Bezvadu piespraužamie mikrofoni - DJI MIC bezvadu radio mikrofonu komplekts 1 TX + 1 RX - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Viss vienā, gatavs lietošanai
  • 250 m (820 pēdas) darbības rādiuss
  • 15 stundu akumulators
  • Magnētiskais stiprinājums
  • OLED skārienekrāns
  • 14 stundu ieraksts
  • Piemērots koordinētai ierakstīšanai

DJI MIC bezvadu radio mikrofonu komplekts 1 TX + 1 RX

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

25445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 13 - 19 darba dienas

44174
CP.RN.00000310.01
6941565952998
DJI

Jauns

12.05 - 05.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
13.05 - 06.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
13.05 - 06.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
12.05 - 05.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
254.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Visa līmeņa satura veidotāji var paaugstināt savu videoklipu, interviju un straumēšanas vērtību, izmantojot DJI Mic — vienkārši lietojamu, patiesi bezvadu digitālo mikrofonu/ierakstītāju sistēmu, kas piedāvā spilgtu audio kvalitāti, vienlaikus nodrošinot visu elementi, kas nepieciešami, lai vienlaikus uzņemtu divus objektus DSLR/bezspoguļa kamerās vai iOS/Android viedtālrunī. Sistēma ieraksta skaidru un uzticamu skaņu līdz pat 820 ', izmantojot divus miniatūrus piespraužamus daudzvirzienu mikrofonus/raidītājus, kas darbojas kā rezerves ierakstītāji bezrūpīgam bezvadu savienojumam. Nelielo uztvērēju var uzstādīt uz DSLR kameras vai DJI Action 2 kameras vai pievienot tieši viedtālruņa vai klēpjdatora Lightning/USB portam. Izmantojot ātro savienošanu pārī, raidītāji un uztvērējs automātiski uzlādējas un savieno pārī, tiklīdz ievietojat tos uzlādes futrālī. Vienkārši pabeidziet sākotnējo iestatīšanu, un dažu sekunžu laikā varēsiet ierakstīt kvalitatīvu audio.

Valkājami un pārnēsājami mikrofoni

Lai nodrošinātu patiesu bezvadu pieredzi, ērti pievienojiet raidītāju jebkuram apģērbam, izmantojot integrēto aizmugures klipsi (vai izmantojot klipša magnētus), nesavienojot sevi vai savu talantu.
Varat arī turēt raidītāju rokā un izmantojiet to kā rokas mikrofonu. Izmantojiet raidītāju kā skaļruņu mikrofonu (nav nepieciešams atsevišķs mikrofons) vai izmantojiet to kā tradicionālu korpusa raidītāju, pievienojot ārēju mikrofonu (pieejams atsevišķi).
Iekšējam mikrofonam ir daudzvirzienu uztveršanas shēma, kas nodrošina uzticamību. runas uztveršana, pat ja mikrofona izvietojums nav ideāls; objekta balss tiek tverta skaidri, saprotami un konsekventi.
Tā miniatūrais raidītājs sver aptuveni 1 unci, to ir ērti valkāt, to ir viegli novietot un viegli noslēpt kamerā.
Ir nodrošināti divi pūkaini vējstikli. lai efektīvi slāpētu vēja troksni, vienlaikus ierakstot skaidru skaņu.

Augstas kvalitātes audio ar elastīgu iespēju pēcapstrādei

DJI mikrofons ļauj ierakstīt augstas precizitātes, profesionālu skaņu, precīzi atveidojot signālus plašā frekvenču diapazonā.
Mikrofonus var apvienot un ierakstīt mono vai ierakstīt atsevišķi, vienai personai atrodoties kreisajā pusē, bet otrai. labajā pusē, ļaujot izolēt katras personas dialoglodziņu un individuāli pielāgot katru līmeni vēlāk ziņojumā.
Lai nodrošinātu tīru signālu, ierakstīšanas laikā varat pārraudzīt skaņu, izmantojot uztvērēja 3,5 mm austiņu izeju.
Drošības celiņa režīms ļauj ierakstīt sekundāro audio celiņu (mono) kā rezerves kopiju ar mazāku skaļumu -6 dB (atšķiras no galvenā audio celiņa), palīdzot aizsargāt jūsu audio neparedzētu līmeņa kāpumu gadījumā.

Iebūvētie ierakstītāji un drošības trase

Abos raidītājos ir iebūvēta ierakstīšanas iespēja ar 8 GB krātuvi līdz pat 14 stundu dublējuma ierakstīšanai. Tas ļauj ierakstīt audio tieši katrā raidītājā kā rezerves kopiju bezvadu traucējumu un pārtraukumu gadījumā. Varat arī izmantot raidītājus kā atsevišķus ierakstītājus.
Faili ir 48 kHz/24 bitu mono WAV formātā, un tos var pārsūtīt uz datoru, izmantojot USB Type-C kabeli.

Uzticams un drošs bezvadu savienojums ar šifrēšanu

DJI mikrofons spēj ierakstīt skaidru skaņu līdz pat 820 collu attālumā, izmantojot DJI šifrēšanas tehnoloģiju drošai saziņai.
Optimizētā bezvadu pārraides sistēma nodrošina stabilu un uzticamu audio straumi pat noslogotās vietās, piemēram, kā dzelzceļa stacijas, iepirkšanās centri un biroji.
Sistēma novērš TV un radio viļņu radītus traucējumus, darbojoties 2,4 GHz frekvenču joslā, kas aizņem frekvences, kas pārsniedz televīzijas, radio pārraides un UHF bezvadu mikrofonu sistēmu frekvences.< /p>

Ērti lietojams ar iebūvēto skārienekrānu

Uztvērēja skārienekrāna interfeiss atvieglo sistēmas konfigurēšanu.

Varat skatīt un pielāgot pastiprinājuma līmeņus no -12 līdz +12 dB, lai atrastu savai apkārtnei piemērotāko iestatījumu. Tiek parādīts arī akumulatora darbības laiks, ierakstīšanas statuss un bezvadu signāla stiprums.
Skārienjutīgo ekrānu var izmantot, lai attālināti izslēgtu raidītāja mikrofonu, sāktu vai apturētu ierakstīšanu, regulētu austiņu skaļumu un pārslēgtos starp stereo, mono vai -6 db drošību. dziesmu.

Saņemiet audio ierakstīšanu visas dienas garumā

Īpaši pārnēsājamais uzlādes futrālis ir ideāla mājvieta DJI mikrofonam. Izmantojot to, varat uzlādēt raidītājus un uztvērēju, ērti uzglabāt komponentus un ātri savienot sistēmu pārī tieši no korpusa.
Izbaudiet 5,5 stundu akumulatora darbības laiku no raidītājiem, 5 stundas no uztvērēja un līdz pat 15 stundas ar uzlādes futrāli.

Lieliski saderīgs

Dažādas ierīces nozīmē dažādus ievades adapterus, un DJI Mic aptver tos visus.

Ja vēlaties izmantot DJI mikrofonu ar viedtālruni, vienkārši ievietojiet Lightning vai USB Type-C adapteri paplašināšanas portā uztvērēja apakšā, pievienojiet to savam tālrunim un sāciet filmēšanu.
Uztvērēju var uzstādīt uz DSLR/bezspoguļa kameras karstās kurpes, izmantojot komplektā iekļauto karstās kurpes adapteri. Izmantojiet 3,5 mm TRS kabeli, lai savienotu kameras 3,5 mm mikrofona savienotāju ar uztvērēja 3,5 mm audio izvades savienotāju un sāciet filmēt savā kamerā.

Produkta veidsPiespraužamie mikrofoni
MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsbezvadu
Savienojuma spraudnis3,5mm TRS
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse