GoPro Hero 8 Black action camera hero8 noma

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

par dienu ar PVN

750 katra nākamā diena -50%
375 sākot no 5. dienas -75%

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

Nopirkt šo nomas preci € 240.00
40430
0818279024289
GoPro
Rezervē uzreiz

Drošības maksa (skaidrā naudā): 15 Eur

HERO8 Black ir līdz šim universālākais un nesatricināmākais HERO modelis. Aizmirstiet par robustā plastmasas rāmīša izmantošanu - HERO8 pa tiešo savienojams ar GoPro stiprinājumiem. Savukārt profesionāļiem būs iespēja pievienot kādu no Media Mod produktiem - LED gaismu, augstas kvalitātes mikrofonu vai papildus ekrānu. Izcilā HyperSmooth stabilizācija pacelta jaunā līmenī un tagad pieejama pilnīgi visos režīmos.

FUNKCIJAS UN PRIEKŠROCĪBAS

HERO8 Black Media Mods

Vlogotājiem, profesionāliem ȶlmētājiem un satura veidotājiem HERO8 sniegs iepriekš nebijušas iespējas apvienojumā ar kādu no Media Mod produktiem - LED gaismu, augstas kvalitātes mikrofonu vai papildus priekšējo ekrānu.

Uzlabots dizains

Pirmā HERO kamera, kurai nav nepieciešams rāmītis. Stiprinājuma pirkstiņi ir iestrādāti kamerā, ļaujot jebkurā brīdī nomainīt bateriju un akesuārus. Savukārt lēcas aizsargstikliņš nu ir 2 reizes izturīgāks, salīdzinot ar HERO7 Black kameru.

HyperSmooth 2.0

Gluds kļuvis vēl gludāks. Tagad HyperSmooth stabilizācijai ir 3 režīmi - On, High un Boost. Katram no līmeņiem ir savi plusi - parastā stabilizācija ļaus saglabāt plato leņķi, bet Boost - līdz šim neredzēti gludus kadrus pat pie ekstrēmas kustības. Papildus tam HyperSmooth 2.0 darbosies visās izšķirstpējās un FPS.

TimeWarp 2.0

Pārvērsiet garākas aktivitātes īsos, koncentrētos video mirkļos izmantojot TimeWarp režīmu. Tagad algoritms pats analizē aktivitātes ātrumu un pielāgo paātrinājuma līmeni Jūsu vietā. Jaunā Real Time funckija ļaus ar vienu pieskārienu pāriet no paātrinājuma uz parasto video režīmu un pēc tam atpakaļ - šādi pieȶksējot ainavas un skaistākos brīžus.

Live Burst

Jauna foto uzņemšanas pieredze - kamera ieraksta 1.5 sekundes pirms un pēc brīža, kad tiek nospiesta fotogrāfēšanas poga, ļaujot Jums tikt pie labākā kadra ar vienu mēģinājumu.

SuperPhoto + HDR

Lieliski 12MP foto ar uzlabotu HDR režīmu - algoritms spēj samazināt kustībā esošu priekšmetu izplūdumu, sasniedzot augstu kvalitāti arī zemā apgaismojumā.

Night Lapse Video

Iemūžiniet zvaigžņu kustību naktī profesionālā kvalitātē - 4K, 2.7K 4:3, 1440p vai 1080p. Video apstrāde notiekt kamerā - viss darbs tiek paveikts Jūsu vietā.

Digitālās lēcas

Ja klasiskais GoPro platleņķa kadrs nav Jūsu gaumē, ar vienu pieskārienu kameras ekrānam varēsiet nomainīt digitālo lēcu - pieejami Narrow, Linear, Wide un SuperView režīmi.

Straumēšana 1080p kvalitātē

Dalies savos piedzīvojumos tūlīt un tagad FullHD kvalitātē - HERO8 Black ir aprīkots ar Facebook Live funkciju. Papildus straumēšanai, kamera saglabās video arī microSD kartē pilnā izšķirtspējā, lai vēlāk tos varētu apstrādāt tā, kā nepieciešams.

Balss vadība

“GoPro, take a photo” - izbaudiet brīvroku režīmu, kontrolējot GoPro ar vienkāršām balss komandām. Pat ja kamera ir izslēgta, ar frāzi “GoPro, turn on” pietiks, lai tā ieslēgtos un būtu gatava darbam.

Uzlabota trokšņu slāpēšana

Izbaudiet tīru, kvalitatīvu audio ierakstu pateicoties kameras priekšpusē novietotajam mikrofonam un algoritmiem, kuri aktīvi atȶltrē trokšņus un vēju.

RAW visos foto režīmos

RAW režīms sniedz daudz vairāk iespēju foto pēcapstrādē un tagad tas pieejams arī time-lapse un burst režīmiem.

Standartiestatījumi

Ja iestatījumu izvēle Jums iepriekš sagādāja galvassāpes, HERO8 Black to krietni vienkāršo, piedāvājot jau saregulētus ȶlmēšanas režīmus. Sākotnēji kamerā ir 4 režīmi (Standard, Activity, Cinematic un Slo-Mo), bet iespējams arī pievienot savus mīlāķos iestatījumus tā, lai tie vienmēr būtu ērti pieejami.

Ekrāna saīsnes

Pielāgojiet kameras ekrānu pēc saviem ieskatiem, pievienojot tam dažādas saīsnes, piemēram, digitālo lēcu vai kadru skaita maiņai.

Intuitīvs skārienjutīgs ekrāns

HERO8 vadība ir tikpat vienkārša un intuitīva, kā viedtālrunim. Kamerai ir trīs ieraksta režīmi, starp kuriem var viegli un plūstoši pārslēgties.

Digitālā tālummaiņa

Dažkārt perfektā kadra noķeršanai nepieciešams piekļūt tuvāk, kā iespējams. Te noderēs digitālā tālummaiņa skārienjutīgajā ekrānā.

Vertikālais režīms

Filmējiet un fotografējiet turot kameru vertikāli. HERO8 automātiski sapratīs, ka kamera ir pagriezta un saglabās failu tā, lai tas būtu piemērots Snapchat un Instagram Stories.

Foto taimeris

Neatstājiet sevi aiz kadra - foto taimeris ļauj uzņemt pašbildi vai grupas foto tā, ka fotogrāȶjā ir pilnīgi visi.

Īsu video klipu uzņemšana

Nebaidies noȶlmēt par daudz – HERO8 iekļauta arī funkciju, kas automātiski veido 15 vai 30 sekunžu garus video klipus – tie būs lieliski piemēroti sociālajiem tīkliem.

Izturīgs + ūdensdrošs

Dažkārt viedtālruni ir drošāk atstāt kabatā. Neļaujiet bailēm par tehnikas drošību kavēt Jūs no piedzīvojumu iemūžināšanas - HERO8 Black izturīgais un ūdensdrošais korpuss ļauj to paņemt līdzi visur.

Profesionālas kvalitātes 4K60 + 1080p240 video

Satriecoši augsta kvalitāte, iespaidīgs kadru skaits sekundē apvienojumā ar Hypermooth stabilizāciju visos režīmos padara HERO8 Black par mūsu līdz šim labāko kameru.

8x Slo-Mo

Izdzīvojiet un analizējiet episkākos brīžus 8-kārtīgā palēninājumā. 240 kadri sekundē Full HD izšķirtspēja sniedz iespēju palēnināt video līdz pat 8 reizēm, tajā pat laikā saglabājot HyperSmooth stabilizācijas gludumu.

100Mbps bitu pārraides ātrums

Filmējiet studijas kvalitātes materiālu ar līdz pat 100Mbps ieraksta ātrumu. Rezultāts būs apbrīnojams!

HEVC video formāts

Ietaupiet vietu atmiņas kartē – augstas izšķirtspējas faili tiek kodēti HEVC formātā, tādējādi divkārt samazinot to izmēru, tajā pat laikā neietekmējot kvalitāti.

GPS + kustību sensori

GoPro mobilā aplikācijā ļauj pievienot video GPS datus – ātrumu, veikto distanci, paātrinājumu un citus rādījumus. Izpētiet datus un dalieties tajos ar citiem.

Seju, smaidu, mirkšķināšanas un ainavu atpazīšana

HERO8 Black kamera spēj atpazīt, kad kamera ir pavērsta pret Jums, kā arī noteikt, kad Jūs smaidāt un mirkšķināt. GoPro aplikācija izmanto šo informāciju, lai atlasītu labākos kadrus un izveidotu no tiem video Jūsu vietā.

GoPro App

Aplikācija ļauj kontrolēt kameru attālināti, sākt un beigt ierakstu, lejupielādēt failus. Papildus tam veiciet video apstrādi, rediģēšanu un augšupielādi sociālajos tīklos - tas viss iespējams Jūsu telefonā, bez datora iesaistes.

Savietojams ar ātro uzlādi

Negaidiet dīkstāvē! Ar Supercharger lādētāju kamera būs gatava piedzīvojumiem par 38% ātrāk.

Saderīgs ar GoPro aksesuāriem

HERO8 Black ir saderīgs ar teju visu aksesuāru un stiprinājumu ekosistēmu. Vairāk kā 45 stiprinājumi ļauj iemūžināt notikumus no visdažādākajām perspektīvām.

GoPro HERO8 Black

This is HERO8 Black – the most versatile, unshakable HERO camera ever. A streamlined design makes it more pocketable than ever, and swapping mounts takes just seconds thanks to built-in folding fingers. And with the optional Media Mod, you get ultimate expandability to add more lighting, pro audio and even another screen. There’s also game-changing HyperSmooth 2.0 stabilisation with jaw-dropping slo-mo.

Streamlined Design
The re-imagined shape is more pocketable, and folding fingers at the base let you swap mounts quickly. A new side door makes changing batteries even faster, and the lens is now 2x more impact-resistant.1

HERO8 Black Mods
Vloggers, pro filmmakers and aspiring creators can do more than they ever imagined – with quick-loading accessories such as flashes, microphones, LCD screens and more. Just add the optional Media Mod to up your capture game.

HyperSmooth 2.0
Smooth just got smoother. Now HERO8 Black has three levels of stabilisation – On, High and Boost – so you can pick the best option for whatever you do. Get the widest views possible, or boost it up to the smoothest video ever offered in a HERO camera. Plus, HyperSmooth works with all resolutions and frame rates, and features in-app horizon levelling.2

TimeWarp 2.0
Capture super-stabilised time lapse videos while you move through an activity. And now, TimeWarp automatically adjusts speed based on motion, scene detection and lighting. You can even slow down the effect to real time – savouring interesting moments – and then tap to speed it back up.

LiveBurst
Record the moments 1.5 seconds before and after your shot, so you can choose the best single frame for the perfect photo – or an amazing, shareable video.

SuperPhoto + HDR
Capture killer 12-MP photos with improved HDR – while in motion or stationary – with reduced blur and serious detail, even in low-light areas.

Night Lapse Video
Capture amazing time lapse videos at night in 4K, 2.7K 4:3, 1440p or 1080p, all processed in-camera.

Digital Lenses
Framing your shot is as easy as tapping a new digital lens. Now you can toggle between Narrow, Linear, Wide and SuperView.

Live Streaming in 1080p
Share while you’re there. Live stream in 1080p on social media, get HyperSmooth stabilisation as you broadcast via the GoPro app and save footage to your SD card to check out later.

Voice Control
Go hands-free with 14 voice commands such as “GoPro, take a photo”. Even if the camera is off, you can say, “GoPro, turn on”. HERO8 Black understands English (US, UK, AU and India), Chinese (Mandarin), French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese (BR), Russian, Spanish (EU and NA) and Swedish.

Advanced Wind-Noise Reduction
Enjoy crisper, clearer audio quality with a new front mic location and improved algorithms that actively filter out wind noise.

RAW in All Photo Modes
RAW mode delivers the most flexibility and is now available for time lapse and burst photos.

Presets
HERO8 Black comes preloaded with recommended video presets for Standard, Activity, Cinematic and Slo-Mo shots. You can even create custom presets for quick access to your favourite settings.

On-Screen Shortcuts
Customise your screen to quickly find the features you use most.

Intuitive Touch Screen
If you have a smartphone, using HERO8 Black will feel familiar. Three main capture modes with streamlined settings make navigating easy.

Touch Zoom
Get closer to the action. Perfectly frame your photos and videos just by touching the screen.3

Portrait Orientation
Capture photos and videos in portrait orientation – perfect for your Snapchat and Instagram Stories.

Photo Timer
Jump in there. A photo timer makes it easy to grab a GoPro selfie or group shot with your whole crew in the frame.

Short Clips
Capture 15- or 30-second video clips that are just the right length for sharing.

Rugged + Waterproof
Share experiences you can’t capture with your phone. HERO8 Black is rugged, waterproof to 10 m and down for adventure.

Pro-Quality 4K60 + 1080p240 Video
Stunning video resolution, impressive frame rates and super slo-mo combine with HyperSmooth stabilisation, making HERO8 Black our best camera yet.

8x Slo-Mo
Ultra-high frame rate 1080p240 video – with HyperSmooth 2.0 stabilisation – allows up to 8x slow motion to relive epic moments in all their glory.

100-Mbps Bit Rate
Record studio-quality footage with bit rate options of up to 100 Mbps. The results are staggering.

HEVC Video Format
Save space on your SD card. Use High Efficiency Video Coding (HEVC) to reduce file size without losing any image quality.

GPS + Motion Sensors
GPS captures your location, altitude and speed. To share your feats of greatness, add GPS performance stickers to your videos in the GoPro app.4

Face, Smile, Blink + Scene Detection
HERO8 Black knows when you face the camera, smile, blink and more. The GoPro app uses those details to handpick your best shots and create amazing videos.

GoPro App
The app lets you control your camera remotely, start and stop recording and offload media. Plus, you can make single- and multi-clip edits and share – all from your phone.

Auto-Backup to the Cloud With GoPro PLUS
Offload photos and videos from HERO8 Black to the cloud – automatically. GoPro PLUS even lets you upload from your mobile, for ultimate on-the-go convenience.5

Fast Charging Ready
Get back out there faster. The optional Supercharger power adaptor charges your battery up to 38% quicker.6
Compatible With

GoPro Mounts + Accessories
Wear it. Mount it. Love it. With over 45 compatible mounts and accessories,7 including mods to customise your HERO8 Black, you can capture incredible new perspectives.

In The Box
(1) HERO8 Black Camera
(1) Rechargeable Battery (HERO8 Black / HERO7 Black / HERO6 Black)
(1) Quick Release Buckle
(1) Curved Adhesive Mount
(1) Thumb Screw
(1) USB-C charging and data cable

 

1Compared to HERO7 Black.
2Horizon levelling is coming soon.
3Touch zoom is available for photos and select video modes only.
4You must enable GPS on your camera to add GPS performance stickers to your videos in the GoPro app.
5GoPro PLUS is a subscription service available in selected countries. Cancel at any time.
6Compared to using a conventional 5-V, 1-A USB charger.
7Not compatible with Karma Drone or Karma Grip.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt GoPro Hero 8 Black...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: GoPro Hero 8 Black...
Šo nomas GoPro Hero 8 Black... vari iegādāties ar atlaidi par: € 240.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.