai. Lietojot kameru, uz TEP01 uzlieciet melnu drānu ar Velcro. Fotografējot ar viedtālruni, novietojiet kameru un TEP01 uz komplektā iekļautā kameras statīvā. Kamerai ir iekļauta mini lodīšu galva. Pēc tam jūs ievietojat objektīvu caur melno audumu un piesieniet to ap objektīvu ar gumiju. Lietojot viedtālruni, piestipriniet viedtālruņa skavu pie TEP01 un ievietojiet viedtālruni. Šim nolūkam ir piemēroti viedtālruņi, kuru platums ir līdz aptuveni 8 cm. Tas ir iespējams gan horizontālajiem, gan vertikālajiem ierakstiem (skat. piekto attēlu).

Teksta atskaņošana, izmantojot TEP01

Teksta atskaņošanai nepieciešams viedtālrunis. Tas nevar būt tas pats viedtālrunis, kuru izmantojat filmēšanai. Lai atskaņotu tekstu, satveriet komplektācijā iekļauto tālvadības pulti un ieslēdziet to. Tālvadības pults darbojas ar CR20232 bateriju (iekļauta). Izmantojot Bluetooth, jūs izveidojat savienojumu ar viedtālruni (iPhone un Android). Tas ļauj prezentācijas laikā sākt teksta ritināšanu un paātrināt/palēnināt ritināšanu. Pēc tam jūs saspiediet viedtālruni skavā. Šim nolūkam ir piemēroti viedtālruņi, kuru platums ir līdz aptuveni 8 cm. Lai iespējotu teksta ritināšanu, iPhone tālrunim ir pieejamas dažādas lietotnes. un Android. Lai skatītu piemēru, noklikšķiniet uz saites. Ir svarīgi ieslēgt lietotnes spoguļa režīmu. Tādējādi viedtālrunī teksts tiks parādīts spoguļattēlā, lai tas tiktu pareizi parādīts atspulgā.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.