Bezspoguļa kameras - Sony A7R Mark V Body Black | α7R V | Alpha 7R V | ILCE-7RM5/B - ātri pasūtīt no ražotāja

Saprātīgāks "R"

Apvienojot izšķirtspēju un precizitāti, Sony a7R V ir bezspoguļa kamera, kas paredzēta tiem, kas alkst pēc detaļām. Piektās paaudzes a7R ar 61 MP pilna kadra sensoru, pilnīgi jaunu uz mākslīgo intelektu balstītu autofokusa sistēmu ar uzlabotu objektu atpazīšanu, 8K video ierakstīšanu un 8 pakāpju attēla stabilizāciju, tāpēc piektās paaudzes a7R ir uzticams un labi noapaļots gan fotografēšanai, gan video lietojumprogrammām.

Product Video
 
 

Sony A7R Mark V Body Black | 7R V | Alpha 7R V | ILCE-7RM5/B

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

379945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 4 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

44111
ILCE7RM5
4548736145603
Sony

Jauns

02.04 - 07.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.04 - 09.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.04 - 09.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.04 - 07.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
3799.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Exmor R BSI sensors un BIONZ XR procesors

61 MP pilna kadra CMOS sensors

Šis pilna kadra 61 MP Exmor R CMOS sensors ar aizmugurgaismotu dizainu piedāvā neticamas izšķirtspējas apvienojumu ar augstu skaidrību, zemu trokšņu līmeni un plašu 15 soļu dinamisko diapazonu. Sensora struktūra veicina iespaidīgu attēla kvalitāti, un vara vadu slānis ievērojami uzlabo datu pārraides ātrumu, lai izveidotu 14 bitu augstas izšķirtspējas 61 MP nekustīgus attēlus ar sākotnējo jutības diapazonu no ISO 100-32000, ko var paplašināt līdz ISO 50-102400.

Uzlabota apstrādes programma

Jaunais BIONZ XR apstrādes dzinējs piedāvā līdz pat 8 reizēm lielāku apstrādes veiktspēju salīdzinājumā ar iepriekšējām paaudzēm, kas nodrošina iespaidīgu attēla kvalitāti ar plašu jutību un dinamiskajiem diapazoniem, kā arī raitāku apstrādi, kas spēj tikt galā ar daudziem mākslīgā intelekta uzdevumiem un inteliģento AF līdztekus attēlveidošanas procesiem. Šī apstrādes sistēma samazina arī slīdošo aizvaru un citus kustības kropļojumus, lai nodrošinātu tīru kustīgu objektu atveidošanu.

Uzņemšanas ātruma ziņā sensors un procesors nodrošina uzņemšanu ar ātrumu līdz 10 kadriem/s pilnā izšķirtspējā ar mehānisku slēdzi, līdz 583 secīgiem saspiestiem RAW kadriem ar pilna laika AF/AE. Ja uzņemat tikai JPEG, vienā sērijā var ierakstīt vairāk nekā 1000 kadrus.

5ass

Atjaunināta 5 asu attēla stabilizācija

  • a7R V korpusā esošā attēla stabilizācijas sistēma ir uzlabota, lai atbalstītu līdz pat 8 stopiem kameras vibrācijas kompensāciju. Šī 5 asu stabilizācijas sistēma apvieno augstas veiktspējas žiroskopa sensoru ar optimizētu algoritmu precīzākai vibrācijas kontrolei un uzlabotai komunikācijai starp kameras korpusu un objektīvu.
  • Turklāt, īpaši video, ir arī Active IS režīms, kas pievieno vēl precīzākas stabilizācijas metodes, lai iegūtu vēl vienmērīgākus kadrus tieši no kameras. Turklāt šī digitālā stabilizācijas sistēma ir atjaunināta ar jaunu algoritmu, kas nodrošina vislabāko stabilizācijas veiktspēju, lietojot atsevišķus OSS objektīvus.

Pixel Shift vairākkārtēja fotografēšana

Šis unikālais kompozīcijas režīms ļauj sasniegt vēl lielāku izšķirtspēju, nekā nodrošina 61 MP sensors. Darbojoties kopā ar sensora nobīdes attēla stabilizāciju, šis režīms pārbīda sensoru, vienlaikus veicot 16 secīgas ekspozīcijas, lai iegūtu aptuveni 240,8 MP informāciju, lai iegūtu lielāku krāsu precizitāti un detalizāciju, nekā iespējams ar vienu ekspozīciju, kā arī iespaidīgu attēla izmēru 19 008 x 12 672 pikseļi. Pēcapstrādes laikā šos failus var apvienot, izmantojot Sony Imaging programmatūras komplektu.

Precīza ekspozīcija un krāsa

  • Jaunais automātiskās ekspozīcijas algoritms var noteikt ādas laukumu sejās, lai precīzāk līdzsvarotu portretu ekspozīciju. Šī AE metode ir par aptuveni 20% uzticamāka pat pretgaismā vai tiešā saules gaismā vai pat tad, ja objekts nav tieši pavērsts pret kameru.
  • Dziļās mācīšanās tehnoloģija kopā ar ārējiem redzamās gaismas un IR sensoriem veicina precīzāku krāsu atveidi un automātisku baltā balansa apstrādi.

Nākamās paaudzes AI balstīts autofokuss

AI_processing_unit

AI apstrādes vienība

Izmantojot īpašu apstrādi, kameras a7R V autofokuss ir ļoti efektīvs, pateicoties viedākai objekta izsekošanas un atpazīšanas iespējām, kā arī uzticamai hibrīdai AF sistēmai, ar kuru Alpha kameras ir pazīstamas. Reāllaika atpazīšanas AF darbojas ar septiņiem dažādiem atlasāmiem mērķa veidiem:

Reāllaika atpazīšanaAF_cilvēks

  • Cilvēks, kas izseko ķermeņa un galvas pozīcijas, lai iegūtu precīzus portretus. Pateicoties cilvēka pozas noteikšanas iespējām, arī acu AF veiktspēja reāllaikā ir uzlabota par 60%.
  • Dzīvnieku, putnu un dzīvnieku/putnu režīmi tagad ir par 40% precīzāki dažādu dzīvnieku veidu izsekošanai un atpazīšanai. Šo objektu atpazīšana ietver suņus, kaķus, putnus un citus, ar iespēju precīzi noteikt fokusu uz acīm un atpazīt dzīvnieku ķermeņus un galvas.

Reāllaika atpazīšanaAF_Kukainis

  • Kukaiņu atpazīšana piedāvā vēl labāku veiktspēju ar iespēju noteikt kukaiņa galvu vai visu objektu.
  • Automašīnas/vilciena un lidmašīnas atpazīšana nozīmē, ka kamera var noteikt vilciena priekšējo daļu, lidmašīnas priekšgalu vai viegli noteikt visu ātri kustīgo objektu.


Reāllaika izsekošanas priekšrocības, ko nodrošina uz AI balstīta objektu atpazīšana, sekojot kustīgiem priekšmetiem, padarot to īpaši piemērotu sporta iemūžināšanai. Turklāt cilvēka pozas novērtējums ļauj kamerai atšķirt vairākus cilvēkus un saglabāt fokusu uz mērķa objektu; pat ja kāds šķērso kadru tam priekšā, kamera saglabā fokusu uz galveno personu.

ReāllaimerecognitionAF_Train

Uzlabots ātrs hibrīda AF

  • Ātrā hibrīda AF sistēma, kas aptver 79% pilnrāmja attēla laukuma vai 100% no APS-C apgrieztā laukuma, ietver blīvu 693 fāzes noteikšanas punktu režģi ātrai un precīzai fokusēšanai dažādos apgaismojuma apstākļos ar jutību līdz -4 EV. Šī fokusēšanas sistēma ir pieejama lietošanai visos ierakstīšanas režīmos, lai gūtu labumu gan video, gan fotoattēlu lietojumprogrammās.
  • Pilna laika DMF (tiešais manuālais fokuss) ļauj izmantot objektīva fokusa gredzenu manuālai fokusa vadībai jebkurā laikā, atvieglojot fokusa pārslēgšanu uz citu objektu, pat strādājot ar AF.
  • Fotografējot kustīgus objektus, šī AF sistēma neatpaliek no 10 kadru/s nepārtrauktās uzņemšanas ātruma, piedāvājot pilna laika AF izsekošanu visos secīgos kadros.
  • Iespējama kameras fokusa dublēšana ar iespēju ierakstīt līdz 299 kadriem ar secīgi nobīdītiem fokusa punktiem, lai pēcapstrādes laikā izveidotu saliktus attēlus ar lielāku lauka dziļumu (focus stacking).

IMG_1858488.jpg

AF video ierakstīšanas laikā

  • Reāllaika acu AF tiek pilnībā atbalstīts video ierakstīšanas laikā, lai uzņemšanas laikā noteiktu objektu un izsekotu cilvēku, dzīvnieku un putnu acis.
  • Fokusa karte ir unikāls veids, kā vizualizēt lauka dziļumu, izmantojot krāsainu kadra pārklājumu, kas norāda, kuras ainas daļas atrodas fokusa punkta priekšā un aiz tā atkarībā no izvēlētās diafragmas.
  • Funkcija, kas pārņemta no FX6 digitālās kinokameras, AF palīgs ļauj intuitīvi pārslēgties uz manuālo fokusa vadību, lai pielāgotu fokusa pozīciju, strādājot ar AF. Tas ir ātrs veids, kā ierakstīšanas laikā pārslēgt selektīvo fokusu starp dažādiem ainas objektiem.
  • Unikāls risinājums, lai kompensētu noteiktu objektīvu darbību, mainot fokusu, fokusa elpošanas kompensācija automātiski izlīdzinās fokusa pārejas un saglabās konsekventu skata lauku, mainot fokusa pozīciju kadra laikā. Šis režīms nedaudz apgriež attēlu un koriģē visas konstatētās kompozīcijas izmaiņas fokusēšanas laikā. Šī funkcija ir saderīga ar atsevišķiem E-mount objektīviem, pārbaudiet Elpošanas kompensācijas lēcu saderība šeit.

8K 24p un 4K 60p atbalsts

  • Izmantojot augstas izšķirtspējas sensoru un ātrās apstrādes iespējas, UHD 8K 24p un UHD 4K 60p XAVC HS 10 bitu video ierakstīšana ir iespējama, izmantojot visu sensora platumu ar pilnu pikseļu nolasījumu iespaidīgam asumam un reālismam.
  • Ja tiek izmantota Super 35 apgriešana, ir iespējama pilna pikseļu nolasīšanas ierakstīšana ar līdz pat UHD 4K ar kadru ātrumu līdz 30p vai 6,2K oversampling var izmantot, lai iegūtu lielāku asumu un detalizāciju.
  • Iekšējā 10 bitu 4:2:2 video ierakstīšana ir iespējama līdz 4K 60p XAVC HS un XAVC S-I, un, ja ieraksta ārēji, izmantojot pilna izmēra HDMI A portu, 16 bitu neapstrādāto izvadi var izmantot vienmērīgai lielāka toņu atveidei un pēcapstrādes elastībai.
  • Neapstrādāta izvade tiek atbalstīta līdz pat 4K 60p, un ir iespējama arī vienlaicīga iekšēja 4K ierakstīšana.

Ierakstīšanas elastība

  • A7R V izmanto vairākus kodekus, lai tie būtu piemēroti dažādām darbplūsmām: XAVC HS, kas izmanto HEVC/H.265 kodējumu, lai saglabātu sīkāku informāciju mazākos bitu pārraides ātrumos, un XAVC S-I, kas ir kadra iekšējais kodeks, kas nodrošina konsekventu veiktspēju un kvalitāti augstākā bitu pārraides ātrumā.
  • Ja ierakstāt Full HD, liela ātruma 120 kadru/s ierakstīšana ļauj iegūt 4x un 5x palēninātas kustības ar kadru ātruma atskaņošanu, kas iestatīta uz 30p vai 24p.
  • Nav ierakstīšanas laika ierobežojuma, kas nodrošina neierobežotu klipu garumu, un kameras fiziskajam dizainam ir uzlabota siltumu izkliedējoša struktūra, lai nodrošinātu ilgāku iespējamo ierakstīšanas laiku.

Papildu krāsu kontrole

  • S-Cinetone var izmantot, lai nodrošinātu atšķirīgas krāsas un veselīga izskata ādas toņa atveidi, kas atbilst FX9, FX6, a1 un a7S III kamerām un ir balstīta uz tehnoloģiju no profesionālajām Cinema Line kamerām, piemēram, VENICE. Šis krāsu profils piedāvā dabiskus vidējos toņus, maigas krāsas un īpaši labi kontrolētus izcēlumus.
  • Nodrošinot plašas pielāgojamas krāsu un gamma vadības ierīces, varat pielāgot gammas, melnās krāsas līmeni un daudz ko citu. Tāpat lietotāji var izmantot to pašu S-Log2 Gamma līkni, kas ir atrodama augstākās klases Sony Cinema kamerās, kas iespiež video signālā līdz pat 1300% lielāku dinamisko diapazonu nekā tradicionālais REC709, lai palielinātu pēcapstrādes elastību.
  • Ir pieejams arī HLG (Hybrid Log-Gamma) atbalsts kopā ar BT.2020 krāsu telpu ierakstīšanai plašā krāsu gammā, un papildus S-Log2 ir pieejams arī S-Log3, lai izveidotu 15 +-stop dinamisko diapazonu ar palielinātu gradācijas kontroli attēla ēnas līdz vidēja toņa apgabalos.

Virsbūves dizains un savienojamība

IMG_1858501.jpg

9,44 m punktu EVF un 4 asu vairāku leņķu LCD

  • Izmantojot jaunu, funkcionālāku LCD dizainu, a7R V ir 4 asu vairāku leņķu LCD monitors, kas apvieno labākās iespējas gan noliekšanai, gan sāniski atveramam/izvelkamam maināma leņķa dizainam.
  • Šim 3,2 collu 2,1 m punktu LCD ekrānam ir arī skārienekrāna dizains un plaša DCI-P3 gamma precīzai krāsu uzraudzībai.
  • Iespaidīgajam QXGA OLED Tru-Finder EVF ir augsta 9,44 m punktu izšķirtspēja un 0,9 x palielinājums, kas nodrošina īpaši spilgtu, skaidru un detalizētu skatīšanos acu līmenī.
  • EVF nodrošina atskaņošanu ar ātrumu 120 kadri/s, lai nodrošinātu vienmērīgu kadru maiņu, un meklētāja fiziskajam dizainam ir garš 25 mm acu punkts, 41 ° skata lauks un fluora pārklājums uz attālākā skatu meklētāja elementa, kas atvieglo tīrīšanu.

Daudzpusīgs un izturīgs dizains

  • Abos atmiņas karšu slotos var izmantot CFexpress A tipa vai SD tipa atmiņas kartes. Divu slotu dizains nodrošina elastīgu failu saglabāšanu un apstrādi, un to var konfigurēt, lai sadalītu failu tipus, vai arī to var izmantot pārpildes ierakstīšanai. Turklāt abi karšu sloti ir paredzēti, lai atbalstītu UHS-II atmiņas kartes, lai nodrošinātu ātrāku pārsūtīšanas ātrumu.
  • Pieņem lielas ietilpības uzlādējamo litija jonu akumulatoru NP-FZ100, kas nodrošina aptuveni 440 kadrus/90 minūtes ieraksta vienā uzlādes reizē, izmantojot skatu meklētāju, vai 530 kadrus/100 ierakstīšanas minūtes vienā uzlādē, izmantojot aizmugurējo LCD.

IMG_1858497.jpg

  • Magnija sakausējuma korpuss nodrošina stingrību, izturību un stabilitāti, vienlaikus saglabājot vieglumu. Ir uzlabots arī objektīva stiprinājums, lai labāk atbalstītu smagas lēcas, un ir uzlabota roktura stingrība ērtākai turēšanai rokās.
  • Ir izmantots plašs blīvējums pret laikapstākļiem, tostarp uzlabots blīvējums ap akumulatora vāciņu, spaiļu vāku un korpusa savienojumiem, lai izturētu putekļus un mitrumu un nodrošinātu drošu darbību skarbos laikapstākļos.

IMG_1858487.jpg

Porti un interfeiss

  • Pilna izmēra HDMI A ports nodrošina uzticamāku savienojumu, strādājot ar ārējiem ierakstītājiem.
  • Papildus mikro-USB portam ir pievienots USB-C 3.2 Gen 2 ports, lai nodrošinātu ātrāku un uzticamāku piesaistes atbalstu. USB-C savienojums ļauj kameru uzlādēt vai darbināt no barošanas avota, kamēr tā ir pievienota.
  • Datora sinhronizācijas terminālis vadu zibspuldzes sinhronizācijai ar stroboskopiem vai bezvadu radio tālvadības pultīm.
  • Gan 3,5 mm austiņu, gan ārējā mikrofona pieslēgvietas nodrošina lielāku audio ierakstīšanas kontroli.
  • Multi Interface Shoe atbalsta darbu ar papildu ECM-B1M virzīto mikrofonu vai XLR-K3M XLR adaptera komplektu, kas nodrošina uzlabotu, skaidru audio ierakstīšanas skaņu, nosūtot uz kameru digitālo audio signālu, nevis analogo signālu.

IMG_1858500.jpg

Savienojamība

  • Iebūvēts Wi-Fi un NFC ļauj a7R V nekavējoties kopīgot attēlus ar mobilajām ierīcēm, lai tiešā veidā publicētu tos tiešsaistē, un atbalsts gan 2,4, gan 5 GHz joslām nodrošina arī bezvadu fotografēšanas atbalstu. Turklāt 5 GHz josla atbalsta 2 x 2 MIMO, lai nodrošinātu ātru sakaru ātrumu, un divas antenas nodrošina uzticamu savienojumu.
  • Bluetooth savienojums ļauj iegūt atrašanās vietas datus.
  • Atbalsta 4K tīmekļa kameras režīmu un ir saderīga ar UVC/UAC vienkāršai darbībai. Tiešraides straumēšanas laikā tiek atbalstīts arī iekšējais ieraksts.
  • USB-C pieslēgvieta, ja to izmanto kopā ar papildu USB Ethernet adapteri, nodrošina līdz pat 1000BASE-T ātrumiem ātrai vadu LAN koplietošanai un attālai darbībai.
  • Imaging Edge Remote galddatoriem atbalsta fotografēšanu ar datoru ar tālvadības pulti, izmantojot Wi-Fi savienojumu vai ar vadu caur USB-C portu. Atjauninātā datu pārsūtīšanas vadība ļauj arī pārsūtīt failus no SD kartes, izmantojot Wi-Fi unImaging Edge Mobile lietotni, pat ja kamera ir izslēgta.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony A7 R
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse