Vairs neražo - Selfie stick/ tripod Puluz w. RING LED

Puluz statīvs ar LED gredzenveida gaismu lieliski izgaismos jūsu seju, ierakstot videoklipus vai fotografējot. Statīvu var pārvērst arī par pašportreta nūju un ērti fotografēt, izmantojot Bluetooth tālvadības pulti. Pateicoties 3 apgaismojuma režīmiem ar regulējamu spilgtumu, jūs varat viegli pielāgot gaismu perfekti atbilstoši savām prasībām. Ierīce ir ļoti viegla, un, pateicoties tās salokāmajam un pārnēsājamajam dizainam, to var ņemt līdzi jebkurā vietā.

Selfie stick/ tripod Puluz w. RING LED

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

2245 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

48904
TBD0595696701A
5905316141384
Puluz

Jauns

30.04 - 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
01.05 - 12.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
01.05 - 12.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
30.04 - 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Pašportretu nūjiņa/statīvs Puluz ar dubulto LED apgaismojumu

Puluz statīvs ar LED gredzenveida gaismu lieliski izgaismos jūsu seju, ierakstot video vai fotografējot. Statīvu var pārvērst arī par selfiju statīvu un ērti fotografēt ar Bluetooth tālvadības pulti. Izvēloties 3 apgaismojuma režīmus ar regulējamu spilgtumu, jūs varat viegli pielāgot gaismu perfekti atbilstoši savām prasībām. Ierīce ir ļoti viegla, un, pateicoties tās salokāmajam un pārnēsājamajam dizainam, to var ņemt līdzi jebkurā vietā.

Plašs lietojumu klāsts

Puluz statīvs ir lieliski piemērots visdažādākajām situācijām. Gredzenveida lampa lieliski izgaismos telpu tiešraižu, YouTube vai TikTok video, kā arī portretu fotografēšanas laikā. Jūs varat arī atvienot gredzenveida lampu un pārvērst statīvu par pārnēsājamu selfiju nūju, ko ņemt līdzi atvaļinājumā vai ceļojumā. Papildu apgaismojums, kas piestiprināts pie tālruņa turētāja, padarīs jūsu fotogrāfijas vēl labākas nekā iepriekš!

Ņemiet to līdzi jebkur

Dodaties atvaļinājumā? Ņemiet līdzi Puluz statīvu! Ierīce izceļas ar vieglu un kompaktu dizainu, tāpēc to var viegli ievietot somā vai čemodānā - tā noteikti neaizņems daudz vietas. Jums arī nav jāuztraucas par to, ka ierīce izlādēsies visnepiemērotākajā brīdī. Izturīgais uzlādējamais akumulators nodrošina ilgu darbības laiku, un uzlādēt to būs viegli, izmantojot USB kabeli.

Ideāls apgaismojums jebkurā diennakts laikā

Izvēlieties savām vajadzībām piemērotu apgaismojumu. Gredzenveida gaisma piedāvā gan balto, gan auksto gaismu. Tāpēc varat brīvi izvēlēties vienu no 3 apgaismojuma režīmiem un pielāgot gaismas spilgtumu atbilstoši savām vajadzībām. Tagad varat uzņemt perfektu fotoattēlu jebkurā diennakts laikā!

Iekļauts

  • statīvs/pašbildes nūja
  • gredzenveida gaisma
Produkta veidsTelefona turētājs
Maksimālais augstums, cm84

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse