Bezspoguļa kameras - Canon EOS R8 pilna kadra bezspoguļa kamera body 24.2Mpx 4K 60p - perc šodien veikalā un ar piegādi

Ņemiet EOS R8 un ļaujiet vaļu savam iekšējam satura veidotājam. Augstas kvalitātes videoklipus var ierakstīt 4K 60p (6K oversampled) vai Full HD 180p. 10 bitu Canon Log 3 formāts ievērojami palielinās jūsu pēcapstrādes elastību. EOS iTR AF X un Dual Pixel CMOS AF II nodrošina precīzu fokusu gan fotoattēliem, gan video.

Uzņemiet augstas kvalitātes 24,2 megapikseļu attēlus ar ātrumu līdz 40 kadriem sekundē, izmantojot ļoti precīzu sērijveida uzņemšanu.

  • Aptuveni 24,2 MP pilnkadra CMOS sensors un aptuveni 461 g.
  • 4K 60p (6K oversampled) ar Canon Log 3 un FHD 180p
  • Līdz 40 kadriem sekundē un EOS iTR AF X

Canon EOS R8 pilna kadra bezspoguļa kamera body 24.2Mpx 4K 60p

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

185946 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

48629
4549292204841
Canon

Jauns

29.03.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.03.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.03.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1859.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Šī prece neattiecas uz Canon Winter 2023 Cashback kampaņu!

Iespaidīgas detaļas 4K 60p izšķirtspējā

Izmantojot 6K oversampling procesu, kurā tiek izmantots CINEMA EOS sistēmā izmantotais debayer algoritms, EOS R8 rada satriecošus 4K kvalitātes videoklipus pat pie 60p. Izbaudiet uzlabotu video skaidrību un trokšņu samazināšanu salīdzinājumā ar dabiskajiem 4K ierakstiem.

Canon Log 3 / HDR PQ

Canon EOS R8 piedāvā elastīgas 8 bitu un YCbCr 4:2:2 10 bitu opcijas gan vienkāršiem satura veidotājiem, gan profesionāļiem, kuriem nepieciešamas pēcapstrādes krāsu korekcijas.

Izmantojiet HDR PQ, lai ierakstītu HDR saderīgas filmas ar augstu spilgtumu, plašu gradāciju un plašu krāsu gammu bez krāsu gradācijas, vai vienkārši izmantojiet Picture Style priekšnoteikumu, lai vēl vairāk vienkāršotu savu darba plūsmu.

Canon Log 3 var nodrošināt bagātīgāku krāsu izteiksmību pat augsta kontrasta ainās, ja vēlaties lielāku krāsu kontroli pēcapstrādes procesā.

180p FHD

Piešķiriet saviem videoklipiem nedaudz izsmalcinātības, ierakstot 180p Full High Definition (FHD) režīmā. Papildiniet savu stāstījumu ar kinematogrāfisku palēninātas kustības efektu (līdz pat 6x lēnāk, atskaņojot ar 30p).

Viltus krāsas

Nosakiet ieraksta ekspozīcijas līmeni, izmantojot šo funkciju. Tas ļaus veikt korekcijas, kas novērsīs nepietiekamu vai pārmērīgu ekspozīciju jūsu videoklipos.

Zebra raksts

Zebra paraugi tiek parādīti apgabalos, kur spilgtums atbilst un/vai pārsniedz iepriekš iestatīto līmeni, ļaujot ātri pamanīt iespējamo pārekspozīciju un veikt korekcijas, pirms spilgtumi tiek nogriezti.

Fokusa elpas korekcija

Kameras redzes leņķis nedaudz mainās fokusa palielināšanas laikā, ierakstot videoklipu, izraisot kaitinošu "pulsēšanas" efektu filmētajā materiālā. EOS R8 to koriģē automātiski, ja tiek izmantots saderīgs objektīvs, tādējādi pastāvīgi nodrošinot vienmērīgu un dabisku rezultātu.

Stabili un vienmērīgi videoklipi

Katru reizi iegūstiet stabilus no rokas uzņemtus kadrus, pat ja izmantojat objektīvu bez IS. Movie Digital IS nodrošina piecu asu stabilizāciju, lai mazinātu kameras drebēšanas ietekmi.

Savienojumā ar RF objektīvu ar IS tiek veikta koordinēta kontrole, lai vēl vairāk uzlabotu stabilizāciju.

Gatavs videopārraidēm

EOS R8 atbalsta USB video klasi (UVC) un USB audio klasi (UAC), kas ļauj to izmantot kā augstas kvalitātes tīmekļa kameru, vienkārši pievienojot un izmantojot USB kabeli. Izcelieties no pārējiem ar augstas kvalitātes video un audio savās dzīvās straumēs vai tiešsaistes sanāksmēs.

Iepriekšēja ierakstīšana

Izmantojot EOS 8 iepriekšējas ierakstīšanas funkciju, jūs gandrīz nekad nepalaidīsiet garām negaidītus mirkļus. Izvēlieties starp 3 vai 5 sekunžu iepriekšēju ierakstīšanu, lai pirms ierakstīšanas pogas nospiešanas iegūtu vajadzīgo papildu kadru daudzumu.

Hibrīda automātiskais režīms

Tagad jūs varat uzņemt dienas videoklipu, neko neierakstot. Pirms fotografēšanas hibrīda automātiskais režīms automātiski ierakstīs aptuveni 2-4 sekunžu kadru. Īsa filma 30p formātā tiek automātiski izveidota, apkopojot visus vienā dienā uzņemtos īsos videoklipus un attēlus.

Aspekta marķieris

Izmantojiet Aspect Marker funkciju, lai izveidotu saturu, kas ir pielāgots jūsu vēlamajam sociālajam tīklam. Vizuālie indikatori ir redzami, pamatojoties uz izvēlēto malu attiecību, padarot kadrēšanu uzņemšanas laikā pavisam vienkāršu.


Gatavs perfektam kadram

Milzīgs ātrums

Autofokusa ātrums līdz 0,03 sekundēm ļauj fokusēt acumirklī. Papildus augstas precizitātes AF/AE sistēmai EOS R8 var fotografēt ar ātrumu līdz 40 kadriem sekundē elektroniskā slēdža režīmā un 6 kadriem sekundē elektroniskā pirmā aizkara slēdža režīmā ar iespējotu AF/AE izsekošanu.

40 kadru sekundes klusā sērija ir noderīga situācijās, kad nepieciešams klusums, piemēram, dzīvu priekšnesumu vai savvaļas dzīvnieku fotografēšana.

Izcila attēla kvalitāte

Iegūstiet augstas kvalitātes attēlus ar mazāku trokšņu līmeni, izmantojot EOS R8 24,2 megapikseļu pilna kadra CMOS sensoru apvienojumā ar jaunāko DIGIC X attēlu procesoru.

Ar zema apgaismojuma jutību līdz pat EV -6,5 un ISO līdz 102 400 varat uzņemt satriecošus attēlus pat tad, ja strādājat sarežģītos apgaismojuma apstākļos.

HDR

HDR režīmā kamera spēj uzņemt attēlus ar lielāku gaismas dinamisko diapazonu līdz aptuveni 3000 nitiem. Izmantojot dinamiskā diapazona prioritātes iestatījumu, kamera uzņems trīs attēlus ar dažādu ekspozīciju un apvienos tos vienā (HDR) fotogrāfijā.

Izmantojot jauno HDR režīmu Moving Subject Priority (Kustīga objekta prioritāte), varat iegūt HDR attēlu tikai ar vienu kadru, nevis ar trim, kā parasti, un tas ir ideāli piemērots, lai fotografētu objektus, kas atrodas kustībā.


Izcils automātiskais fokuss

Objekta noteikšana

Kamēr jūs koncentrējaties uz kadra perfektu uzņemšanu, EOS iTR AF X (inteliģentā izsekošanas un atpazīšanas autofokusa funkcija) automātiski noteiks un izsekos kustīgus objektus.

Cilvēka noteikšana

Pārbaudiet, cik labi kamera seko līdzi acīm, galvai vai ķermenim, kad objekts kustas, maina pozīciju vai pat ir daļēji aizsegts.

Turklāt varat izvēlēties, kuru aci izsekot, izmantojot EOS R8 kreisās/labās acs prioritātes izsekošanas funkciju.

Dzīvnieku noteikšana

Dzīvnieku fokusēšana nekad nav viegla to neprognozējamās uzvedības dēļ. Dzīvnieku prioritātes autofokuss novērš šo izaicinājumu un ļauj koncentrēties tikai uz radošo darbu.

Šajā režīmā tagad var izsekot kaķus, suņus, putnus un zirgus.

Transportlīdzekļu noteikšana

Ja cenšaties iegūt skaidrus kadrus ātrajā autosporta pasaulē, transportlīdzekļa prioritātes AF palīdzēs jums, izsekojot transportlīdzekli.

Papildus automašīnām un motocikliem ir iekļauti arī vilcieni un lidmašīnas.


Dizaina izcilība

Ergonomiska pārvaldība

To, kas fotografē un uzņem video, ērtībai ir pārveidots pogu un slēdžu izkārtojums. Turklāt ir pievienota īpaša svira ātrai pārslēgšanai starp foto un video režīmiem, kas ļauj to izdarīt, neizmantojot režīma riteni.

Kameras izvēlnē ir tik plaša funkciju un iestatījumu bibliotēka, tāpēc EOS R8 jaunajiem lietotājiem ir viegli izprast dažādas funkcijas, izmantojot vizuālos ceļvežus. Fotografēšanas režīma ceļvedis sniedz īsu izvēlētā režīma aprakstu, kā arī attēla piemēru. Funkciju ceļvedī tiek parādīts īss ekrāna funkciju un iestatījumu apraksts.

EVF

Izcilu krāsu precizitāti nodrošina 0,39 collu OLED elektroniskais skatu meklētājs (EVF) ar aptuveni 2,36 miljoniem punktu. Ātru kadru uzņemšanas laikā 119,88 kadri sekundē (divreiz vairāk nekā EOS RP) nodrošina ērtu un vienmērīgu skatīšanās pieredzi.

Canon HDR attēlu apstrādes tehnoloģija ļauj elektroniskajam skatu meklētājam imitēt optiskā skatu meklētāja izskatu, nodrošinot uzlabotu gradāciju spilgtākajos punktos un vairāk detaļu ēnu zonās.

Mainīga leņķa LCD displejs

Eksperimentējiet ar jaunām perspektīvām, skatoties no augšas, no apakšas vai vienkārši apejot kādu šķērsli.

Pilnībā grozāmais 3,0 collu skārienekrāna LCD displejs ar 1,62 miljoniem punktu nodrošina elastību un ērtības, lai uzņemtu objektīvu no sarežģītākiem leņķiem.

Izturība pret putekļiem un pilieniem

EOS R8 šasija ir ne tikai putekļu un ūdensizturīga, bet arī galvenokārt izgatavota no magnija sakausējuma, lai izturētu laika apstākļus.

Kamerā ir iestrādāti daudzi blīvējumi un augstas precizitātes komponenti, lai novērstu putekļu un ūdens pilienu iekļūšanu.

Daudzfunkcionālā botāža

Jaunākās paaudzes saskarne ar putekļu un ūdensizturīgu konstrukciju. Pilnīgi jaunais daudzfunkciju nodalījums nodrošina strāvas padevi no kameras un ļauj pārraidīt datus, lai atbalstītu dažāda veida piederumus, piemēram,:

  • Speedlite EL-5*
  • Speedlite raidītājs ST-E10
  • Daudzfunkcionālā apakšas adapterisAD-E1
  • Virziena stereo mikrofons DM-E1D
  • Viedtālruņa savienojuma adapteris AD-P1

* izmanto savu akumulatoru

ModelisCanon EOS R8
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Canon EOS R8 pilna...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Canon EOS R8 pilna...
Šo nomas Canon EOS R8 pilna... vari iegādāties ar atlaidi par: € 2 017.58 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.