SmokeGENIE Handheld Professional Smoke Machine Pro Pack

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

67545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 8 - 14 darba dienas

43551
4897130720023
SmokeGENIE

Jauns

30.04 - 18.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 20.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 20.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
30.04 - 18.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
675.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
  • 1x SmokeGENIE;
  • 2x dūmu kapsula;
  • 1x tālvadības pults;
  • 1x 120 ml dūmu šķidruma;
  • 1x dūmu ventilators; 1x sūklis zemu piekaramajiem dūmiem;
  • 1x 5 cm caurule; 1x 10 cm caurule; 1x 30 cm caurule (elastīga);
  • 1x vāciņš caurulītei;
  • 2x leņķa savienojuma caurule;
  • 1x termiskais vairogs kapsulai;
  • 1x 1/4" adapteris montāžai;
  • 1x USB-C kabelis; 1x izturīgs apvalks;
  • 1x lietotāja rokasgrāmata

Šī ir jaunākā SmokeGENIE Pro versija!

SmokeGENIE ir kompakta dūmu mašīna, kas rada pārsteidzoši daudz miglas un (zema līmeņa) dūmu, nospiežot vienu pogu. Ar vienu akumulatora uzlādi SmokeGENIE darbojas līdz pat četrām stundām. SmokeGENIE ir ideāli piemērots radošiem fotoattēliem, filmu uzņemšanai un priekšnesumiem, kad vēlaties telpā iepūšot dūmus vai miglu, radīt īpašu atmosfēru. Pateicoties dažādiem uzgaļiem, jūs varat izvēlēties, vai koncentrēt dūmus vienā vietā, vai arī pūst tos plaši telpā. Dūmus pat ir iespējams pakārt vienā konkrētā zonā uz vairāk nekā 10 sekundēm. Piemēram, uz šaušanas galda vai ap apģērbu.

Trīs dažādi SmokeGENIE režīmi

Jums ir pilnīga kontrole pār SmokeGENIE dūmu ražošanu. Ir 25 dažādas dūmu izkliedes un daudzuma pozīcijas. Ar komplektācijā iekļautajiem piederumiem jūs varat noteikt dūmu vai miglas veidu un virzienu. Tālāk ir norādītas trīs galvenās iespējas:

Dūmi

Klasiski, blīvi dūmi, kas līdzīgi mākoņiem debesīs. Īsu brīdi saglabājas dažu desmitu centimetru platībā un pēc tam lēnām izklīst. Izvēlieties vienu no pieciem dažādiem dūmu līmeņiem. Ar 1. līdz 3. līmeni šos dūmus var turpināt ģenerēt bezgalīgi.

Migla

Izkliedējas telpā vairāku metru attālumā. Lai to izdarītu, uz SmokeGENIE uzvelciet komplektā iekļauto mini ventilatoru. Tas darbojas ar akumulatoru (18650) vai USB-C barošanu. SmokeGENIE pilnībā piepilda vidēji lielu telpu ar miglu. Tas rada mistisku efektu. Ideāli piemērots kombinācijā ar LED prožektoriem, lai ierakstos būtu redzami gaismas stari. Ražotāja veiktie testi liecina, ka dūmi saglabājas pat divreiz ilgāk nekā ar tradicionālajiem miglas ģeneratoriem.

Smagi dūmi

Smagi dūmi, kas kādu laiku saglabājas uz galda, glāzē vai ap kādu priekšmetu. Šim nolūkam izmantojiet silikona caurulītes sūkli (iekļauts komplektā). Unikāls efekts, kas piedāvā daudz radošu iespēju. Tā kā dūmi ātri neizplatās un ir smagāki par gaisu, šķiet, ka dūmi ir saistīti ar kādu konkrētu objektu. Šādā veidā ar dūmiem iespējams piepildīt pat glāzes un podus.

SmokeGENIE praksē

Atkarībā no ventilācijas pakāpes dūmi telpā ir redzami no 10 līdz 45 minūtēm. Piegādātajā futrālī SmokeGENIE un piederumus var ņemt līdzi, lai kurp jūs dotos. SmokeGENIE var lietot tieši ar aizmugurē esošo pogu vai ar komplektā pievienoto tālvadības pulti. Tas ļauj iedarbināt un apturēt dūmu ražošanu piecu metru attālumā. Tālvadības pults darbojas ar 23 A 12V akumulatoru, kas nav iekļauts komplektā. SmokeGENIE darbojas ar divām 18650 tipa baterijām (ar plakanu galviņu). Tās nav iekļautas komplektācijā. Ja izmantojat uzlādējamas 18650 baterijas, tās var uzlādēt, izmantojot SmokeGENIE USB-C pieslēgvietu - pat tad, kad SmokeGENIE tiek izmantots. Pirms lietošanas jums vienmēr jāuzliek plastmasas siltuma vairogs ap SmokeGENIE kapsulu un vismaz vienu caurulīti, jo kapsula un izeja ir karsta. Komplektā ir iekļautas divas caurules (5 un 10 cm) un viena 30 cm elastīga caurule. Turklāt korpusā atradīsiet divus stūra gabalus, lai izvadītu dūmus noteiktā virzienā. Lai SmokeGENIE izmantotu praksē, veiciet šādas darbības:

  • Piepildiet vienu no divām caurspīdīgām kapsulām ar šķidrumu. Virspusē aiz gumijas vāciņa ir atvērums, kas paredzēts šim nolūkam. Šķidrums tiek piegādāts 120 ml pudelītē, kas ir pietiekams četru stundu nepārtrauktai dūmu ražošanai ar 3. iestatījumu. Pudeles un kapsulas, protams, ir pieejamas atsevišķi (skatīt papildu piederumus).
  • Uzskrūvējiet kapsulu uz SmokeGENIE (savienojums ar vītni).
  • Ievietojiet SmokeGENIE divas 18650 baterijas (nav iekļautas komplektācijā).
  • Nospiediet priekšpusē esošo pogu trīs reizes. SmokeGENIE ir gandrīz uzreiz gatavs lietošanai, tāpēc dūmus uzreiz radiet, izmantojot aizmugurē esošo pogu (vai komplektā iekļauto tālvadības pulti).

SmokeGENIE pielietojums

Ja esat radošs cilvēks, kuram patīk izmantot dūmus vai miglu, SmokeGENIE ir ideāli piemērots. Tas ir lieliski piemērots filmu uzņemšanai, piemēram, lai radītu dūmus zem tvaika nosūcēja vai no virtuves. Turklāt SmokeGENIE ir ļoti piemērots arī izmantošanai teātros, lai uz vietas radītu dūmus. SmokeGENIE ir uzreiz gatavs lietošanai, ir viegls, darbojas piecu metru attālumā ar tālvadības pulti (433 MHz) un darbojas stundām ilgi gaidīšanas režīmā, lai, nospiežot pogu, radītu tūlītējus un ilgstošus dūmus. Atšķirībā no tradicionālajām dūmu mašīnām SmokeGENIE gaidīšanas režīmā nerada nevēlamus dūmus.

Tehniskās specifikācijas SmokeGENIE

Kopā ar SmokeGENIE mēs piegādājam divas kapsulas dūmu šķidrumam. To patēriņa ilgums ir vismaz 100 stundas, un tās ir pieejamas atsevišķi (skatīt papildu piederumus). SmokeGENIE kapsulu piepilda ar speciālu SmokeGENIE šķidrumu, kas izgatavots no pārtikas produktiem droša augu glicerīna un propilēnglikola. Dūmus ir droši ieelpot cilvēkiem un dzīvniekiem iekštelpās. Kapsulā ietilpst 9 ml SmokeGENIE šķidruma, kas ir pietiekami vidēji 15 minūšu dūmu ražošanai. Citu ražotāju šķidrums nav piemērots. SmokeGENIE kapsula lietošanas laikā sasilst. Kad kapsulas plastmasas vāciņš no violetas kļūst oranžs, kapsula ir pārāk karsta, lai tai pieskartos.

Apakšā ir 1/4" vītne. Ar to SmokeGENIE var piestiprināt pie statīva, skavas vai cita rīka (skatīt papildu piederumus). SmokeGENIE tiek piegādāts ļoti pilnā komplektācijā, ieskaitot korpusu, kapsulas, piederumus, šķidrumu, tālvadības pulti un ventilatoru. Jums ir tikai jāsagatavo baterijas.

This is the latest Pro version of SmokeGENIE!

The SmokeGENIE is a compact smoke machine that produces a surprising amount of fog and (low level) smoke at the push of a button. On one battery charge, the SmokeGENIE works for up to four hours. The SmokeGENIE is ideal for creative photos, film productions and performances where you want to add a special atmosphere by blowing smoke or fog into the room. Thanks to the different attachments, you can choose to concentrate the smoke in one place or to blow it wide into the room. It is even possible to hang the smoke in one specific area for more than 10 seconds. For example on a shooting table or around clothing.

Three different SmokeGENIE modes

You have full control over the smoke production of the SmokeGENIE. There are 25 different positions in terms of spread and amount of smoke. With the supplied attachments you determine the type of smoke or fog and direction. Below are the three basic possibilities:

Smoke

Classic, dense smoke similar to a cloud in the sky. Lingers briefly in an area of a few dozen centimeters and then slowly dissipates. Choose from five different smoke levels. At levels 1 to 3, you can continue to generate this smoke indefinitely.

 

Fog

Disperses in the room over a distance of several meters. To do this you slide the supplied mini fan onto the SmokeGENIE. It runs on a battery (18650) or via USB-C power. The SmokeGENIE completely fills an average room with mist. This creates a mystical effect. Ideal in combination with LED spotlights, so that beams of light are visible in your recordings. Tests conducted by the manufacturer show that the smoke lingers as much as twice as long as with traditional fog generators.

 

Low Hanging Smoke

Heavy smoke that lingers for a while on a table, in a glass or around an object. For this, use the silicone tube + sponge (included). Unique effect that offers many creative possibilities. Because the smoke does not spread quickly and is heavier than air, it seems as if the smoke is connected to a certain object. This way it is even possible to fill glasses and pots with smoke.

 

 

SmokeGENIE in practice

Fog remains visible in a room for 10 to 45 minutes, depending on the degree of ventilation. In the supplied case you can take the SmokeGENIE and accessories with you wherever you go. You can use the SmokeGENIE directly with the button on the back or via the supplied remote control. This allows you to start and stop the smoke production from five meters away. The remote control operates on a 23A 12V battery, which is not included. The SmokeGENIE itself runs on two 18650 type batteries (with flat head). These are not included. If you use rechargeable 18650 batteries, you can charge them through the SmokeGENIE's USB-C port - even when the SmokeGENIE is in use. You should always place the plastic heat shield around the capsule and at least one tube on the SmokeGENIE before use, as the capsule and output are hot. Two tubes (5 and 10 cm) and one 30 cm flexible tube are included. In addition, you will find two corner pieces in the case, to output the smoke in a certain direction. To use the SmokeGENIE in practice, perform the following steps:

    • Fill one of the two clear capsules with liquid. There is an opening for this at the top, behind the rubber cap. The liquid is supplied in a 120 ml bottle, enough for four hours of non-stop smoke production on setting 3. Bottles and capsules are of course available separately (see optional accessories).
    • Screw the capsule onto the SmokeGENIE (threaded connection).
    • Insert two 18650 batteries into the SmokeGENIE (not included).
    • Press the button on the front three times. The SmokeGENIE is almost immediately ready for use, so you produce smoke immediately with the button on the back (or supplied remote control).

SmokeGENIE application

If you're a creative person who likes to use smoke or fog, the SmokeGENIE is ideal. It's perfect for film shoots, for example to produce smoke under the hood or from the kitchen. In addition, the SmokeGENIE is also very suitable for use in theaters, to produce smoke locally. The SmokeGENIE is immediately ready for use, lightweight, works at a distance of five meters with the remote control (433mHz) and works for hours in standby, to produce instant and long lasting smoke when you press the button. The SmokeGENIE - unlike traditional smoke machines - produces no unwanted 'puffs' of smoke when on standby.

Technical specifications SmokeGENIE

With the SmokeGENIE we supply two capsules for smoke liquid. These last at least 100 hours as a consumable and are available separately (see optional accessories). You fill the capsule of the SmokeGENIE with special SmokeGENIE fluid, made of food-safe, vegetable glycerin and propylene glycol. It is safe to inhale the smoke as humans and animals in indoor spaces. 9 ml of SmokeGENIE liquid fits into the capsule, enough for an average of 15 minutes of smoke production. Liquid from other manufacturers is not suitable. The capsule of the SmokeGENIE gets warm during use. When the plastic cap of the capsule turns from purple to orange, the capsule is too hot to touch.

At the bottom there is a 1/4" thread. This attaches the SmokeGENIE to a tripod, clamp or other tool (see optional accessories). The SmokeGENIE comes very complete; including case, capsules, attachments, liquid, remote control and fan. You only need to arrange the batteries.

Below you can find the usage time:

 

Battery consumption based on two 3200mAh batteries

 

  • Mode 1: 144 minutes
  • Mode 2: 103 minutes
  • Mode 3: 51 minutes
  • Mode 4: 38 minutes
  • Mode 5: 30 minutes
  • Mode 6: 26 minutes
  • Mode 7: 22 minutes
  • Mode 8: 19 minutes
  • Mode 9: 15 minutes
  • Mode10: 11 minutes

Recharging via USB-C is possible for unlimited usage time.

Fluid consumption based on full 9 ml capsule:

  • Mode 1: 90 minutes
  • Mode 2: 60 minutes
  • Mode 3: 31 minutes
  • Mode 4: 23 minutes.
  • Mode 5: 18 minutes
  • Mode 6: 16 minutes
  • Mode 7: 13 minutes
  • Mode 8: 11 minutes
  • Mode 9: 9 minutes
  • Mode 10: 7 minutes

Standby time: 120 minutes. At this, smoke is immediately available (no waiting time).

Please note that these times are estimates.

 

 

Produkta veidsStudijas Aksesuāri
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse