3D/360 foto sistēmas - Photorobot Case 1300 - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 1x korpuss;
  • 1x fons;
  • 1x stikla griezuļgalds;
  • 1x pilns rāmis;
  • 1x trigeru kabelis;
  • 1x viena gada garantija un atbalsts no Photorobot Premium

Photorobot Case 1300

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

Lūdzu jautāt

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

9757
8718127099655
Photorobot

Jauns

iespējams pēc 18.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 18.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 18.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 18.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Photorobot Case ir kompakta un pārnēsājama ierīce, ko izmanto, lai uzņemtu brīvi stāvošus, profesionālus paketes un 360° kadrus. Jau tagad ir iespējams veikt pilnu 360° griešanos īpaši ātrā 2,1 sekundes laikā. Izmantojot optiskā stikla plāksni un izkliedējošu fonu, fotografējamo objektu var eksponēt no visām pusēm. Tādējādi Case var dabiski uzņemt kvalitatīvus fotoattēlus bez ēnām, tostarp uzticami noņemt fonu.

Viedā programmatūra Case

Vadības programmatūra tiek izmantota, lai kontrolētu (vajadzības gadījumā attālināti) visu darbstaciju (robotus, kameras, apgaismojumu), kā arī pārvaldītu darba plūsmu un pēcapstrādi. Lietojumprogrammatūru Case var vadīt, izmantojot programmatūru operētājsistēmās macOS un Windows, kā arī citās operētājsistēmās. Vienkāršā lietotāja saskarne un plašs viedo funkciju klāsts, piemēram, automātiska fona noņemšana, nodrošina vienkāršu risinājumu produktu fotografēšanas automatizēšanai. Ikviens var uzņemt lielisku produktu fotoattēlu dažu sekunžu laikā.

Lieta ir radīta efektīviem profesionāļiem

Case un saistītā programmatūra ir radīta tā, lai tā darbotos skaidri, ātri un efektīvi. Jūs varat radīt nepārtrauktus kadrus un strādāt kopā ar vairāku cilvēku komandu, lai sagatavotu, uzņemtu un pēcapstrādātu kadrus. Ērti priekšnoteikumi, darba plūsmas un automātiskās saites ļauj perfekti fotografēt produktus secīgi.

Iebūvēts lāzera korpuss

Iebūvētais lāzers norāda pagrieziena galda centru, ļaujot ērti pagriezt produktus uz to ass. Ja produkts nav perfekti centrēts, programmatūra dažu sekunžu laikā automātiski pielāgos visu fotogrāfiju centra punktu.

Korpusa lietojumprogramma

Ja vēlaties ātri uzņemt iepakojuma attēlus un 360° griezienus, vienmēr pareizi noņemot fonu un bez jebkādām tehniskām zināšanām, Case ir ideāls risinājums. Uz rotācijas galda ar Ø 130 cm var novietot objektus līdz aptuveni 80x80x80 cm un 40 kg.

Iespējas Case

Korpuss darbojas ar Canon EOS kamerām. Mēs labprāt sniegsim jums padomu par atbilstošas kameras un objektīva iegādi. Turklāt ir vairākas iespējas un izmaksas, kas saistītas ar futrāļa lietošanu. Standarta gadījumā jūs saņemsiet Case, ieskaitot fonu, grozāmo galdu, pilno lidojuma futrālis, sprūda vadu un viena gada Photorobot premium garantiju un atbalstu.

  • - Augstas klases kameras statīvs: € 385,-
  • - Ātrgaitas zibspuldzes: 3x € 750,-
  • - Programmatūra (vietējā): € 600,- gadā
  • - Uzstādīšana un paskaidrojumi: € 75,- stundā
  • - Premium garantijas pagarināšana un atbalsts: 360 € gadā

Somas piegādes laiks ir 1 līdz 2 nedēļas. Case ir pieejams demonstrēšanai Hoogeveenā (pēc iepriekšēja pieraksta).

<iframe width="450" height="253" src="https://www.youtube.com/embed/g9JEG51RIQ4?rel=0" frameborder="0">

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock