Bezspoguļa kameras - Sony Alpha a7 III Body Black | ILCE-7M3/B | 7III | Alpha 7 III | a7 mark 3 - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 24 MP pilna kadra Exmor R BSI CMOS sensors
  • BIONZ X attēla procesors & Front-End LSI
  • 693 punktu hibrīda AF sistēma
  • UHD 4K30p video ar HLG & S-Log3 gammu
  • 2,36 m punkta Tru-Finder OLED elektroniskais meklētājs
  • 3,0" 922k punktu slīpais skārienjūtīgais LCD ekrāns ar 3,0
  • 5 asu stabilizācija SteadyShot INSIDE
  • ISO 204800 un 10 kadru/s uzņemšana
  • Iebūvēts Wi-Fi un NFC, divi SD slots
  • C tipa USB pieslēgvieta, pret laikapstākļiem aizsargāts dizains
Product Video
 
 

Sony Alpha a7 III korpuss melns | ILCE-7M3/B | α7III | a7 mark 3

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

161995 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

34210
ILCE-7M3B
4548736079663
Sony

Jauns

iespējams pēc 18.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 18.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 18.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 18.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1619.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Labi pamatota pilnība

Sony a7 III izceļas ar atjauninātu sensora dizainu, un tā ir vispusīgi izstrādāta kamera, kas piemērota gan foto, gan video uzņemšanai dažādās darba situācijās. Jaunais 24,2 MP Exmor R BSI CMOS sensors un BIONZ X procesors uzlabo attēla kvalitāti, video iespējas un autofokusa darbību. Modelim a7 III ir arī pārskatīts korpusa dizains ar jaunu skārienjūtīgo LCD ekrānu, uzlabotu elektronisko skatu meklētāju, lielāku akumulatoru un diviem atmiņas karšu slotiem.

Pilna kadra BSI sensors un BIONZ X procesors

Pilna kadra 24,2 megapikseļu Exmor R CMOS sensors ar aizmugures izgaismojumu darbojas kopā ar BIONZ X attēlu procesoru, lai nodrošinātu augstas izšķirtspējas fotoattēlus un video, vienlaikus samazinot troksni un uzlabojot ātrumu. BSI konstrukcija arī ievērojami uzlabo datu pārraides ātrumu, lai radītu 14 bitu augstas izšķirtspējas fotoattēlus ar dabisko jutības diapazonu ISO 100-51200, ko var vēl paplašināt līdz ISO 50-204800. Turklāt tas ļauj ierakstīt iekšējos UHD 4K video ar plašu dinamisko diapazonu, izmantojot pilnu pilna kadra sensora platumu. BIONZ X procesors darbojas arī kopā ar ātrdarbīgu priekšējo LSI, lai realizētu ātrāku apstrādes laiku kopā ar iespēju uzņemt iespaidīgu 15 pieturzīmju dinamisko diapazonu pie zemām jutības vērtībām.

Sensora un procesora kombinācija nodrošina arī ātru nepārtrauktu uzņemšanu līdz 10 kadriem sekundē ar pilnu izšķirtspēju, līdz pat 177 kadriem pēc kārtas un ar pilna laika AF/AE, strādājot ar mehānisko vai elektronisko slēdzi. Ja uzņemšana notiek tiešā skata režīmā, ir iespējama arī nepārtraukta uzņemšana ar ātrumu līdz 8 kadriem sekundē.
UHD 4K video ierakstīšana XAVC S formātā
UHD 4K video iekšējais ierakstīšana ir iespējama ar vairākiem kadru ātrumiem līdz 30 kadriem sekundē, un tajā tiek izmantota 2,4 reizes pārtveršana, kas ļauj atveidot detalizētākus attēlus, turklāt ir iespējama arī pilna pikseļu nolasīšana, lai iegūtu kvalitatīvākus attēlus ar samazinātu moirē un aliasing. Tiek atbalstīta arī Full HD 1080p ierakstīšana ar kadru uzņemšanas ātrumu līdz 120 kadriem sekundē, un gan 4K, gan FHD izšķirtspējā tiek izmantots 100 Mb/s XAVC S formāts, kas ietverts MP4 apvalkā ar 4:2:0 paraugu ņemšanu.

Ātrgaitas, 120 kadru sekundes ātruma ierakstīšana ļauj arī 4x un 5x palēnināt video ierakstīšanu ar kadru ātrumu 30p vai 24p. Papildus augstas izšķirtspējas iekšējai ierakstīšanai, nesaspiestā HDMI izeja ļauj izmantot arī papildu ārējo ierakstīšanas ierīci tīrai 4K ierakstīšanai ar 4:2:2:2 izlasi.
S-Log3, HLG un citi krāsu un gammas regulatori
Izmantojot plašas pielāgojamas krāsu un gammas kontroles iespējas, a7 III ļauj lietotājiem regulēt gammu, melnās krāsas līmeni, ceļgala līmeni, krāsu līmeni un daudz ko citu. Fotogrāfi var izmantot to pašu S-Log2 gamma līkni, kas ir atrodama augstākās klases Sony Cinema kamerās, kas video signālam nodrošina līdz pat 1300% lielāku dinamisko diapazonu nekā tradicionālā REC709, lai palielinātu pēcapstrādes elastību.

Ir pieejams HLG (Hybrid Log-Gamma) atbalsts, kā arī BT.2020 krāsu telpa, lai ierakstītu plašu krāsu gammu, un papildus S-Log2 ir pieejams arī S-Log3, lai iegūtu efektīvu 14 soļu dinamisko diapazonu ar uzlabotu gradācijas kontroli attēla ēnu un vidējo toņu apgabalos.
Autofokuss un attēla stabilizācija

Ātra hibrīda AF sistēma

Attīstītā 4D FOCUS sistēma tagad izmanto 693 fāzes noteikšanas punktu kombināciju, kas aptver aptuveni 93% kadra, kopā ar 425 kontrasta noteikšanas zonām, lai nodrošinātu uzticamu un ātru autofokusu un objekta izsekošanas veiktspēju. Šī ātrā hibrīdā AF sistēma tagad nodrošina divreiz ātrāku fokusēšanu un uzticamāku izsekošanu salīdzinājumā ar iepriekšējiem a7 modeļiem, kā arī uzlabotu fokusēšanu vājā apgaismojumā.
  • Lock-on AF saglabā fokusu uz kustīgiem objektiem, izmantojot konfigurējamu rāmi, kas tiek iestatīts virs vēlamā kustīgā objekta.
  • Elastīgā punkta paplašināšana izmanto blakus esošos fokusa punktus, lai saglabātu fokusu uz kustīgiem objektiem pat tad, ja sākotnēji izvēlētais punkts zaudē fokusu
  • Acu AF var izmantot, lai fokusētu uz atpazīto objektu acīm portretu uzņemšanai, un tas ir pieejams gan AF-S, gan AF-C režīmā.
  • Fokusa palielināšanas funkciju var izmantot kritiska fokusa noteikšanai, kad tiek pievērsta uzmanība sīkākajām objekta detaļām.
  • Aizmugurējo skārienekrānu var izmantot arī fokusa vadībai ar pieskārienu, un fokusa vadības režīms ar skārienpaliktni ļauj intuitīvi izmantot aizmugurējo ekrānu, vienlaikus nepievēršot skatienu skatu skatu meklētājam.

5 asu SteadyShot INSIDE attēla stabilizācija

Izturīgajā a7 III ir iebūvēta 5 soļu efektīva 5 asu SteadyShot INSIDE attēla stabilizācijas sistēma, kas kompensē piecu dažādu veidu kameras drebēšanu, kas rodas, no rokas uzņemot fotoattēlus un video. Tas ļauj lietotājiem droši izmantot jebkuru objektīvu, pat pielāgotus objektīvus, lai uzņemtu svarīgus attēlus, nesaskaroties ar izplūšanu kameras drebēšanas dēļ.

Lielu fokusa attālumu gadījumā sistēma koriģē slīpuma un novirzes korekcijas. Savukārt makroattēliem un liela palielinājuma attēliem būs noderīga horizontālās un vertikālās nobīdes kompensācijas funkcija. Kompensācija slīpuma izlīdzināšanai būs noderīga visiem fotografēšanas stiliem. Visas 5 stabilizācijas asis darbosies visu laiku, pat tad, ja tās tiks izmantotas ar citu ražotāju objektīviem un adapteriem vai objektīviem ar iebūvētu optisko stabilizāciju.

Korpusa konstrukcija un savienojamība

  • XGA OLED Tru-Finder elektroniskajam meklētājam ir 2,36 m pikseļu izšķirtspēja un 0,78x palielinājums, kas nodrošina spilgtu, skaidru un detalizētu skatu.
  • Papildus EVF ir pieejams arī aizmugurējais 3,0" 922k punktu LCD ekrāns, kam ir skārienjūtīga paneļa dizains, kas nodrošina intuitīvu darbību un fokusēšanas vadību. Ekrānu var arī noliekt uz augšu par 107° un uz leju par 41°, lai atvieglotu darbu zemos un augstos leņķos.
  • Magnija sakausējuma šasija nodrošina stingrību, izturību un stabilitāti, vienlaikus saglabājot vieglu svaru. Ir uzlabots arī objektīva stiprinājums, lai labāk noturētu smagus objektīvus, un ir uzlabota roktura stingrība ērtākai turēšanai ar roku.
  • Lai nodrošinātu drošu darbību skarbos laikapstākļos, ir izmantots laikapstākļu hermētiskais blīvējums, kas ir izturīgs pret putekļiem un mitrumu.
  • Izmantojot NP-FZ100 akumulatoru, a7 III ir uzlabots akumulatora darbības laiks, un tagad ar vienu uzlādi var uzņemt aptuveni 710 kadrus.
  • Divi SD atmiņas karšu slomi ļauj elastīgi saglabāt un apstrādāt failus, un tos var konfigurēt, lai sadalītu raw un JPEG failus vai izmantot pārplūdes ierakstam. Viens no karšu slotiem ir paredzēts UHS-II atmiņas karšu atbalstam.
  • Papildus micro-USB pieslēgvietai ir pievienota USB 3.0 C tipa pieslēgvieta, kas nodrošina ātrāku un uzticamāku pieslēgšanas atbalstu. C tipa USB savienojums ļauj kameru uzlādēt no galvenā barošanas avota, kamēr tā ir pieslēgta.
  • Iebūvētais Wi-Fi ļauj a7 III uzreiz kopīgot attēlus mobilajās ierīcēs tiešai kopīgošanai tiešsaistē sociālajos tīklos, pa e-pastu un mākoņglabāšanas vietnēs.
  • Tiek atbalstīta arī NFC (Near Field Communication), kas ļauj ar vienu pieskārienu izveidot savienojumu starp kameru un saderīgām mobilajām ierīcēm; nav nepieciešama sarežģīta iestatīšana. Pēc savienojuma izveidošanas savienotā mobilā ierīce var arī attēlot tiešraides attēlu uz ekrāna un attālināti vadīt kameras slēdzi.
  • Bluetooth savienojums ļauj iegūt atrašanās vietas datus.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony A7
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock