Vairs neražo - Manfrotto mugursoma Advanced 2 Fast M (MB MA2-BP-FM) MB MA2-BP-FM

  • Universāla Manfrotto Advanced 2 sērijas mugursoma
  • Ietilpina spoguļkameru vai pilnkadra bezspoguļu kameru kopā ar 4‑5 papildu objektīviem
  • Nodalījums klēpjdatoram izmērā līdz 15 collām
  • Vairākas piekļuves un ārējais stiprinājums statīvam
  • Ūdeni atvairoša ārpuse un lietus pārsegs

Manfrotto mugursoma Advanced 2 Fast M (MB MA2-BP-FM) MB MA2-BP-FM

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews
33348
MB MA2-BP-FM
8024221693119
Manfrotto

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Daudzfunkcionāla kameras un klēpjdatora mugursoma, kad nepieciešams būt kustībā.
Manfrotto Advanced 2 Fast M mugursoma ir radīta, lai būtu ārkārtīgi universāla un apmierinātu dažādās lietošanas vajadzības: divas piekļuves galvenajam nodalījumam no sāniem, piekļuve no augšas personīgajām mantām vai otram kameras korpusam, pilns atvērums priekšpusē ērtai kameras izkārtošanai galvenajā nodalījumā. Šī soma ietilpina DSLR vai pilnkadra bezspoguļu kameru ar piestiprinātu 70‑200/4 kopā ar vēl trim objektīviem un zibspuldzi. 


Mugursoma ir sadalīta divās daļās: apakšējā daļa ir paredzēta foto aprīkojumam un ietver papildu polsterējumu labākai aizsardzībai, savukārt augšējo daļu izmanto personīgo mantu vai otra kameras korpusa uzglabāšanai. Somai ir speciāla kabata atmiņas kartēm, kā arī nodalījums 15 collu klēpjdatoram.

Divas papildu ārējās rāvējslēdzēja kabatas ļauj paņemt līdzi dažādas personīgās lietas, bet pārdomātās siksnas somas priekšpusē sniedz iespēju piestiprināt ceļojuma izmēra statīvu.
Somas ārējais audums ir pilnībā apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu, kā arī komplektā ietilpst lietus pārsegs izmantošanai īpaši nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā.

KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.