PGY P-18C-018 Action Camera L Bracket

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews
40546
6970801335073
PGY

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Ar divu dakšu stiprinājumu vienā galā un trīsdakšu stiprinājumu otrā galā, PGYTECH OSMO kabatas un darbības kameras L kronšteins ļauj saskarties ar plašu pieskaņoti aksesuāri. Tajos ietilpst DJI Osmo kabatas piederumu stiprinājums. Ar papildierīču stiprinājumu, kas piestiprināts augšpusē un turot Osmo kabatu, kronšteinu var piestiprināt pie pašbildes nūjām, PGYTECH viedtālruņa turētāja Osmo kabatai, PGYTECH rokas un plaukstas siksniņai un daudziem citiem atbalsta piederumiem. Līdzīgi darbības kameras var piestiprināt pie dažādiem atbalsta piederumiem. Turklāt divas vai vairākas no šīm vienībām var savienot viena ar otru, lai pagarinātu kronšteina garumu un pielāgotu to vairākos punktos.

Stiprinājuma veidsPagarinājums

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.