Benro Element B200 mugursoma

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

40195
6931747394654
Benro

Jauns

Benro Element B200 mugursoma ir viegls, sākumlīmeņa pārnēsāšanas risinājums jūsu ikdienas aprīkojumam. Tajā var ievietot līdz 2 DSLR vai bezspoguļa kameras korpusiem un 2-4 objektīviem atkarībā no to izmēra. Priekšējā organizatora kabatā ir pietiekami daudz vietas mazākiem piederumiem un personīgiem priekšmetiem, pat iPad. Stieptās tīklveida sānu kabatas ir lieliski piemērotas bieži izmantoto priekšmetu, piemēram, objektīvu vāciņu vai filtru, glabāšanai. Somas sānos ir ērta siksna, kas ļauj piestiprināt arī kompaktu statīvu, lai to varētu ērti uzglabāt ārpusē.
Pielāgojams galvenais nodalījums
Benro Element B200 mugursomai ir mīksts, labi polsterēts galvenais nodalījums ar noņemamām starpsienām, kas ļauj pielāgot iekšpusi atbilstoši jūsu aprīkojumam. Tajā var ievietot plašu ikdienas aprīkojuma klāstu, piemēram, 1-2 kameras korpusus un 2-4 objektīvus atkarībā no to izmēra, kā arī vietu citiem priekšmetiem.
Priekšējā organizatora kabata ar planšetdatora ieliktni
Priekšējā organizatora kabatā ir pietiekami daudz vietas mazākiem piederumiem, piemēram, atmiņas kartēm, rezerves baterijām, uzlādes kabeļiem un citiem. Kabata ir arī polsterēta, nodrošinot aizsardzību iPad izmēra planšetdatoriem. Tā nodrošina, ka jūsu sīkumi un piederumi ir viegli pieejami, kad tie ir nepieciešami.
Sānu kabata ar statīvu saderīgu uzglabāšanas vietu
Divas elastīgas tīklveida sānu kabatas abās somas pusēs ir lieliski piemērotas bieži izmantoto priekšmetu, piemēram, filtra, objektīva vāciņu vai pat dzēriena pudeles, glabāšanai. Somas sānos esošā siksna ļauj arī ievietot kompaktu, ceļojuma izmēra statīvu ērtai ārējai glabāšanai un transportēšanai.
Regulējamas, polsterētas plecu siksnas
Polsterēts muguras panelis nodrošina atbalstu un komfortu Benro B200 nēsāšanai pilsētā vai dabā. Polsterētās plecu siksnas, kā arī krūšu un vidukļa jostas var arī pielāgot, lai tās būtu piemērotas jūsu vajadzībām, tādējādi nodrošinot papildu atbalstu, atrodoties dabā.

  • Piemērots 2 kameru korpusiem un 2-4 objektīviem
  • Labi polsterēts galvenais nodalījums
  • Noņemami sadalītāji iekšpuses pielāgošanai
  • Priekšējā organizatora kabata ar iPad ieliktni
  • Stiepjas tīklveida sānu kabatas
  • Ārējā statīva nēsāšanas iespējas
  • Regulējamas, polsterētas plecu siksnas
Produkta veidsMugursoma
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.