-€5

Video gaismas - NANLITE PAVOTUBE 30C 4x gaismu komplekts RGB bi-color uz baterijas LED caurules noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

NANLITE PAVOTUBE 30C 4x gaismu komplekts RGB bi-color uz baterijas LED caurules noma

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

4000 par dienu ar PVN

2000 katra nākamā diena -50%
1000 sākot no 5. dienas -75%

€ 45.00

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 782.75
43176
15-2008-4KIT
6949987420460
Nanlite
Rezervē uzreiz

NanLite PavoTube RGBWW LED lampas ir pārsteidzoši daudzpusīgs apgaismes ķermeņi ar 0 līdz 100% aptumšošanu un maksimālo apgaismojumu 2850 lūmenu pie 5600K, kā arī pilna spektra RGB un iepriekš ieprogrammētus īpašus apgaismojuma efektus. Ar regulējamu krāsu temperatūru no 6500 līdz 2700 K, CRI 98 un TLCI 95, šī ierīce pārsniedz lielāko daļu studijas apgaismojuma vajadzību. Tajā ir arī iespēja izvēlēties no vairāk nekā 360 statiskām gaismas krāsām RGB spektrā, un tā var pārvietoties pa visu spektru jūsu izvēlētā ātrumā.

Ar sešiem iepriekš ieprogrammētiem specefektiem vienkārši pārvaldāmā izvēlņu sistēmā šī NanLite RGBWW gaismas caurule ļauj viegli atdarināt apgaismojuma scenārijus, kurus citādi varētu būt sarežģīti atjaunot. Nospiežot pogu, varat simulēt avārijas dienesta transportlīdzekļa (policijas mašīnas), liesmas (sveču gaismā), zibens negaisa, SOS signāla un divu dažādu veidu nepārtrauktas mirgošanas/zibspuldzes gaismas efektus. Katram no īpašajiem efektiem ir daudz dažādu iestatījumu, lai palīdzētu jums to uzlabot un radīt tieši jums nepieciešamo efektu, kā arī LCD panelis, kas parāda tieši tos iestatījumus, kurus izmantojat, padarot tos viegli noregulēt un pēc tam atkārtoti izveidot nākotnē. .

Ar viegli lietojamām ciparnīcām un pogām, kas atrodas vienā gaismas caurules galā, kā arī ar iebūvētu 2,4 GHz radio vadību un galvenā/pakalpojuma funkcijas, šis RGBWW lampas apgaismojums ir pietiekami daudzpusīgs, lai to ievietotu tieši jūsu esošajā ierīcē. iestatīt, neprasot daudz papildu sagatavošanās. Šī apgaismojuma galvenā/pakalpojuma režīms ļauj viegli sinhronizēt vairākas gaismas, savienojot tās kopā, izmantojot komplektā iekļauto sinhronizācijas kabeli, lai izveidotu jaudīgu gaismu banku, kas rada sinhronizētus efektus.

Šī vieglā caurule, kas ir lieliski piemērota lietošanai studijā vai uz vietas, ir pieejama 2 pēdu un 4 pēdu garumā. Abi garuma varianti ir 1,9 collas diametrā, tāpēc tie ir saderīgi ar T12. To var darbināt, izmantojot komplektācijā iekļauto maiņstrāvas adapteri, un tajā ir arī divi iebūvēti 2200MaH akumulatori izmantošanai vietās, kur nav pieejams tīkla barošanas avots. Tiek piegādāts polsterētā pārnēsāšanas somā ar visiem piederumiem, kas jums nepieciešami, lai sāktu darbu, tostarp montāžas klipši gaismas pielāgošanai statīvam vai sienai. Pašai gaismai ir astoņstūra formas gali, kas ļauj to novietot uz grīdas vai virsmas noteiktā leņķī, lai sniegtu jums maksimālu kontroli pār apgaismojuma gatavo efektu.

Lodziņā:

4x NanLite PavoTube 30C 4 pēdu 32w RGBWW LED caurule
2x maiņstrāvas adapteris
4x montāžas skavas
3x sinhronizācijas vads
2x strāvas vads
1 soma pārnēsāšanai

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt NANLITE PAVOTUBE 30C...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: NANLITE PAVOTUBE 30C...
Šo nomas NANLITE PAVOTUBE 30C... vari iegādāties ar atlaidi par: € 782.75 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.