DZO Optics DZOFilm Vespid PL Mount Tool Kit VESP-PL-MOUNT

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

11545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

17746
VESP-PL-MOUNT
6970604947015
DZO Optics

Jauns

iespējams pēc 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

DZOFilm PL stiprinājums Vespid un Pictor objektīviem. Pievienojiet savam Pictor tālummaiņas vai Vespid objektīvam PL stiprinājumu, izmantojot šo DZOFilm PL stiprinājuma rīku komplektu. Instrumentu komplektā ir iekļauts viss nepieciešamais PL stiprinājuma pievienošanai.

DZOFilm VESPID objektīvu sērija ir labi piemērota neatkarīgai un augstākās klases pilna kadra kinematogrāfijai. Objektīviem ir 80 mm priekšējais diametrs (77 mm filtra vītne), kas ļauj tiem darboties praktiski ar jebkuru kino stila matētu kastīti. Nelielais izmērs padara šos objektīvus par pievilcīgu iespēju, strādājot ar bezpilota lidaparātiem un kardāniem, kā arī fotografējot, turot rokas vai skrienot ar ieročiem. Ar maināmu Canon EF stiprinājumu šie pilnībā manuālie objektīvi darbojas ar kamerām, kurām ir Canon EF stiprinājums, un papildu objektīva adapteri ļauj to izmantot kamerās ar dažādiem stiprinājumiem. Objektīva pilna kadra pārklājums atbalsta sensorus, kuru attēla aplis ir līdz 46,5 mm, lai tos varētu izmantot kamerās ar sensoriem līdz pilnam kadram bez vinjetes.

16 asmeņu varavīksnene, kas ir konsekventa visā VESPID galvenajā objektīvu klāstā, rada apaļus ārpusfokusa izcēlumus, kam ir dabiskāks izskats un kas veicina objektīva dabiskā izskata bokeh efektu. Fokusa gredzenam ir 270° pagriešana precīzai fokusa vilkšanai, savukārt varavīksnenes gredzenam ir bagātīga 64° rotācija. Kino stila zobratu gredzeni uz fokusa un varavīksnenes gredzeni padara objektīvu saderīgu ar kino stila objektīva piederumiem, piemēram, sekošanas fokusa blokiem, objektīva motoriem un objektīva vadības sistēmām. Objektīvam ir magnētiski piestiprināts aizmugurējais filtrs ND filtriem.

Produkta veidsKino objektīvi
BajoneteArri PL

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock