Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-T4 XF16-80mm Kit silver hybrid APS-C mirrorless camera X-Trans CMOS IBIS 4 X-Processor - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 26,1 megapikseļa APS-C X-Trans BSI CMOS IV sensors
  • 3 collu nolokāms LCD displejs, OLED skatu meklētājs
  • DCI 4K 4096 × 2160 60p video ierakstīšana
  • 5 asu attēla stabilizācija korpusā
  • Laikapstākļu necaurlaidīgs magnija korpuss
Product Video
 
 

Fujifilm X-T4 XF16-80mm Kit sudraba hibrīda APS-C bezspoguļa kamera X-Trans CMOS IBIS 4 X-Procesors

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

201545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

40294
16651277
4547410428063
Fujifilm

Jauns

iespējams pēc 19.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 19.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2015.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

FUJIFILM X-T4 melnā krāsā ir daudzpusīga bezspoguļa kamera, kas atbilst multimediju attēlu veidotāju vajadzībām un apvieno uzlabotas fotoattēlu un video iespējas, kā arī uzlabotu darba plūsmu un palīgfunkcijas. Izmantojot pārbaudītu un labi novērtētu APS-C formāta 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensoru, X-T4 spēj ierakstīt augstas izšķirtspējas video, kā arī atbalsta DCI/UHD 4K video ar ātrumu 60 kadri sekundē, Full HD video ar ātrumu līdz 240 kadriem sekundē, jutību no ISO 160-12800 un nepārtrauktu uzņemšanu līdz 15 kadriem sekundē ar mehānisko slēdzi. Sensora BSI konstrukcija nodrošina mazāku troksni un lielāku vispārējo skaidrību, un tas ir apvienots ar X-Processor 4, lai panāktu ātru darbību un uzlabotu reakciju. Sensora konstrukcija nodrošina arī hibrīdās autofokusa sistēmas darbību, kas apvieno 425 fāzes noteikšanas punktus ar kontrasta noteikšanas sistēmu, lai nodrošinātu ātru un precīzu AF darbību. Turklāt, papildinot visus attēla veidošanas aspektus, X-T4 ietver arī 6,5 soļu efektīvu sensora nobīdes attēla stabilizācijas sistēmu, kas samazina kameras drebēšanu ar gandrīz jebkuru uzstādītu objektīvu.

Papildus sensora un procesora iespējām FUJIFILM kameras ir iecienītas arī ar savu fizisko dizainu, un X-T4 ir atjaunināts dizains, lai uzlabotu vadāmību un uzņemšanas efektivitāti. Lielam, spilgtam 3,69 m pikseļu elektroniskajam skatu meklētājam var iestatīt 100 kadru sekundes atjaunināšanas ātrumu, kas nodrošina ievērojamu vienmērīgumu, panoramējot vai sekojot objektiem. Savukārt aizmugurējam 3,0" 1,62 m pikseļu skārienekrāna LCD ekrānam tagad ir mainīga leņķa konstrukcija, lai varētu strādāt no augsta, zema un priekšpusē vērsta leņķa; vai arī to var aizvērt pret korpusu, ja strādājat tikai ar elektronisko skatu meklētāju. Divi SD UHS-II atmiņas karšu slomi nodrošina iespēju elastīgi saglabāt failus, un X-T4 atbalsta atjauninātu, augstas ietilpības NP-W235 akumulatoru, kas nodrošina aptuveni 600 kadru uzņemšanu ar vienu uzlādi. Turklāt iebūvētais Wi-Fi un Bluetooth ļauj bezvadu tālvadību kamerai un attēlu koplietošanu mobilajā ierīcē.

26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensors un X-Processor 4

X-T4 ir aprīkots ar APS-C formāta 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensoru ar aizmugures izgaismojumu, kas nodrošina vienmērīgu toņu atveidi, uzlabotu veiktspēju vājā apgaismojumā un plašu dabisko jutības diapazonu ISO 160-12800. Tā kā tas ir X-Trans sensors, tajā tiek izmantots arī nejaušināts pikseļu masīvs, kas nodrošina augstu attēla kvalitāti un asumu, jo nav izmantots optiskais zemfrekvences filtrs. Atšķirībā no parastajiem pikseļu modeļiem X-Trans konstrukcija precīzāk atdarina filmas organisko dabu, lai iegūtu niansētas krāsas un tonālās pārejas, vienlaikus samazinot moirē un aliasing.

Sensora konstrukcija ietver arī paplašinātu fāzes noteikšanas autofokusa sistēmu, kurā ir 425 izvēles punkti, kas aptver gandrīz visu sensora laukumu. Šī AF sistēma nodrošina ātrāku un precīzāku fokusēšanu dažādos apgaismojuma apstākļos līdz pat -6 EV. Attēlu veidošanas un fokusēšanas iespējas papildina arī atjauninātais X-Processor 4, kam ir četrkodolu procesors un kas nodrošina ātrāku un reaģētspējīgāku darbību visā kameras sistēmā, tostarp 15 kadru/s uzņemšanas ātrumu pilnā izšķirtspējā ar mehānisko slēdzi, 20 kadru/s ātrumu ar elektronisko slēdzi vai 30 kadru/s ātrumu ar elektronisko slēdzi un 1,25x izgriezumu.

Telpā iebūvēta attēla stabilizācija

Iebūvēta 5 asu sensora nobīdes attēla stabilizācija palīdz samazināt kameras drebēšanu līdz pat 6,5 pieturzīmēm. Šī sistēma darbojas kopā ar lielāko daļu X sērijas objektīvu, arī ar nestabilizētiem objektīviem, un sniedz priekšrocības, strādājot ar lēnākiem slēdža ātrumiem un fotografējot sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Turklāt 4 asu digitālo attēla stabilizāciju var izmantot arī video ierakstīšanas laikā, lai vēl vairāk palīdzētu stabilizēt uzņemtos kadrus, īpaši ierakstot no rokas.

UHD un DCI 4K video ierakstīšana

Paplašinot savas iespējas ārpus fotoattēlu uzņemšanas, X-T4 piedāvā daudzpusīgas video iespējas, tostarp iekšējo DCI/UHD 4K ierakstīšanu ar ātrumu līdz 60 kadriem sekundē un Full HD ierakstīšanu ar ātrumu līdz 240 kadriem sekundē īpaši palēninātas kustības atskaņošanai. X-Processor 4 ātrums, kas ievērojami uzlabo vispārējo video veiktspēju, nodrošina lielu nolasīšanas ātrumu, ierakstot video, un palīdz samazināt slīdošā slēdža izkropļojumus, filmējot kustīgus objektus. Turklāt micro-HDMI ports nodrošina 10 bitu 4:2:2:2 ierakstīšanu uz papildu ārējo ierakstīšanas ierīci.

Papildus atbalstītajam 10 bitu krāsu dziļumam X-T4 ietver arī F-Log gamma iestatījumu, kas nodrošina vienmērīgu attēlu, ko var izmantot uzlabotas krāsu gradēšanas programmatūras vajadzībām rediģēšanas laikā. Tas maksimāli palielina potenciālo dinamisko diapazonu sarežģītās ainās, un attēla korekcijas var veikt arī attiecībā uz izgaismojuma toni, ēnu toni, krāsu un asumu.

Kamerā ir arī 3,5 mm mikrofona ligzda un 2,5 mm tālvadības ports ar komplektā iekļautu austiņu adapteri modernākiem audio risinājumiem.

Korpusa konstrukcija

  • Spilgts, augstas izšķirtspējas 3,69 m pikseļu OLED elektroniskais skatu meklētājs ir ar 0,75x palielinājumu, un elektroniskā skatu meklētāja atsvaidzināšanas ātrumu var palielināt līdz 100 kadriem sekundē, lai samazinātu kavēšanos un nodrošinātu vienmērīgāku panoramēšanu un kustību izsekošanu.
  • Mainīga leņķa 3,0" 1,62 m-dot LCD displejam ir skārienjūtīgs ekrāns, kas nodrošina intuitīvu darbību un atskaņošanu, un artikulārā konstrukcija ievērojami atvieglo darbu no augsta un zema uzņemšanas leņķa. Šī variējamā leņķa konstrukcija nozīmē arī to, ka ekrānu var aizvērt pret kameras korpusu, paslēpjot to no redzesloka, lai netraucētu novērst uzmanību no uzņemšanas.
  • Uz augšējās plates ir virkne bloķēšanas slēdžu un sviru, kas nodrošina ātru un intuitīvu ekspozīcijas iestatījumu kontroli, tostarp specializēti slēdža ātruma, ISO un ekspozīcijas kompensācijas slēdži, kas nodrošina tiešu iestatījumu regulēšanu, pat ja kamera ir izslēgta. Šim ekspozīcijas kompensācijas regulētājam ir arī C pozīcija, kas nodrošina paplašinātu /- 5 EV diapazonu, strādājot ar komandu regulētājiem.
  • Priekšējā un aizmugurējā komandu ciparnīcā ir integrēta stumšanas funkcija, kas atvieglo lietošanu un iestatījumu izvēli.
  • Aizmugurējais džokstiks ir pieejams intuitīvai AF punktu izvēlei un pārslēgšanai, kā arī izvēlnes navigācijai un attēlu atskaņošanai.
  • Pārstrādātajam mehāniskajam slēdžam ir uzlabota izturība, un tas ir paredzēts 300 000 iedarbināšanas reizēm.
  • Integrētā Bluetooth un Wi-Fi savienojamība ļauj bezvadu režīmā kopīgot attēlus mobilajā ierīcē vai izmantot ierīci kameras tālvadībai.
  • Divi SD atmiņas karšu slosti abi atbalsta līdz UHS-II standartu ātrai un elastīgai failu uzglabāšanai.
  • Komplektā iekļautais NP-W235 akumulators nodrošina aptuveni 600 kadru uzņemšanu ar vienu uzlādi, strādājot ar elektronisko skatu meklētāju.

Filmu simulācijas režīmi

Izmantojot FUJIFILM plašās vēstures priekšrocības tradicionālajā filmu fotogrāfijā, X-T4 ir integrēti vairāki filmu simulācijas režīmi, kas atdarina dažu FUJIFILM klasisko filmu veidu izskatu un sajūtu:

  • Provia: Standarta kontrasta un normāla piesātinājuma krāsu caurspīdīgā plēve: standarta kontrasta un normāla piesātinājuma krāsu caurspīdīgā plēve
  • Velvia: augsta kontrasta, augsta krāsu piesātinājuma un spilgtu krāsu caurspīdīga plēve.
  • Astia: Vājš kontrasts un krāsu piesātinājums, kas ir ideāli piemērots portretu uzņemšanai.
  • Classic Chrome: nodrošina pieklusinātus toņus un dziļu krāsu atveidi, kas līdzinās novecojušai diapozitīvu plēvei.
  • Classic Neg: vājš kontrasts, bet spilgtas krāsas ar senatnīgu kinofilmas izjūtu.
  • PRO Neg - pieejams gan ar Hi, gan standarta kontrasta opciju, kas atdarina profesionālās kvalitātes krāsu negatīvu filmiņas izteiksmīgo, bet dabisko sajūtu.
  • Eterna: Kinematogrāfiskam izskatam šis risinājums nodrošina vienmērīgu krāsu izskatu ar zemu piesātinājumu, kas labi piemērots pēcapstrādes krāsu gradācijai.
  • Eterna Bleach Bypass: Pilnveido standarta Eterna izskatu, piešķirot augstāku toni un augstāku kontrastu, vienlaikus saglabājot kopējo desaturēto izskatu.
  • Acros: Šis melnbaltais režīms ir balstīts uz populāro filmu B&W, un tam piemīt izteikta tonalitāte un graudainība, un to var izmantot kopā ar dzeltenā, sarkanā un zaļā kontrasta filtra efektiem.
  • B&W: vienkāršs un klasisks melnbalts efekts ar dzeltenā, sarkanā un zaļā kontrasta filtra iespējām.
  • Sēpija: Visu iecienītais senatnīgais izskats, kas atdarina populāro alternatīvo procesu.

Papildus konkrētu filmu tipu imitēšanai ir pieejams arī graudu efekta režīms, lai atdarinātu vecu filmu fotogrāfiju izskatu ar organisku tekstūru, kas ir īpaši pamanāma, drukājot. Ir pieejami arī krāsu Chrome un Color Chrome Blue efekti, lai padziļinātu krāsu, tonālo reakciju un gradāciju ar piesātinātākām krāsām.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-T4
Kameras komplektācijaar objektīvu (kit)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock