RICOH/PENTAX RICOH THETA Z1 51GB 910820

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

115945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

14001
910820
0026649564185
RICOH/PENTAX

Jauns

03.04 - 10.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.04 - 11.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.04 - 11.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.04 - 10.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1159.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Ricoh Theta Z1 ir Theta saimes 360 grādu kameru pamata modelis, piedāvājot optimālu veiktspēju gan profesionāļiem, gan amatieriem. Un tas ir pietiekami mazs, lai ietilptu jūsu kabatā!

Kameras korpuss ir izgatavots no viegla un izturīga magnija sakausējuma, kas var izturēt intensīvu izmantošanu. Virsmai ir arī tekstūra. Tā sniedz greznu sajūtu, kas piemērota augstākās klases modelim.

23 megapikseļu nekustīgi attēli un uzlabots objektīvs

Kompaktais pamatkorpuss ir aprīkots ar lielu, ļoti jutīgu, aizmugurgaismotu vienas collas CMOS attēla sensoru, kas nodrošina 23 megapikseļu izšķirtspēju 360° grādu nekustīgus attēlus ar izcilu attēla kvalitāti.

Uzlabotais objektīvs samazina dulbultattēlus, uzliesmojumus un purpura krāsas balansa nobīdes līdz minimumam. Theta Z1 ir arī regulējama diafragma, kuru var iestatīt vienā no trim līmeņiem: F2.1, F3.5 un F5.6. Spilgtā gaismā jūs varat palielināt asumu, aizverot diafragmas atvērumu līdz F5.6, savukārt F2.1 var izmantot, lai sensoru varētu sasniegt vairāk gaismas, fotografējot tumšos apstākļos. Kamerai ir arī līdz ISO 6400 jūtība, kas ļauj uzņemt attēlus plašā apgaismojuma diapazonā.

Dinamiskā diapazona (DR) kompensācija tiek veikta automātiski normālai fotografēšanai, efektīvi samazinot izplūdušās izgaismojumus un piķa melnas ēnas situācijās, kad starp spilgtu un tumšu attēlu apgabaliem ir liels kontrasts.

Ricoh Theta Z1 atbalsta arī RAW formātu (Adobe DNG), lai lietotāji varētu rediģēt failus tikpat rūpīgi kā attēlus no vienobjektīva (SLR) spoguļkameras.

4K video un skaņa 360° leņķī

Theta Z1 kamera var uzņemt 360° video 4K (3840x1920 pikseļi) ar ātrumu 30 kadri sekundē, un, pateicoties spēcīgai trīs asu rotācijas stabilizācijai, tā arī kompensēt rotācijas trīcēšanu, nodrošinot patiešām vienmērīgas videosekvences.

Lai izveidotu ideālu iestatījumu katram subjektam var izmantot diafragmas prioritātes (Av), slēdža prioritātes (Tv), ISO jutības (ISO) un manuālo (M) režīmu.

Theta Z1 ir arī aprīkots ar iebūvētu četrkanālu mikrofonu, kas ļauj kamerai ierakstīt skaņu 360 grādos, kas ir izkliedēta, reproducējot pārliecinošu reālismu!

Android sistēma un Wi-Fi

Kameras galvenajā korpusā ir 0,93 collu monitors, kas vienā mirklī var parādīt daudz informācijas, ieskaitot iespējamo kadru skaitu, ekspozīcijas iestatījumus un daudz ko citu. Uz operētājsistēmu Android balstītā sistēma piedāvā elastīgumu attiecībā uz vairākiem paplašinājumiem, kurus var pievienot Z1, instalējot papildu spraudņus. Viena no iespējām, piemēram, “uzņemšana ar laika nobīdi” (Time-shift Shooting), kas ļauj izvairīties no tā, ka attēlos ir redzams fotogrāfa atspulgs.

Pateicoties 51 GB iebūvētajai atmiņai, Ricoh Theta Z1 var uzglabāt daudz video un attēlu. Iebūvētais bezvadu savienojums ļauj ērti arī koplietot ierakstīto materiālu. Ar bezvadu savienojuma palīdzību var publicēt 360 grādu sfēriskus attēlus tieši Facebook vai augšupielādēt tos vietnē theta360.com un koplietot tos citos sociālajos tīklos, piemēram, Instagram, Twitter un Tumblr. Un, protams, jūs varat pievienot savus materiālu YouTube 360 grādu kanālā un Google Maps.

Enerģijas taupīšanas Bluetooth tehnika ļauj kameru pastāvīgi savienot ar viedtālruni, neizlādējot bateriju.

Svarīgas funkcijas

* Maza un viegla  360° kamera, ietilpst krekla kabatā

* 23 megapikseļu izšķirtspējas 360 ° nekustīgi attēli JPEG vai RAW formātā

* Ļoti jutīgs vienas collas tipa papildu metāla oksīdu pusvadītāja (CMOS) sensors

* 4K video ar ātrumu 30 kadri/s

* 360° skaņas ieraksts caur iebūvētu mikrofonu ar četriem kanāliem

* 360° tiešraides straumēšana gan 4K, gan pilnīga HD formātā

* 51 GB iebūvēta atmiņas vieta

* Bezvadu savienojums, izmantojot Wi-Fi un Bluetooth

* Android operētājsistēma un jaudīgs Qualcomm procesors

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse