Saramonic WM4C-MC1 Clip for lavalier microphones

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
38647
WM4C-MC1
6971008021127
Saramonic

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Saramonic WM4C-MC1 šis klips mikrofons ir saderīgs ar krawatowych sistēmām vai SR-WM4C Uwmic9. Tas ļauj brīvi piestiprināt pie drēbēm kaklasaites klipu mikrofonu, kas garantē labāku audio skaņas uztveršanu.
WM4C-M1 ir izstrādāts ar atbilstošu mikrofonu atrašanās vietu krawatowych uz apģērba, pēc iespējas tuvāk skaļrunim. WM4C-M1 ir vienkārša un ātra uzstādīšana tieši uz mikrofona turētāja.
Alumīnija konstrukcija un rokturis, kas izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, padara klipsi ārkārtīgi vieglu un ērtu lietošanā.

Saderība
saderīga ar mikrofoniem krawatowymi sistēma SR-WM4C un Uwmic9.

Specifikācija
- pamatnes garums: 3,4 cm
- diametra turētājs 5 mm
- Krāsa:

Saramonic WM4C-MC1 ir UwMic9 rezerves mikrofona klipsis, SR-WM4C, UwMic9, VmicLink5, SR-XMS2 bezvadu mikrofonu sistēmas.



Mikrofonu aksesuāriStiprinājumi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.