Sigma 65mm F2.0 DG DN lens (Contemporary) Sony E 353965

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

65544 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

26180
353965
0085126353650
Sigma

Jauns

iespējams pēc 18.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 18.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 18.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 18.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
655.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Stilīgi elegantais Sony E-mount Sigma 65 mm f/2 DG DN Contemporary Lens ir tālvadības/normāls fotoobjektīvs, kas piedāvā unikālu redzes lauku, kas ir labi piemērots portretiem un selektīvai ikdienas fotografēšanai. Nedaudz garo fokusa attālumu papildina spilgts f/2 dizains, kas palīdz saglabāt pārnēsājamu formas faktoru, vienlaikus veicinot veiktspēju vājā apgaismojumā un lauka dziļuma kontroli. Optiski šī 65 mm f/2 konstrukcija ietver pāris asfēriskus elementus un vienu zemas dispersijas elementu, lai kontrolētu dažādas novirzes un panāktu ievērojamu asumu un skaidrību. Ir arī uzklāts īpaši daudzslāņu pārklājums, kas samazina uzplaiksnījumu un dubultošanos, lai nodrošinātu lielāku kontrastu.

Šis objektīvs ir aprīkots ar soļu motoru, kas nodrošina ātru un klusu AF darbību, kas ir piemērots gan fotoattēlu, gan video lietojumprogrammām. Šis objektīvs, kas ir arī I sērijas objektīvs, konstrukcijā ietver manuālu diafragmas atvēruma gredzenu un metāla stobra sašaurināšanos, lai uzlabotu taustes spēju. Turklāt ir noapaļota deviņu asmeņu diafragma vienmērīgai bokeh kvalitātei, un objektīva korpuss ir arī aizsargāts pret laikapstākļiem, lai tas būtu piemērots darbam nelabvēlīgos apstākļos.

Šis objektīvs ir daļa no Contemporary sērijas Sigma Global Vision sērijā, un tas ir izstrādāts, lai panāktu līdzsvaru starp ērtībām un veiktspēju, un tas apvieno kompaktu, vieglu uzbūvi un daudzpusīgu vadāmību ar ievērojamiem optiskiem atribūtiem.

  • I sērijas objektīvs izceļ gludu un stilīgu fizisko dizainu, kas ir veidots atbilstoši tiem pašiem Sigma's Cine objektīvu darbības standartiem, tostarp mehāniskais diafragmas gredzens, rievotas metāla detaļas un dažādi slēdži un taustes vadības ierīces intuitīvai darbībai.
  • Garais parastais 65 mm objektīvs ir paredzēts pilna kadra Sony E-mount bezspoguļa kamerām, taču to var izmantot arī ar APS-C modeļiem, kur tas nodrošina 97,5 mm ekvivalentu fokusa attālumu.
  • Spilgts f/2 maksimālais diafragmas atvērums un ideāls līdzsvars starp ātrumu un izmēru un spēj saglabāt kompaktu fizisko profilu, vienlaikus piedāvājot veiktspēju vājā apgaismojumā un lauka dziļuma vadību.
  • Viens īpašas zemas dispersijas (SLD) elements ievērojami samazina hromatiskās aberācijas un krāsu šķautnes, lai uzlabotu skaidrību un krāsu precizitāti.
  • Divi asfēriski elementi palīdz kontrolēt kropļojumus un sfēriskās aberācijas, nodrošinot augstu asumu un precīzu atveidojumu.
  • Objektīva elementiem ir uzklāts īpaši daudzslāņu pārklājums, lai samazinātu objektīva uzplaiksnījumus un dubultošanos un veicinātu kontrastainus un krāsu neitrālus attēlus pat pretgaismas apstākļos.
  • Integrētais soļu motors nodrošina vienmērīgu un klusu autofokusu, ko vēl vairāk papildina iekšējais fokusēšanas dizains, lai veicinātu lielāku atsaucību.
  • Manuālais diafragmas atvēruma gredzens ietver A pozīciju, lai izvēlētos apertūras atvērumu, pamatojoties uz kameru.
  • Noapaļota deviņu asmeņu diafragma nodrošina vienmērīgu un patīkamu bokeh kvalitāti.
  • Misiņa bajonete nodrošina uzlabotu montāžas precizitāti un stingrību, un stiprinājuma konstrukcijā ir iekļauts gumijas blīvējums, lai padarītu to izturīgu pret putekļiem un šļakatām.
  • Iekļautais LCF62-01M magnētiskais objektīva vāciņš tiek piestiprināts tieši objektīva priekšpusē un ir saderīgs ar papildu CH-11 objektīva vāciņa turētāju.
Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm65
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsstandarta
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sigma 65mm F2.0 DG DN...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sigma 65mm F2.0 DG DN...
Šo nomas Sigma 65mm F2.0 DG DN... vari iegādāties ar atlaidi par: € 737.01 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.