Godox XPro S TTL Wireless Flash Trigger for Sony Cameras XPROS

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews
38345
X PRO S
6952344212516
GODOX

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Izmantojot 2,4 GHz Godox X bezvadu radio sistēmu, XProS TTL bezvadu zibspuldzes aktivizētāju var izmantot, lai efektīvi un droši aktivizētu zibspuldzes no līdz pat 328 collu attāluma. lietojot kopā ar saderīgām zibspuldzēm un uztvērējiem, lietotāji iegūs papildu tālvadības jaudas vadības priekšrocības. Šis modelis ir saderīgs ar Sony ADI/P-TTL sistēmu, ieskaitot atbalstu liela ātruma sinhronizācijai līdz 1/8000 sekundēm, un piedāvā uzlabotas vadības opcijas, kā arī iestatījumus darbam ar sistēmai specifiskām funkcijām. Lai nodrošinātu maksimālu uzticamību un kontroli, lietotāji var izveidot 16 grupas vienā no 32 kanāliem un pēc tam piekļūt 99 bezvadu ID iestatījumiem, lai ierobežotu traucējumus no citām tuvumā esošajām sistēmām.

Papildus pamata manuālajiem un TTL vadības režīmiem ir pieejami arī citi iestatījumi, tostarp stroboskopiskā zibspuldze un otrā aizkara sinhronizācija. Lietotāji var pielāgot zibspuldzes ekspozīcijas kompensāciju no -3 līdz +3 EV, kā arī bezvadu režīmā vadīt modelēšanas apgaismojumu, tālummaiņas iestatījumu un daudz ko citu. XProS izmantošanai ar citām kameru sistēmām ir 2,5 mm sinhronizācijas ports, kas atbalsta aktivizēšanu, izmantojot vadu savienojumu. Turklāt ir pieejams C tipa USB ports programmaparatūras atjauninājumiem, un ierīces ērtībai darbojas ar divām AA baterijām.

Bezvadu savienojums

Kanāli

32

Grupas

16

Bezvadu diapazons

328 collas/100 m

Radio frekvence

2,4 GHz

Vispārīgi

Vadības režīmi

ADI, P-TTL

EV diapazons

±3 (1/3 pieaugums)

Sinhronizācijas ātrums

1/8000 sek

Savienojamība

Porti

1 x 2,5 mm (zibspuldze)
 1 x C tipa USB

Elektriskie

Akumulatora veids

2 x AA

Fiziskā

Izmēri

Raidītājs: 3,5 x 2,3 x 2 collas / 90 x 58 x 50 mm

Svars

2,8 unces / 80 g

Produkta veidsRadio palaidējs
PielietojumsUniversālie

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.